Warrel Dane-Praise to the war machine

Γι αυτο το λογο για μενα (και αλλους που εχω μιλησει) δεν ειναι στα καλυτερα της χρονιας με τιποτα!

μια χαρά δισκάκι είναι, σίγουρα μακριά από τα μεγαλεία των nevermore αλλα μια χαρούλα. η διασκευή σε sisters με χάλασε λίγο στην αρχή γιατί λείπει αυτή η φανταστική μπασογραμμή, εκτός απο την αρχή του κομματιού, αλλά μετά απο λίγο το συνήθησα. πάντως οι kreator εχουν κάνει καλύτερη διασκευή στο lucretia, my reflection.

Διαφωνω πιστευω οτι η διασκευη του Dane ειναι πολυ καλυτερη απο των Kreator…Εδωσε γκαζια στο κομματι…ετσι πιστευω

Ο δίσκος είναι καταπληκτικός.
Εντελώς διαφορετικός από Nevermore και μαγκιά του για αυτό.
Έχω κολήσει αρκετά με When We Pray, Brother αλλά και τα άλλα σπέρνουν, και σε βάζουν στο ιδιέταιρα προσωπικό, και κάπως κλειστοφοβικό ύφος του Dane.
Αν ήταν και ο Loomis τότε θα ήταν Nevermore και όχι κάτι προσωπικό.

δισκος της χρονιας μπορει να μην ειναι αλλα,το Brother παει καρφι για ερμηνια αλλα και στιχο της χρονιας…

πολυ καλος δισκος απο warrel . νταξ εχει μερικα κοινα στοιχεια με nevermore , αλλα γενικα εχει γηνει μια πολυ καλη δουλεια . τωρα δεν ξερω αν μοιαζουν οι κιθαρες με soilwork δεν εχω ακουσει . αλλα σιγουρα δεν μοιαζουν με nevermore και αυτο ειναι πολυ καλο , καθως διχνει ο dane οτι μπορει να ξεφυγει απο το τριπακι της μπαντας του βγαζοντας κατι διαφορετικο . πολυ σκοτεινο και με την φωνη του σε κανει να αλλαζεις συνεχως διαθεση . δεν μπορω να ξεχωρησω κομματι καθως ολα μου φενονται ποιοτητα και καλα δουλεμενα , με πολυ καλες σολιες ,ριφιες και φυσικα στοιχο .

Με μία πρώτη ακρόαση που έκανα μου φάνηκε ότι σχεδόν όλα τα κομμάτια έχουν την ίδια δομή… :-k Heavy riffing στην εισαγωγή και μετά απαλά couplet. Αυτό με ξένισε λίγο, θα ήθελα λίγο πιο πολύ ποικιλία. Βέβαια, θα το ακούσω κι άλλες φορές. Το ‘‘Brother’’ πολύ καλό όντως.