Φήμες
δηλαδη να σκασουν με κανενα πιο ποζερα και ετσι.μακρυ μαλλι.ψιλη φωνη και ετσι;
Πάντως εμένα όλη η γενικότερη (παρα)φιλολογία έχει αρχίσει και με χαλάει αρκετά, όσο περνάει ο καιρός…Και σκέφτομαι ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στην περίπτωσή τους…
Βασικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως μακάρι να έρθει το λάιβ όσο πιο σύντομα γίνεται. Γιατί έχω αρχίσει και ξενερώνω πολύ… :-s
Να μην ξενερώνετε, μπορεί να σκάσει με κάνα δυνατό όνομα τοσο σε φωνή όσο και σε μπάσο και να έχουμε dream team στο live…ελπίζω.
Κοντός ψάλμός…
Για μένα δεν είναι θέμα ποιον θα φέρει τραγουδιστή, ας έφερνε και τον βαςβας ο Παρασκευάς. Η φάση έχει χαλάσει γενικώς…
κρίμα. Εμένα μου αρέσει ο Anderson, αλλά προφανώς θα κωλύεται…
η φαση εχει χαλασει κυριως γτ ασχολουμαστε συνεχεια με τις μαλακιες του τσαμη…εγω πρωσωπικα οτι και να λεμε καθε φορα που ακουω τους υμνους και σκεφτομαι οτι θα τα ακουσω live με τσαμη και zonder ανατριχιαζω…
ε και ο Τσάμης δε βοηθάει όμως, με την Beyonce ασχολείται
ε ναι αυτα που γραφει ειναι αμερικανιες τελειως και ολοι ξενερωνουμε το καλυτερο θα ηταν να μην εγραφε τπτ οπως ολοι…σκεψου δλδ να εγραφε ο mustaine τι σκεφτετε καθε μια ωρα χαχαχα…τεσπα δεν εχει νοημα το ολο θεμα μακαρι να βγαλουν αλμπουμαρα να καυλωσουμε…
δε νομίζω να είναι κανένα αριστούργημα,δε νομίζω να είναι του πεταματού.
αξιοπρεπής δίσκος, χωρίς να έχω ακούσει κάποιο κομμάτι που το απογειώνει. σίγουρα πολύ πιο κοντά σε lordian guard από warlord, που προσωπικά δε με χαλάει γιατί γουστάρω πολύ αισθητική lordian guard (και προτιμώ όλα τα κομάτια από την βιντόν παρά από την άλλη την ξανθή παναγιά).
Βέβαια πεθαίνω για το πρώτο ποστ σύγκρισης με το lord fo steel ,ότι αυτός είναι δίσκος κτλ κτλ κτλ
Πολυ ικανοποιημενος απο το δειγμα!!!
Θα συμφωνησω πως θυμιζει περισσοτερο Lordian Guard παρα Warlord, χωρις αυτο ομως να ειναι κακο. Προσωπικα, θα προτιμουσα ο δισκος να ειναι ενα κλικ πιο “μεταλ” και ενα κλικ λιγοτερο “σκοτεινος”.
Βεβαια, και μονο αυτο να περιεχει ο δισκος, παει για δισκος της χρονιας:
http://www.youtube.com/watch?v=Y04wQTJyaLU&feature=player_embedded
Ολα τα υπολοιπα που αναλυετε εδω και καμποσες σελιδες, σχετικα με τα σχολια που κανει ο Τσαμης, με αφηνουν τελειως αδιαφορο.
Πες τα χρυσόστομε (καλύτερα χρυσοπληκτρολόγιε)
παααρα πολυ ομορφο
Αφήστε επιτέλους στην άκρη το κράξιμο και ακούστε το νέο 20λεπτο promo:
http://www.youtube.com/watch?v=leWVxtcDP7o&feature=player_embedded#!
Θυμίζει αρκετά lordian guard (σε συνδυασμό με Zonder) 8O
Πραγματικό έπος. Αυτόματη αγορά για μένα
εγώ θα το κατεβάσω παράνομα από το ίντερνετ :roll:
Για 'μενα, βρισκεται ηδη στο νουμερο 1 της χρονιας! Απιστευτα συναισθηματικες συνθεσεις απο τον κορυφαιο συνθετη στο χωρο του κλασικου μεταλ ηχου.
Εξωφυλλο και “παραγωγη”, δενουν με την ατμοσφαιρα του δισκου και το μονο “αρνητικο” που μπορω να πω ειναι, τα οχι σπουδαια φωνητικα.
Τι κριμα να μην εχει και εναν σπουδαιο τραγουδιστη ωστε να απογειωσει τις φοβερες συνθεσεις και το τρομερο παιξιμο κιθαρας-τυμπανων!
[B]Expresso:[/B] Μιλαω μονο για το 20΄δειγμα.
Αυτο που γραφεις, πως δεν εντυπωσιαζει ο τραγουδιστης, ειναι το μονο μειον του δισκου.
Οταν εισαι τελειος σε ολα, ε παρε και μια φωναρα να σου στηριξει τις συνθεσαρες σου!
Αυτο που διαβασες ισχυει. Δεν ξερω ομως ποιον τραγουδιστη θα εχουνε στις ζωντανες εμφανισεις τους
Το άκουσες ολόκληρο ή μιλάς μόνο για τα δείγματα;
Αν και σίγουρα με 20 λεπτά promo μπορούμε να κρίνουμε με σχετική ακρίβεια. Πάντως στο προμο δεν ακούγονται και πολλά σημεία με φωνητικά. Στα λίγα δείγματα που ακούμε από τον τραγουδιστή, η φωνή είναι ταιριαστή και μεστή, χωρίς βέβαια να εντυπωσιάζει. Η μουσική είναι σε χαμηλό μελωδικό τέμπο και δεν απαιτεί κορώνες.
Κάπου είχα διαβάσει ότι στις συναυλίες θα έχουν άλλον τραγουδιστή!
Το τελειος σε ολα πηγαινει για το 20λεπτο πρεβιου δλδ;;
…τέλειο δεν είναι…αλλά μια χαρά είναι το κλιπάκι:):!: