Warlord

Μωρέ το θέμα είναι ότι τον DeMaio και τους Manowar τους έχουμε συνηθίσει, ταυτίσει έως και αγαπήσει με αυτές τις συμπεριφορές. Εγώ προσωπικά (και σίγουρα πολλοί άλλοι) θα ξενέρωνα χωρίς το τρουιλίκι του αρχηγού. Αλλά από τον Τσάμη που όλοι τον χαρακτηρίζαμε ως λογικό, χαμηλών τόνων και προσγειωμένο άνθρωπο και όντως έτσι ήταν μέχρι πριν μερικούς μήνες, περιμέναμε άλλη συμπεριφορά. :slight_smile:

Με τι ακριβώς?

live χωρίς λόγο Αρχηγού δεν είναι live[-X

Μπορεί να είναι χαμηλών τόνων και μορφωμένος αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι επίσης εγωιστής και ευθύς ως χαρακτήρας.

Για τον Zonder τα χειρότερα έλεγε σε παλιές του συνεντέυξεις αλλά και για διάφορους άλλους συνεργάτες του.

Απορώ πως βάζουν κάποιοι αυτόν τον συντηριτικό, ξιπασμένο, θρησκόληπτο φραγκοφονιά στην ίδια κατηγορία με τον Αρχηγό. Φοβερή μουσική, αλλά ήμαρτον. Μονο που βγάζει στην φόρα αναλυτικά ιατρικά ανακοινωθέν των δικων του εν μεσω ηλίθιων ποστς για την μουσική βιομηχανία, τους οπαδους κτλ κτλ ξενερώνει οποιονδήποτε πέρα των αυλικών που χει μαζέψει. Ωρες ώρες απορώ με την αναξιοπρέπεια των ανθρώπων. Αντε να πάμε στο λαιβ να γουστάρουμε, αλλά πραγματικά πέρα της ειλικρίνιας που τον διακρίνει συγκεντρώνει ένα μάτσο χαρακτηριστικά ανθρώπων που δεν παλεύω με τίποτα, όση σημασία κ να χει αυτό :slight_smile:

το μεγαλυτερο λαθος του τσαμη ειναι οτι λεει τοσα πολλα για τον ιδιο προς τα εξω…πιστευω θα ξενερωναμε με παρα πολλους αγαπημενους μας αν καναν το ιδιο…πλεον δε θελω να διαβαζω αυτα που ανεβαζει απλα περιμενω το λαιβ να δακρυσω με τους υμνους που εχει γραψει και σιγουρα δεν ειναι το ιδιο πλεον μετα απο ολα αυτα…

Θα πάμε θα ακούσουμε τους ύμνους, θα πούμε καμια κουβέντα γραφική και τέλος. Απλα και όμορφα.

Ενας ξεχασμενος μουσικος που τον θυμηθηκαν με το ζορι…

Πάντως κακά τα ψέμματα, όλοι πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο άνθρωπος περνάει πολυ μεγάλο ζόρι με τα προβλήματα υγείας, τα δικά του και κυρίως της γυναίκας του. Φανταστείτε τον εαυτό σας στην θέση του και στη θέση της γυναίκας του οποιονδήποτε δικό σας άνθρωπο. Είμαι σίγουρος πως όλη αυτή η κατάσταση θα επηρέαζε ιδιαιτερα αρνητικα οποιονδήποτε άνθρωπο. Γι’ αυτο κι αν γράφει καμία βλακεία, εγώ τουλάχιστον δεν τον παρεξηγώ. Αντίθετα τον παραδέχομαι, που παρά τις αντιξοότητες, δεν το βάζει κάτω

Ναι, το θέμα είναι ότι γράφει ΜΟΝΟ βλακείες. :stuck_out_tongue:

έχεις δίκιο. ο τσάμης είναι ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος στον κόσμο που έχει τέτοιου είδους προβλήματα.

ολοι εχουμε προβληματα αλλα νταξη μη λεμε κ οτι θελουμε εχει περασει παρα πολλα ο ανθρωπος γ αυτο να χαζεψε και λιγο ισως…πολλα περισσοτερα απο τα συνηθισμενα…

κι εσύ τότε έχεις δίκιο.
ο τσάμης είναι ο μόνος που έχει περάσει πολλά κι έχει τέτοια προβλήματα, δικαιολογείται που είναι κόπανος και που έχει τέτοια συμπερηφορά.

Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί το φανμπουλίκι εκεί μέσα. Έλεος να πούμε! Μετά από τόσα χρόνια έχω καταλάβει ότι ελάχιστοι μουσικοί είναι άξιοι πραγματικά ως χαρακτήρες. Αντάξιοι της εικόνας που χα γι αυτούς μικρός. Τον Τσάμη ως χαρακτήρα δεν τον αντέχω ούτε λεπτό. Απέχουμε χιλιόμετρα. Αλλά οκ. Αυτό το πράμα όμως με τους οπαδούς λακέδες ξεπερνάει κάθε όριο! Ότι μαλα%@& λέει ο άλλος προσκυνάνε…

δε λεω οτι δικαιολογειται για τις βλακειες που λεει αλλα μη λες οτι εχουν ολοι προβληματα σαν αυτον…και γω στα 20 μου εχω περασει δυστηχως πολλα και ξερω ποσο αλλαζεις σαν ανθρωπος οταν εχεις τετοιου ειδους θεματα σκεψου αυτος που επι 2 δεκαετιες σχεδον μπαινοβγαινει στο νοσοκομειο εχει φτασει κοντα στο θανατο απο την αρρωστεια του πολλες φορες κοιμαται 3 ωρες τη μερα με φαρμακα με τη γυναικα του ετοιμοθανατη εδω και 23 χρονια εχει γαμηθει ο εγκεφαλος της επειδη παιρνει επι 20 χρονια μορφινες και ειναι στο καροτσακι…και μεσα σε ολα αυτα μεγαλωνει και ενα παιδι…αυτα δεν ειναι απλα προβληματα αυτα ειναι προβληματα που πολλες φορες οδηγουν στην αυτοκτονια…αυτα φυσικα δε δικαιολογουν τις βλακειες που λεει αλλα σαν ανθρωπος μονο και μονο για ολα αυτα που εχει περασει του αξιζει ενα μπραβο και δεν μπορω να βλέπω να τον μειωνεται ολοι εδω μεσα τοσο πολυ…

εδω και ποσο καιρο μονο αρνητικα σχολια βλεπω…

ε σκέψου τι γίνεται για να λένε οι πιο πολλοί αρνητικά σχόλια. και οι πιο πολλοί από αυτούς που τα λένε φάγανε 2-3 χρόνια στα mid-90s να ψάχνουν να βρουν warlord,τόσο μυθικοί ήταν τότε. do the maths :wink:

εγω δε βλεπω λες τις βλακεις που γραφει? η νομιζεις δεν εχω ξενερωσει? αλλα σκεψου οτι εκεινα τα 90s που λες ο τσαμης τα περασε ολα βαρια αρρωστος με την γυναικα του σε ακομα χειροτερη κατασταση.τους warlord θα σκεφτοτανε? τεσπα οπως ειπε και ο ασταλδο θα παμε θα ακουσουμε τους υμνους και θα φυγουμε…αυτο ειναι ολο…

προφανώς και θα γίνει αυτό, το θέμα δεν είναι τι έκανε ή ι δεν έκανε στα 90ς ο τσάμης. τα χουεμ ξαναπει αυτά. κι ο gorle “πουθενάς” και χαμένος ήταν τόσα χρόνια αλλά δεν είδα να πει κανέις τίποτα. γιατί? γιατί είναι γαμώ τα παιδία κι όχι βλαμμένος.

εν κατακλείδι κι άλλοι έχουν περάσει και περνάνε χειρότερα από τον τσάμη και τον χ τσάμη και δεν αποτελεί πανάκεια αυτό.

τι σχεση εχουν τωρα τα πανακια ?

[SPOILER]troll more ΟΝ σημερα, προσπεραστε αφοβα και αβιαστα[/SPOILER]

Μια χαρά ακμαιότατοι ήταν οι Mr. & Mrs. Tsamis στα 90s, και μάλιστα δισκογραφούσαν μαζί. Το πρόβλημα υγείας του Μπιλάκου τα τελευταία 2-3 χρόνια προέκυψε. Για τη γυναίκα του δυστυχώς δε θυμάμαι τώρα. Στα υπόλοιπα σου απάντησε ο αγκαλίτσας…