Λοιπον βαζουμε και το κοριτσι μας στο μιτινγκ…Ενημερωθηκα οτι θα ερθει…
rasputin
zafrock
rock
iron_man
freedomofrock
maiden1979
heatseeker
rudolf
thorgal
oxiolga
Λοιπον βαζουμε και το κοριτσι μας στο μιτινγκ…Ενημερωθηκα οτι θα ερθει…
rasputin
zafrock
rock
iron_man
freedomofrock
maiden1979
heatseeker
rudolf
thorgal
oxiolga
Πως θα συναντηθουμε εδω τα μελη του rocking.gr?:-s
Αυτο θα το κανονησουμε τελευταιες μερες…μην ανησυχεις θα γινει η δουλεια…
Τώρα που έμαθα ότι παίζουν ολόκληρο το Crimson Idol έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για Θεσ/νίκη… :-k
Σε ευχαριστω πολυ γλυκα μου!!!
Θα ειμαι και εγω εκει.Δεν ξερω τιποτα για meeting αλλα το live δεν γινεται να χαθει.Τους εχω δει 3 φορες αλλα με ολο το Crimson Idol ΓΟΥΣΤΑΡΩ 4ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!
Κι αλλος μεσα…
rasputin
zafrock
rock
iron_man
freedomofrock
maiden1979
heatseeker
rudolf
thorgal
oxiolga
epilas
Αντε να γινομαστε πολλοι σιγα σιγα…
πλακα πλακα εντεκαδα καναμε…δεν παμε για κανα ποδοσφαιρακι???
Πάει χαλαρά για sold out παίδες.
Σίγουρα το event της χρονιάς από το rockwave κ μετά
Το απόλυτο event της φετινής σαιζόν είναι η συνεύρεση Kai Hansen / Michael Weikath στην ίδια σκηνή, αλλά σίγουρα το να ξετυλίγεται μπροστά σου, οπτικοακουστικά, ολόκληρο το συγκλονιστικό “Crimson Idol” είναι τεράστια υπόθεση! :respect:
Το εισιτήριο το τσίμπησα, οπότε ας γίνει sold out και αύριο! :lol:
18 και σήμερα… :bounce: :vibrate:
που χάθηκες εσύ ω ρε?:-k
ήρεμα παίδες να πάρω κι εγώ το δικό μου όταν μπορέσω ε
μη με αγχώνετε8O
Και εγω το ιδιο…δεν εχω παρει ακομα οποτε για ενημερωστε σε ποιον αριθμο εισητηριου βρισκομαστε ετσι για να υπολογιζουμε…
Μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Κι εγώ πήρα το χαρτάκι αν και τους είδα πέρισυ. Δε χάνονται τέτοιες συναυλίες.
Μην αγχώνεστε, σάββατο μεσημέρι πήρα το Νο. 130 , οπότε είστε ΟΚ!
θελω πολυ να τους δω γαμο αλλα δε ξερω αν θα τα καταφερω,ποσους χωραει περιπου το gagarin?
Κ εγω θα παω!!αν κ δεν σας ξερω κ πολυ μαγκες ελπιζω να βρεθουμε!!για την ακριβεια ειχα συναντησει τον maiden1979 σε ενα camping στην ευβοια!!παντως επειδη θα δω wasp για 1η φορα ελπιζω να παιξουν κ κανα wild child,animal,wanna be…!!!
χμ. σιγουρα θα ειναι διαθεσιμα 1.000 εισιτηρια ή και παραπανω. ακομα δεν υπαρχει φοβος.
Έλα ρε! Eσύ ήσουν;
'Ετσι! Αν η προπώληση πάει καλά, κόβουν άνετα μέχρι και 1200 εισιτήρια, οπότε μην ανησυχείτε ακόμα!
μαλλον θα τσιμπησω και γω εισητηριο.μια ερωτηση.ακουσα το pre-wasp demo που ειναι το 83 και ειχε ενα γαματο τραγουδι.don’t now what i am νομιζω λεγεται.το ξερει κανενας?δεν το εχω συναντησει πουθενα ξανα.
Τωρα πλεον εχουν 2 λιγοτερα!! Πηρα και γω… νουμερακι 157 (λες να μου ειναι μεγαλο?:-s ) οποτε ΟΚ, χαλαροι ειστε ακομα!