WASP Live In Greece 26\27 Οκτωβρη

ΣΚΑΤΑ ΡΟΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ

Παιδιά εγώ να φέρω ψηφιακή ή όχι; :-k Δεν θα αντέξω όλο το crimson χωρίς να πάρω φωτογραφίες…:frowning:

Βάλε με στη λίστα plzzzz…
:wink:

Παίζει να ανακοινωθεί κανά support? Ελπίζω…

Βασικά τώρα αξίζει η συναυλία. Παίρνεις ένα εισιτήριο. Μπαινοβγαινεις στο χώρο 20 φορές και κάθε φορά παίρνεις και διαφορετικό κινητό. Πας Μοναστηράκι και τα σκοτώνεις. Έτσι βλέπεις το Rockwave το καλοκαίρι από τους VIP 8)

Εσυ το ζητησες…

rasputin
zafrock
rock
iron_man
freedomofrock
maiden1979
heatseeker
rudolf
thorgal
oxiolga
epilas
sentient…no.6
Guardian_of_the_blind
Ieris

Aν και θα το μετανοιωσεις…:twisted: :twisted: :twisted:

Παιδιά εγώ είμαι έξω, δεν θα έρθω τελικά.

Μολις πηρα το ticket No.767…

Γιατί καλέ; Τελικά τι να κάνω με την ψηφιακή;

:-s

:thumbup: :x :x

Ρε σεις προχθές πήρα το εισητήριο για WASP Θεσσαλονίκη και ήταν μόλις το Νο.089.Πόσοι θα έιμαστε τελικά?Φοβάμαι καμιά 120 άτομα και ψιλομούφα!

Εγώ πάντως θα περάσω γαμάτα ότι και να γίνει!!!

Εγώ θα πάρω το παλιό μου το nokia 5210 και θα πάρει τα τέτοια μου ο σεκιουριτάς αν δεν με αφήσει να μπω με αυτό.

Γιατι να μη σε αφησει? Αυτος ουτε που θα ξερει οτι το χεις :lol:

αν κανεις θελει να παει στο λαιβ της αθηνας,πουλαω μια προσκληση απο εναν φιλο μου που του τυχε σοβαρο οικονομικο προβλημα.
κανονικα 30 ευρω.
ή του τι δινω απεξω απο το gagarin
ή συναντιομαστε αυριο ή μεθαυριο.
ευχαριστω πολυ!

Πρόσκληση ή εισιτήριο;
Αν πρόκειται για πρόσκληση είναι παράνομο και αναγκαστικά θα διαγραφεί το μήνυμα… Sorry.

εισητηριο sorry

Eγώ πάλι πήρα προχτές για Θεσσαλονίκη και ήταν το 612.Μάλλον εξαρτάται από πού το πήρες.

ξερει κανεις τι ωρα αρχιζει το live το Σαββατο???

Λοιπον μαλλον αρχιζει στις 9 χωρις ομως να εχουμε κατι επισημο,πραγμα το οποιο πιστευω να γινει αμεσα…Επειδη ξεκινησα να οργανωσω το μιτινγκ θα προτεινω το που και ποτε…Αν ισχυει το 9 λεω να μαζευτουμε 7 εξω απο το Gagarin…Οσοι ερθουμε σε διαστημα 20-30 λεπτων…Μετα μπαινουμε και οι υπολοιποι μας βρισκουν μεσα…Αν αλλαξει η ωρα θα ξανασυννενοηθουμε…

Ρε φιλε μερικοι δεν ξερουν ο ενας τον αλλο.Πως θα γνωριστουμε η θα βρεθουμε?:roll:

Να κάνω μια ερώτηση?Άκουσα ότι θα παίξουν όλο το Crimson Idol για τα 15 χρόνια από την κυκλοφορία του.Έχει ακούσει κανείς τπτ σχετικό?

Ναι, αυτο θα γινει…8) 8) 8)

Οι Θεσσαλονικεις να δηλωσουν ριπορτ καθως και σετλιστ το βραδυ, μη ξεχαστειτε…

Επισης, η περιοδεια ξεκιναει σημερα, τουλαχιστον δεν θα ειναι κουρασμενοι…

Τα λεμε αυριο στην Αρενα… :metal: