Δηλ. το θέμα είναι πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα; Αν ήταν στα 90s ή στα 00s? Για μένα το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει
πανο δε τα ξερεις καλα η γυναικα του τσαμη εκανε αποτυχημενη επεμβαση το 89 και απο κει αρχισαν τα προβληματα και οι επιπλοκες…το οτι ηταν καλα καποιο διαστημα για να κανει καποιες ηχογραφησεις δεν αναιρει τα υπολοιπα…
Πιστεύω ότι οι αντιδράσεις για την συμπεριφορά του Τσάμη είναι υπερβολικές.
Τι είπε για την πειρατεία; Οτι ακριβώς λέει το 90% των μουσικών (βλέπε και πρόσφατη συνέντευξη των Tool).
Σε γενικές γραμμές διαφωνώ μαζί του σε πολλά ιδεολογικά και θρησκευτικά θέματα αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο γραφικός όσο τον παρουσιάζουν εδώ. Αν είχαν facebook όλοι οι μουσικοί τα ίδια θα λέγαμε και γι’ αυτούς μάλλον.
Σπάνιο φαινόμενο να βρεις καλλιτέχνη που να είναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Ιδιαίτερα οι μουσικοί που συνήθως είναι και λιγότερο μορφωμένοι… (αν και ο Τσάμης είναι εξαίρεση σε αυτό τον τομέα)
New target: Beyonce
μαλάκα ο τύπος έχει πόσο τόσο κάτω που δεν έχει πιο κάτω. oh wait
20λεπτο προμο
Τώρα το ακούω. Ο ήχος είναι εκεί, αλλά δεν με τραβάει όσο περίμενα. Χωρίς να έχω ιδιαίτερη ιδέα(μόνο απ’ τα ντέμος) φέρνει περισσότερο σε Lordian Guard παρά σε Warlord, ε;
ναι κι εμενα αυτη την αισθηση μου δημιουργησε
αρκετα λαιτ ο ηχος πιο πολυ σε lordian guard φαση
πολυ καλο σαν δειγμα παντως
/play mode on
Προσεύχομαι να με αφήσει μαλάκα!
Ισχύει αυτό για Lordian Guard. Σαν πρώτο δείγμα, καλό ακούγεται, θα δείξει όμως…με τίποτα κάτι το εξαιρετικό πάντως…
ειναι καπως μιντ τεμπο.αλλα θα κρινω το δισκο ολοκληρωμενο.τωρα δε βγαζω πολλα.αλλα θα ειναι πιο dark-epic.αποτι βλεπω.ενταξη και ο rick δε μπορει να τραγουδισει γρηγορα κομματια.ψηλες φωνες και τετοια.μην περιμενοyμε κομματια στιλ child of the damned.αλλα για να δουμε.το Μαρτιο θα κρινουμε.απο μελοδιες εχει καλες ιδεες παντος.για να δουμε
Πολύ καλό μου φάνηκε να πω την αλήθεια, αλλά εγώ γενικά προτιμώ το πιο σκοτεινό και μιντ τέμπο υλικό (αγαπημένα Warlord τα Stygian Passage, Black Mass και Soliloquy). Συν ότι μου αρέσει πολύ και αυτός ο τραγουδιστής. Ίδωμεν!
Zonder να τον πιείς στο ποτήρι
μόνο αυτό στο 12:20 αξίζει. τα άλλα για πέταμα. πόσο έπεσε αυτή η μπαντάρα γαμώτο…
Τσάμη άρχισε να τυλίγεις κάνα σουβλάκι:roll:
o ηχος ειναι ακομα εδω και αυτο λεει πολλα…αυτο το προμο ανεβασε ακομα παραπανω τις προσδοκιες και την αγωνια…αντε αντε!!
ισχυει παντως οτι ο ηχος ειναι πιο κοντα σε lordian guard
Εμένα μου φαίνεται ότι έρχεται ΤΟ ΈΠΟΣ της χρονιάς. Το δείγμα είναι εξαιρετικό.
Μία κατηγορία μόνοι τους. Λυρικό/Επικό/Σκοτεινό μέταλ.
Θα περιμένω να το ακούσω ολοκληρωμένα όταν βγει. Ότι λέμε τώρα είναι πάνω στη τρέλα και χωρίς καθαρό μυαλό. Μακάρι να βγει και σε βινύλιο.
Ρε Μαγκες,
Ολοι εσεις που το χετε ψαξει παραπανω το θεμα.
Ο καινουργιος τραγουδιστης τι λεει? Θα μπορεσει να κρατησει ενα επιπεδο,
τουλαχιστον κοντα στον DK 2? (δεν ζηταω για τον DK 1)
Τον εχετε ακουσει να ερμηνευει παλιά?
Ειναι υποθεση. Εαν ειναι περιπτωση π.χ. σαν του μαγκακου που βρηκαν οι C/Glory,
τι αλλο θελουμε. Αν ειναι πολυ κατωτερος των περιστασεων ομως θα ξενερωσουμε.
Στο νέο album θα τραγουδάει ο Rick Anderson
εδώ ερμηνεύει ενα παλιό Warlord με την προηγούμενη μπάντα του
στο live μάλλον θα έρθoυν με άλλο τραγουδιστή…
Από πού προκύπτει αυτό;