WASP Live In Greece 26\27 Οκτωβρη

@rasputin βαλε και εμενα στη λιστα … ειναι δωρο για τη γιορτη μου το εισητηριο:D

“Don’t Know What I Am”: :respect:

Ένα από άγνωστα διαμάντια των W.A.S.P., ένα έπος που έχει αρχικά γραφτεί σχεδόν στα μέσα των '70s μαζί με τον Nikki Sixx (πολύ πριν σχηματίσει τους Mötley Crüe!), αλλά ηχεί τόσο '80s! 8)

Μελαγχολικό, μελωδικό, έντονο, με την πάντα θρηνητική φωνή του Μεγάλου να προκαλεί ανατριχίλες και το solo να χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά…

Και το καλύτερο, για όσους δεν γνωρίζουν το κομμάτι;

Αν σας αρέσουν τα τελευταία 20 δευτερόλεπτα από το “The Titanic Overture” (intro του “Τhe Crimson Idol”), αυτό το κομμάτι είναι η πρώιμη μορφή του, γραμμένη τουλάχιστον 15 χρόνια πριν και φυσικά σε extended version! :bow:

Προέρχεται από το τρίτο τους, το 4-track demo του 1983 και μαζί με το γνωστό “School Daze” είναι μάλλον τα 2 καλύτερα κομμάτια του συγκεκριμένου demo!

Από τα 15 περίπου ακυκλοφόρητα demo-tracks της προ-W.A.S.P. περιόδου (Killer Kane, Sister, Circus Circus και London) είναι για μένα το καλύτερο, αν και τα “80s Ladies”, “Sweet Dreams”, “Star Dancer”, “Harley Heat”, “Μaster Of Disaster” κ.α. έχουν και αυτά την αξία τους! :yes:

Πάω να το ακούσω! :drunk:

…[I]I look at my face in the mirror
And I don’t understand
Don’t feel like a boy and it’s not getting clearer
But I don’t feel like a man

I’m seventeen and I’m somebody’s son
My dad don’t know where I stand
Cause when he looks at me
He don’t like what he sees
He don’t know what I am…[/I]

Ρε Δημητρη μας δουλευεις?

Θα μας δουλευε αν η απαντηση του ηταν αυτη

Χαχα!
Βασίλη, το πραγματικά δύσκολο για να βρεις κάποια demos (την προηγούμενη δεκαετία μιλάω, που το internet ήταν επιστημονική φαντασία), ήταν να ξέρεις κάποιον που τα έχει και να στα γράψει σε κασσέτες!
Άντε να τα βρεις, όταν η μόνη μέθοδος ήταν από χέρι σε χέρι! :lol:

Ναι, αυτό ήταν και λίγο θέμα μαγκιάς, το πόσο θα ψαχνόσουν! :roll:

Από εκεί και ύστερα, το να βρω πληροφορίες γύρω από αυτά, όταν ήδη τα έχω, είναι παιχνιδάκι! :yes:
Περιοδικά, εγκυκλοπαίδειες και internet και βρίσκεις ό,τι θες!

Αν δεν το έκανες quote, δεν θα έβλεπα ότι είχα κάνει λάθος σε ολόκληρο τίτλο! :tomato: :lol:

Just kitting…:stuck_out_tongue:

Στειλε το μια οποτε μπορεις…:slight_smile:

rasputin
zafrock
rock
iron_man
freedomofrock
maiden1979
heatseeker
rudolf
thorgal
oxiolga
epilas
sentient…no.6

ευχαριστω για τις πληροφοριες.γιατι δεν το βαλαν σε κανα cd τους?ειναι τρομερο τραγουδι.ισως συγκρινεται και με τα πιο γνωστα τους.

Αυτοί μαζευτήκατε για Αθήνα ε?Για Θεσσαλονίκη είναι κανείς μέσα?Έλα να οργανωνόμαστε!

ε ρε θα γινει της THE GREAT MISCONCEPTION!!!

Θα τα ΣΠΑΣΟΥΜΕ!!!

Aaaaaah - will it feed my hunger,if I swallow lies right down my throat?
or will it choke me till I’m raw?
And tomorrow when I’m gone, will they whore my image on?
i’ll will my throne away, to a virgin heir and charlie’s slave

MURDERS MURDERS IN THE NEW MORGUE!!!

ειχα παει το 2004, 35 ευρω τιποτα συγκλονιστικο με ενα μολις κομματι απο crimson idol, λιγη ωρα και encore με κομματι του τελευταιου δισκου αν θυμαμαι καλα (ελεος δηλαδη)…δεν το χα σκοπο να ξαναπαω…[-X

εκτος και αν αληθευει οτι θα παιξουν ολο το idol ή κατι τετοιο…αληθευει λοιπον???8O 8O 8O

gagarin ειπαμε???:roll: :roll:

ε,ναι,αληθεύει.
τη Δευτέρα παγαίνω για εισιτήρια ε

*τα πήρα ω ρε τα εισιτήργια

To pira simera to eisitiriaki mou gia London!\:D/ (kala simera efaga 75 euro gia eisitiria synauliwn alla einai gia 3 synaulies! yyyiiiiiiiiihaaaaaaaaa!:vibrate: )

ρε παιδα θα παιξουν μονο το crimson idol η οχι?εχω ακουσει οτι κανουν μικρο setlist και θελω οπωσδηποτε να ακουσω wild child,fuck like a beast kai i wanna be somebody

Αυτο ειναι αγνωστο…Αλλα ας ελπισουμε οτι αυτη τη φορα λογω επαιτειου θα δουμε μεγαλυτερο setlist και με αλλα κομματια…

Παιδιά τι είναι αυτό το meeting; Αν είναι βάλτε με κι εμένα… Εγώ έχω εισητήριο πήρα την Παρασκευη το Νο420 άρα μην ανυσηχείτε…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Crimson Idol!!! Aυτό θα πει live!:smiley:

Δεν παιζει, εγω εχω νουμερο 156, θα ειμαστε καμια 300αρια ατομα μακρια!!:stuck_out_tongue:

Νατος ο Θανασακης και το σκωτσεζικο χουμορ του…lol…Δηλαδη εγω που θα παρω την Τεταρτη που θα ειμαι…???

Κάπου κοντά με μένα που θα πάρω την τρίτη …