Warlord

Τώρα που ξανακούω το promo, μια χαρά μου φαίνονται τα φωνητικά.

Έχει γίνει βέβαια και πολύ καλή παραγωγή σε αυτό τον τομέα. Σε πάρα πολλά σημεία ντουμπλάρονται με γυναικεία ή χορωδιακά και ανεβάζουν πολύ το επίπεδο.

Είναι πλέον γνωστό ότι οι Warlord είναι οι Tsamis - Zonder και οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι. Θα έχουμε άλλωστε και κυκλοφορία σε blu-ray με νέο τραγουδιστή (Damien King V ?)

Λίγο το έχουν παρακάνει με τις κυκλοφορίες όμως. Κυκλοφόρησε το Rising out of the ashes μέσω του anthology και τώρα θα κυκλοφορήσει ξανά με πλήκτρα και ορχηστρικά σημεία. Δηλαδή για 3η φορά το ίδιο αλμπουμ σε 10 χρόνια και 2η μέσα σε έναν χρόνο!

Επίσης αυτές οι limited κυκλοφορίες από underground κυκλοφορίες είναι ότι πρέπει για να ξεζουμίζουν τον οπαδό.

Κοιτώντας τις τιμές που βάζουν στο ebay για το Warlord Best Of (Metal Blade), δεν το αποκλείω να το πουλήσω και να αγοράσω έπειτα τις νέες εκδόσεις που είναι πιο φθηνές :lol:
Άλλωστε δεν είμαι φανατικός συλλέκτης, περισσότερο η μουσική με ενδιαφέρει.

Το εξώφυλλο θυμίζει λίγο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ.

:lol:

Ελάτε ρε, πλάκα κάνω. Γαμώ τα εξώφυλλα. Υποσχόμενο και το τιζερ βιντεο.

Ποιος Σουλειμάν ρε; Δική μας είναι η Πόλη.

Θα την πάρει πίσω ο Τσάμης με τις ορδές αγγέλων (Lordian Guards) και με τους πολέμαρχους (Warlord) του :lol:

α δλδ παιζει να ερθουν με αλλο τραγουδιστη;αλλα δε νομιζω,μαλλον ο Αντερσον θα ειναι.και ποιος αλλος να ειναι.demien king 2;αυτος δε μπορει πλεον.οπως ειχε πει και ο Τσαμης.

Εννοείται ότι είναι δικιά μας :smiley:

Έχω πληροφορίες για τον τραγουσδιστή. Δυστυχώς είμαι δουλειά και δεν έχω πρόσβαση στο yahoo mail (όπου μου έστειλαν youtube link με τον τραγουδιστή) όπότε περιμένετε μέχρι να σχολάσω για να μοιραστώ τη πληροφορία μαζί σας. Η πηγή είναι έγκυρη.

ο μαλακας ο Σουηδος να μην ειναι και νταξει μετα τα βρισκουμε…

xaxaxaxaxa. Όχι ρε συ, αυτός πάει Eurovision.

Λοιπόν. Έχω πληροφορίες για αυτόν

http://www.metal-archives.com/artists/Giles_Lavery/281267

Ελπίζω να μην είναι ράδιο αρβύλα. Η πηγή θεωρείται έγκυρη (δεν θα την αποκαλύψω).

απ οτι ειδα η μπαντα στην οποια τραγουδαει (Dragonsclaw) εχει συνεργαστει με ελληνικη εταιρεια για το πρωτο της αλμπουμ, η οποια ειχε κανει το release και της ανθολογιας των warlord.

Χαχαχααχαχα έλα ρε ο τρελό Giles!!! :slight_smile:

Σωστόόός.
Εν τω μεταξύ αν ψάξεις στο facebook του Τσάμη θα δεις ότι ποζάρει με t-shirt των Dragonsclaw. Η φωτογραφία είναι αρκετά παλιά. Γι αυτό πιστεύω ότι δεν είναι εντελώς ράδιο αρβύλα και ίσως έχει κάποια βάση η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά μου.

Πάντως η φωνή του είναι οκ. Εσείς τί λέτε?

Ρε ωραίος είναι και μάλιστα πριν καιρό είχε πει ότι έκλεισε να τους δει και Γερμανία και στις 2 εδώ. Τώρα αν ακόμα τότε ήταν ως οπαδός δεν ξέρω.

Πάντως το ότι υπάρχουν γερές βάσεις για να ισχύει, υπάρχουν!

σχεδόν σίγουρο πως είναι αυτός

Αν δεν κάνω λάθος, ο Giles τραγουδά και σε ένα κομμάτι του καινουριου δίσκου

2 τραγουδια που ακουσα ωραια φωνη εχει αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει τοσο πολυ το “screaming” στυλ του με τη μουσικη του τσαμη. ειδικα στα τραγουδια που ειναι πιο πολυ lordian guard φαση δε ξερω πως θα κολλησει

Μου φαίνεται λίγο αταίριαστη η φωνή του με το ύφος των Warlord αν είναι όντως αυτός που λέτε.
Περισσότερο θα ταίριαζε τραγουδιστής τύπου Dio και όχι τόσο Halford-ικός.

edit: Με πρόλαβε ο angel.

http://www.youtube.com/watch?v=rKFj_oxT5eg γιαυτον λεμε;8O8O8O επιτελους θα ακουσουμε το child of the damned ετσι οπως πρεπει.

http://www.youtube.com/watch?v=62jLuUGHzJQ ωραιος.φοναρα.μακαρι να ειναι αυτος.νομιζω απτο 3:00 και μετα λυνοντε ολες οι αποριες.

Εγώ άλλο όνομα άκουσα πιό ‘‘βαρύ’’ :D, ο Giles μάλλον σαν οπαδός θα έρθει…ίδωμεν

Ρίχτο

Δεν τρελαίνομαι με τίποτα για τέτοιου είδους φωνητικά πλέον πόσο μάλλον για Warlord άλα Lordian Guard. Μπορεί βέβαια να έχει και αυτό το στυλ. Πάντως σίγουρα προτιμώ Anderson όπως τον ξέρω από κείνες τις παλιές εκτελέσεις, Stygian Passage, Δαρκ Ψιωιλιζατιονσ ετψ