Warlord

θεός ο τσάμης, κλαίγεται επειδή ο timberlake πουλάει πιο πολύ απτους warlord :lol::lol::lol::lol:

Γενικά ο τύπος πρέπει να είναι ΤΡΕΛΑ απάλευτος σαν χαρακτήρας. Αλλά αυτό για τον Timberlake ήταν κορυφή :lol:

πεθαίνω να δω ποστ τσάμη ,όταν έρθει ελλάδα, που θα αναρωτιέται γιατί πουλάει πιο πολύ το δεν ταιριάζετε σου λέω από το deliver us :΄)

Μαλάκα ξυπνάω το πρωι και βλέπω το ποστ του Τσάμη “it’s over η κάτι τέτοιο” και λέω ε και πολύ πήρε νομίζοντας ότι το λήξαν το θέμα και μετά διαβάζω αυτά για τον Timberlake. Σοβαρά ο τύπος δε τη παλεύει μία. Μετά τον Αρχηγό λέτε!

Η φάση θα είναι να του αρέσει όμως…:stuck_out_tongue:

+2112 σε Αστάλδο

Με τσάντισε πολύ άγρια, ήμουν έτοιμος να τον αρχίσω στο βρισίδι. Χιούμορ; Κάλος στον εγκέφαλο λέω εγώ. Επειδή υπάρχουν 2-3 χιλιάδες κακομοίρηδες σε όλον τον κόσμο που ακούνε την μουσική που έβγαλες 30 χρόνια πριν και δεν ακούστηκε σχεδόν ποτέ, και απ’ αυτούς οι 500 σε γλείφουν συνεχώς για να σε δουν λάιβ σου δίνει το δικαίωμα να περνιέσαι για κάποιος και να παραφέρεσαι κατά πάντων. Άντε μου και στο διάλο.

Και το show βλακείας του Τσάμη συνεχίζεται. Τώρα ξεκίνησε εκστρατεία μαζί με κάτι φανς-διακεκριμένα μέλη του φαν κλαμπ ώστε να κατέβουν τα albums των Warlord και των άλλων projects από το internet, καθώς και εναντίον όσων πουλάνε unofficial merchandise της μπάντας. Και όλος χαρά ένας φαν μας δείχνει ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ.

http://www.facebook.com/groups/warlordbattlechoir/permalink/10151202226867373/

Άντε βρε ζώο Τσάμη λέω 'γω…

αυτος που λες ειναι νομιζω ο manager πλεον των warlord και συμμετειχε στο να τους φερουν ελλαδα…αλλα ναι το παρακανε ο tsamis για να δουμε ποσο θα καει ακομα… :lol:

Mid-life crisis μωρέ…αλλά σε εμετικό βαθμό. Μεγάλε, επειδή σου λένε-λέμε κάποιοι δυο καλά λόγια στο fan club επειδή εκτιμάμε τη μουσική σου, δε σημαίνει πως η μπάντα σου απέκτησε ξαφνικά status ανάλογο πολυπλατινένιας μπάντας, ούτε ότι θα γεμίζεις στάδια ξαφνικά. Αντί να ευχαριστείς όσους έχουν ανεβάσει τα albums σου στο internet μπας και πέσει κανείς τυχαία πάνω τους, και γουστάρει και κερδίσεις τους φανς που ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ψάχνεις και κράζεις τις μπάντες που τους έχουν (άλλη μαλακία αυτή), ή μπας και τα βρει κάποιος που τα θέλει και δεν μπορεί να τα αγοράσει είτε γιατί εξαντλήθηκαν είτε γιατί δεν ξέρω κι εγώ, ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ. Ε είσαι μαλάκας ρε φίλε. Και άμα δε γουστάρεις τα unofficial μπλουζάκια που στην τελική ΟΙ ΦΑΝΣ σου τα φτιάχνουν, ΒΓΑΛΕ OFFICIAL, αν και τέτοιος φραγκοφονιάς που είσαι, μάλλον 50 ? το ένα θα τα δίνεις. Τράβα ρίξε νερό στη μούρη σου να συνέλθεις…

Αϊ σιχτίρ πήραν τα μυαλά σου αέρα με 2-3 καλές κουβέντες. Αλλά και όσοι μέσα στο φαν κλαμπ θεό τον ανεβάζουν, μέγιστο τον κατεβάζουν, ωραίοι είναι κι αυτοί…

εχεις δικιο σε οσα λες…γι’αυτο απλως θα παω να τους δω μια φορα και μετα τερμα… :stuck_out_tongue:

Ο τυπος δεν την παλευει μια… Στην κοσμαρα του, μιλαει για κατεβασμα των δισκων των Warlord απο το internet και παρολα αυτα οι δισκοι τους ειναι δυσευρετοι και μετα απορει που δεν εχουν υψηλες πωλησεις… Ποσο μπετοβλακας? Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι και αυτη του η σταση μου την δινει στα νευρα, θα το σκεφτω πολυ αν θα παω στο live…

Πολλά μαζεμένα λες και μπερδεύτηκε το πράγμα.
Για εξήγησε και σε όσους δεν έχουμε Facebook.
Είναι σχετιζόμενο με την επανακυκλοφορία του Deliver US σε CD;

Ναι, εν ολίγοις κλαίγεται γιατί δεν κάνουν αρκετές προπωλήσεις. Και κατεβάζουν ότι αρχεία από Warlord υπάρχουν σε πειρατικές/διαμοιραστικές σελίδες, αν κατάλαβα σωστά.

Ναι, αυτά που λέει ο Moonchild είναι τα πιο πρόσφατα, γενικά η απαλεψιά του αφορά κυρίως στις πωλήσεις της μπάντας (αδιαφορώ για τα ανούσια σεντόνια που γράφει σχετικά με τα προβλήματα υγείας του, μια και το θεωρώ βλακεία να γράφεις στο φβ για τέτοια προσωπικά και σοβαρά θέματα) και στο γενικότερο hype τους. Γενικά κλαίγεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ για αυτό το θέμα, και μάλιστα σε μια φάση τα πήρε με εναν φαν της μπάντας που τύπωσε κάποια μπλουζάκια Lordian Guard λες και έκανα κάνα έγκλημα ξέρω 'γω. Ή όταν τον ρώτησε ένας φαν αν θα πάνε οι Warlord στη χώρα του απάντησε με τρελή φυσικότητα “put 1000 Warlord fans in a venue and we’ll be there the very next moment” ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων…δηλ 1000 άτομα ξέρω 'γω παίζει να είναι οι μισοί Warlord φανς παγκοσμίως, σύνελθε βλακάκο :stuck_out_tongue:

O κλασικός, ο μαλάκας ο Έλληνας. Ρε, ξυπνάτε, αυτός είναι ο πιο πασόκος που ψάχνουμε στο άλλο θρεντ, το μεταφέρω κιόλας…

ποοο τι ξεκατινιασμα ειναι αυτο.απο την πρωτη στιγμη που ανακοινωθηκε η επαναδραστηριοποιηση των warlord.οπως και να εχει ο μεσος ορος ηλικιας στα live θα ειναι 30+.τωρα οι διαφοροι πιτσιρικαδες απ’το να σχολιαζουν τη μπαντα και τα μελη της,αν δε τους ενδιαφερει το θεμα,ας ασχοληθουν με τπτ αλλο.

Δεν τον καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου. Τι σχέση έχει ο μ.ο. ηλικίας στα λάιβ, με τους πιτσιρικάδες και με την επαναδραστηριοποίηση των Warlord? Μια χαρά γουστάρω τη μουσική τους, και σίγουρα θέλω να πάω στο λάιβ τους αλλά τέτοιες συμπεριφορές από τον καλώς ή κακώς ανύπαρκτο στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη (πλην των οπαδών της μπάντας και του ιδιώματος γενικά) Τσάμη, είναι αντικειμενικά ηλίθιες. Και για 'μένα μετράει πολύ και ο χαρακτήρας-προσωπικότητα ενός μουσικού πέραν από τα τραγούδια του καθαυτά.

ΥΓ αυτό με τους πιτσιρικάδες ψιλοάτοπο γιατί οκ εγώ ειμαι 17, αλλα τσινάει και ο τοξικός ξέρω 'γω που είναι 40φεύγα…

Κι εγώ περίμενα πως και πως κάτι τέτοιο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός και βλέπω-διαβάζω-ακούω-μαθαίνω τέτοιες συμπεριφορές, ε, όσο να ναι, ξενερώνω. Και ο ενθουσιασμός μου να τους δω, ξεθωριάζει κάμποσο…
Μη χέσω, δεν είναι ιερή αγελάδα ο Τσάμης και η μπάντα του. Ο κόσμος κράτησε ψηλά το μύθο του γκρουπ τόσα χρόνια σε μια σπάνια για τα μουσικά δεδομένα φάση.

“Βreite mou ki emena xilia euros ekeino to brady kai sta archidia mou oi Γουόρλορντ, apo simera kiolas…”

σωστον.ισως να τους εχει παρασυρει ο ενθουσιασμος.η ιστορια για αλλη μια φορα θα διξει.ολοι θα κριθουν στο τελος.ενταξη πολλους μουσικους δε παω λογο χαρακτηρα.τους σκυλοβριζω,αλλα γουσταρω τη μουσικη τους.ετσι ειναι αυτα.

Νομίζω πως πρέπει να δώσουμε βάση στο Live και στη Δισκογραφία (Παλιές/Νέες εκδόσεις/Download , δεν έχει σημασία).
Μικρή ή καθόλου σημασία έχουν τα εξω-κοινοβουλευτικά…
Αν στο Live βγάλει κανα λογίδριο τύπου DeMaio το συζητάμε.
Πάντως εγώ δε σταμάτησα να ακούω Manowar επειδή βγάζει λόγους ή επειδή λέει πόσο μεγάλο τον έχουν (τον ήχο) σε κάθε συνέντευξη ή τουιτιά…
Σταμάτησα να ασχολούμαι με Manowar κάποια χρόνια μετά από ένα κακό Live και “απουσία” στη δισκογραφία.
Πόσες και σήμερα για Gagarin;