Warlord

καλά αν δω ποτέ warlord θα βάλω τα κλάμματα :lol::lol:
πιτσιρικάς το θυμάμαι σαν έναν μύθο, δεν ξέραν τότε αν όντως είχαν υπάρξει ή όχι:!: και μετά επανακυκλοφόρησαν τα cd και μάθαμε ότι όντως υπήρξαν :stuck_out_tongue:

Υπάρχουν απειροελάχιστες πιθανότητες, μία στο τρισεκατομύριο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Αν κάποιος σοβαρός τους κάνει μια πρόταση…κι αν σου κάτσει?
Ένα μεμονωμένο live - γεμίζει άνετα Gagarin.

πριν 3 περίπου χρόνια ήρθαμε πολύ κοντά στο να έρθουν οι Warlord Ελλάδα και γιά περισσότερες από μία συναυλίες. δεν φταίει η μπάντα ούτε κάποιος από τους Έλληνες που ενδιαφερθήκαμε γιά το γεγονός πως δεν καρποφόρησε η προσπάθεια…

Ωραία τα είπες. Και 3 χρόνια μετά από τότε, τι γίνεται;;;

[SPOILER]Τζίφος, ε;[/SPOILER]

τότε ήταν ζεστός ο Τσάμης. δεν έκατσε, το θέμα πάγωσε και κατά κάποιο τρόπο έχασε το ενδιαφέρον

Να το αναθερμάνουμε το θέμα

το πιό πιθανό είναι να κολλήσει εκεί που κόλλησε και τότε

Στη μη διαθεσιμότητα του τραγουδιστή ή στην απροθυμία του Zonder?

όχι, οργανωτικά θέματα. επειδή είναι και άλλοι μπλεγμένοι δεσμεύομαι να μην πω περισσότερα, συγνώμη

Οκ δε χρειάζεται … απλά Zonder με Τσάμη δεν πολυκάνουν χωριό.
Μήπως να το προσπαθούσαν άλλα άτομα, άλλες επωνυμίες promoter?

μιά χαρά χωριό κάνουν. η μπάντα μπορούσε να έρθει και να παίξει και οι Έλληνες promoters μπορούσαν να διοργανώσουν τα shows άνετα. οργανωτικά θέματα δεν το επέτρεψαν κυρίως από το εξωτερικό. αυτά.

Πολύ καλό το Rising out of the Ashes, αντάξιο του ονόματος warlord.

Μακάρι να έβγαζαν και νέο υλικό. Ο Cans δεν με ενθουσιάζει, αλλά δεν ήταν χειρότερος από τους παλιότερους τραγουδιστές.
Πλάκα-πλάκα… μια χαρά ταίριαζε η φωνή της Τσάμαινας στους Lordian Guard. Ηταν πιο ροκ τα τραγούδια αλλά με πιο σκοτεινό ύφος.

δεν είμαι ο μόνος :yahoo::yahoo:

Πάντως σίγουρα οι δυο σας είστε maximum.
Έλεος με τη γριά καπνίστρια (έτσι ακούγεται) και το γιαπωνέζο (drum machine).

με το χέρι στη καρδιά, είναι καλύτερο το invaders με τη σουηδέζα από το invaders με την καπνίστρια??? γενικά σαν εκτέλεση.

πωπω ρε μην μου θυμίζετε την ήττα που είχα φάει με lordian guard… τότε διαφημιζόταν στους underground κύκλους ως η επιστροφή των warlord… ήμαρτον…

Με τη Σουηδέζα με παίρνει ο ύπνος, η γριά όμως δεν παλεύεται καθόλου.
Οι LG πιο πολύ μου θυμίζουν Βlackmore’s night (καμία σχέση μουσικά) του στυλ: δεν έχω όρεξη να συνεργαστώ με κανέναν και θα βγάλω μουσική χωρίς ταμπέλες με τη γυναίκα μου.
Αλλά μάλλον κακέκτυπο Warlord μου κάνει.

Θα σου πώ όμως κάτι άλλο.
Όταν πρωτοάκουσα το LG “Battle of the living dead” ενθουσιάστηκα για ένα μόνο λόγο: ξέροντας ότι ήταν από outtake του παρελθόντος το φανταζόμουν πώς θα έβγαινε σαν Warlord. Αντί για το γιαπωνέζο φανταζόμουν τον Zonder με τα γυρίσματα και τα ανάποδά του.
Όταν λοιπόν έβγαλαν το Rising Out, άκουσα ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν μουσικά, με αρκετά μεγάλη απογοήτευση στα φωνητικά.
Σαν να προσπαθούσε ο Σουηδός να μιμηθεί τη γρια, χαχαχαχα.

Τέλος πάντων. Ο Σουηδός είναι λίγος για Warlord, άλλα πωρίκλας και μόνο αυτός (ίσως) μπορεί να τους ξανά-αφυπνίσει.

Είχαμε στηθεί Metal Era να πάρουμε το Picture Disc πρώτη μέρα που θα κυκλοφορούσε…
Βάζουμε (όλοι το ίδιο πάθαμε) στο πικαπ το πρώτο κομμάτι και … πρώτο σοκ: ο γιαπωνέζος, δέυτεο σοκ: η γρια

Άσε για το τρίτο σοκ: Η διασκευή του Deliver Us στο EP που έβγαλαν λίγο μετά.

Μήπως ήταν και οι Damien king I,II κλπ τίποτα κορυφαίοι τραγουδιστές; Δεν ήταν και άσχημοι βέβαια αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό.

Η Vidone είχε την πιο αντρική φωνή μεταξύ των τραγουδιστών του Τσάμη, σε αντίθεση με τους άντρες που έκαναν πολλές εκνευριστικές γυναικείες τσιρίδες :stuck_out_tongue:
Οπότε το να μιλάμε για ξενέρωμα ή να πέφτουμε από τα σύννεφα είναι υπερβολικό.

Σίγουρα θα ταίριαζε πιο κατάλληλα μια φωνή τύπου Dio στους Warlord, που να συνδυάζει έπος και λυρισμό.