Μαρκ, τρισμέγιστος…
Όσο για τον άλλονε, επιφυλάσσομαι, αλλά θα συμμετέχω, εννοείται…
Μαρκ, τρισμέγιστος…
Όσο για τον άλλονε, επιφυλάσσομαι, αλλά θα συμμετέχω, εννοείται…
Ντάξει ξαναβγείτε να μιλήσετε για τον Αρχηγό όλοι οι haters!
Αυτός ο Αρχηγός δεν έχει haters, τα μπέρδεψες
ποσους αρχηγους εχουμε τελικα ? μπερδευτηκα
Πρώτος από όλους ο Στίβεν Τζέραρντ. Μετά όλοι οι άλλοι…
To the point:
Βλέποντας τον Zonder να παίζει το Aliens με τέτοια ευκολία, σου φαίνεται απλό!!!
Όμως στο CD/LP/κασσέτα όλοι μας φανταζόμαστε ένα “χταπόδι”.
Αυτό είναι το μεγαλείο του.
Χαχαχαχα έτσι!!!
Αλλά όταν μιλάμε μουσικά ένας είναι ο Αρχηγός. Joey!
Αυτο το τιγκα χαλαρο στιλακι του Zonder οταν πλακωνεται στις δικασιες και τα rolls, ειναι ολα τα λεφτα. Επικος χαιρετισμος απο Τσαμη, θελω εκεινη την Jackson με το lighting graphic…
εκτος απο το μετριο deliver us δεν ειχα ακουσει αλλο κομματι αλλα χτες το πρωι στο δρομο για τη δουλεια ακουσα penny for a poor man και child of the damned και οφειλω να παραδεχτω οτι ειναι κομματαρες…
άσε μας ρε τρολ πρωινιάτικα!!!
Πραγματικα δοκτορα, αν δεν μας τρολαρεις περι ντελιβερας, μην κανεις τον κοπο να ερθεις στην συναυλια. Ολη η υποθεση αυτο το κομματι θα ειναι.
χαχαχα, δεν τρολαρω ρε μαλακες σοβαρα το λεω… και σημερα σε ολο το δρομο αυτα τα δυο επαιζαν…
οι manowar πχ σαρέσουν???
πες το στενομυαλια αλλα ποτε δεν καθησα να ακουσω σοβαρα για να εχω αποψη…
για τα 2 κομματια παντως δε λεω μαλακιες, μαλλον φταιει οτι στα συγκεκριμενα κυριαρχει το heavy metal στοιχειο παρα το επικ…
οκ, αύτό ήθελα να τσεκάρω.
(έχει πρόβλημα ρε ,μην ασχολείστε)
???
επισης ειμαι απο κινητο και δε βλεπω τι εχεις βαλει στο σποιλερ…
:p:p <—
για να μη νομίζεις ότι σε “κράζω” σοβαρά και καλά
ρε συ, ασυγχωρητο… ακου ενα Crown and the Ring να ακουσεις τις τριχες στο μπρατσο σου να ανασηκωνονται ουρλιαζοντας…
κοιτα να δεις ρε συ ελρικ, ουτε να τρολαρω ειχα ορεξη πρωι πρωι ουτε να το παιξω γνωστης της μουσικης (και του συγκεκριμενου ειδους που ειμαι ασχετος) απλως σαν πρωτο ακουσμα (εκτος απο ντελιβερ ας) απο δαυτους ειπα να πω την αποψη μου…
δόκτορ λοβ τρελή αγάπη σε όλα τα τόπικ που συμμετέχει. στηρίζω