Warlord

Τι να πεις για τη μπαντάρα αυτή με την απαράμιλλη λυρικότητα και τον τυμπανιστή που ήταν ερωτευμένος με τις μπαγκέτες του (ατάκα Χάκου)? Λόγω της καταγωγής του Τσάμη, πάντα έβρισκα ότι έχουν ένα ελληνικο στοιχείο στη μουσική τους, δείτε πχ. τις μελωδίες του Lost & Lonely days. Πιστεύω ότι αν είχαν ένα σταθερό τραγουδιστή και μπασίστα θα είχαν δώσει ακόμα περισσότερα από τα ήδη πολλά που έχουν προσφέρει. Υπερκάλτ οι άσπρες μπότες του τραγουδιστή στα βίντεο του And the cannons.:smiley:

Ωραία μπάντα ποτέ όμως δεν ήμουν μεγάλος τους φανς! Και αυτό γιατί από μια μπάντα θέλω διάρκεια και ένας δίσκος-δισκάρα για την ακρίβεια- δεν μου φτάνει για να γίνω οπαδός. Ο δίσκος της επανένωσης δεν μου λέει καi πολλά, ωραία μουσική αλλά η φωνή του Cans ποτέ δεν με άγγιξε…ούτε όταν βγήκε το Glory To The Brave.

Ναι, έχουν μικρή δισκογραφία. Αλλά αν με ρωτούσατε να πω ποιά είναι τα επικότερα τραγούδια που έχω ακούσει στη ζωή μου, σίγουρα μέσα σ’αυτά θα φιγούραραν μερικά απο τα διαμάντια των Warlord.

Με σημαία αυτόν τον υπερύμνο. Τίποτα ρε δε μας σταματά!

Μας χρωστάνε ένα live… Επανένωση με τον Cans?

Φρεσκοανεβασμενο,δε ξερω αν εχει κυκλοφορησει πιο παλια κλπ

Τώρα που επανενώνεται το σύμπαν, ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Κριμα για τους Warlord να εχουν καποιον σαν τον Καν να τραγουδαει…

Τώρα αλλού το πας, ας έρθουν κι έτσι, από το τίποτα…
Ετσι κι αλλιώς αυτός τους μάζωξε για επανένωση και album.

Μάγκες βρήκα το channel του Bill Tsamis στο youtube, στείλτε του κανα μύνημα μπάς και τους δούμε live κάποτε.

http://www.youtube.com/user/antoniusbloch

Μια που ξεθάφτηκε το θρεντ, έχω μια ερώτηση.

Είμαι ο μόνος που προτιμάει τον Damien King I (Rucker - “Deliver Us”) από τον Damien King II (Cunningham - “And the Cannons…”);

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που γουστάρει τον 2

Α ναι; :-s

Για κάποιο λόγο πίστευα ότι ίσχυε το αντίθετο.

Ίσως επειδή οι περισσότεροι όταν λένε για τους Warlord λένε πρώτα για το Cannons, ενώ στο μυαλό μου πάντα το Deliver Us ήταν πιο ψηλά.

Εννοείται το Deliver Us είναι το απόλυτο Warlord album και ο πρώτος τραγουδιστής τους ο κορυφαίος.

Ωραία. Αποκαταστάθηκε η τάξη. 8)

Άσχετο αλλά επίκαιρο:

Τραμπάκουλα, τώρα που διαλυθήκανε οι Jag Panzer, φέρτε Warlord - έστω κι αν χρειαστεί να αλλάξετε ημ/νία. Όλα μπορούν να συμβούν με ένα καλό χαρτζηλίκι…
Να θυμίσω ότι και η επανέκδοση Deliver Us PD ξεκίνησε από μία πρόταση που δεν είχε και πολλές ελπίδες…

Όνειρα θερινής νυκτός!!!

Mαζι σας για Rucker,μονο και μονο το σπασιμο στο ‘‘we meet [I]again[/I]’’ του Winter Tears σε στελνει στο διαολο.Ο μονος που matchαρε με τη φωνη του τα επιπεδα λυρισμου του Tsamis.Γενικα Black Mass,ισως ειναι το κομματι που εχω λιωσει περισσοτερο απο οτιδηποτε σε αυτον τον ηχο και μεσα στα 20-30 αγαπημενα μου κομματια εβερ ανεξαρτητος ταμπελων κτλπ,15/10.

Τωρα για ριγιουνιον,εγω και με Cans μπουσουλωντας θα παω αν παιχτει

Να πω την αλήθεια, κι εγώ, όσο κι αν δε θεωρώ τον Cans τίποτα το σπουδαίο, θα πάω τρέχοντας σε reunion live μ’ αυτόν στο μικρόφωνο. Warlord είν αυτοί, δεν είναι παίξε γέλασε.

Όσο για τον Rucker, τον θεωρώ μία από τις πιο μελωδικές και συγκινητικές φωνές στο μέταλ. Στο Deliver Us (το κομμάτι) τον ακούω με σχεδόν θρησκευτική κατάνυξη. Και δεν έμενε καν εκεί. Θυμηθείτε την ερμηνεία του στο Mrs. Victoria, εκείνη τη διαρκή ένταση, το άγχος, την ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Brilliant.

Προφανώς και προτιμάμε DAmien King I!!! Και ναι Pumpkin συμφωνώ απόλυτα! Το Black Mass και για μένα παίζει να είναι η διαχρονική αγάπη μου σε όλο αυτό το αγαπημένο είδος! Απίστευτο τραγούδι εξιστόρηση άλλων εποχών! Λυρικό, σκοτεινό και μεγαλοπρεπές! Φέρτε τους!:slight_smile:

επειδης στα νεα μενω πισω εχει παιξει ριγιουνιον warlord?8O
λιποθυμω

Όχι, αλλά θα θέλαμε…