Αμααααααααααααααααααααν τι πρόκειται να γίνει…
το πηρα κ εγω το εισητηριο…νουμερο 947 ,τα λεμε αυριο!!!
οκ με καλύψατε…θα έρθω κι εγώ…δεν ξέρω βέβαια κανέναν σας…αλλά θα έρθω nontheless…
Οπου δεις λαο να περιμενει απο εξω εκεινη την ωρα ρωτας…’‘Ειστε απο το Rocking?’’
Το ιδιο ισχυει και για την corpsette…!!:!:
Το βλεπω το ξυλο να μου ερχεται αμα ρωταω την καθε παρεα αμα ειναι απο το rocking:!:
Eμεις παντως αμα μας ρωτησεις θα σου πουμε οτι δεν εχουμε ιδεα γιατι πραγμα μιλας για να δουμε τις φατσες των αλλων (και τη δικη σου) οταν τους ρωτας και να γελαμε!!!
Cheers mate!:drunk:
Θεσσαλονικη καλα?:-s
Παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά μάπα το καρπούζι.Προσωπικά τουλάχιστον δεν έμεινα ευχαριστημένος.Πολύ κακός ήχος.Ίσως να φταίει που ήμουνα και κάγκελο πίσω σίγουρα θα ακουγόταν καλύτερα.Πάντως το γεμίσαμε το Πρινσιπαλ.Τον Μπλάκι λίγο τον άκουσα κυρίως στις μπαλάντες.Για τις δεύτερες φωνές δεν το συζητάω.Έκανε και αρκετά λάθη στα κιθαριστικά του μέρη.Ψυχρός στο πρώτο μέρος δυναμικότερος στο δεύτερο που το ευχαριστήθηκα και περισσότερο.Προηχογραφημένα μέρη υπήρχαν.Πολύ γκόμενα έπαιζε πάντως.Τουλάχιστον υπήρχαν κάποια πολύ αγαπημένα τραγούδια που σώσαν την κατάσταση.Διάρκεια καλή για W.A.S.P. 1 ώρα κ 40 λεπτά περίπου.
setlist:
A’ Μέρος
01 - The Titanic Overture
02 - The Invisible Boy
03 - Arena Of Pleasure
04 - Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue)
05 - The Gypsy Meets The Boy
06 - Doctor Rockter
07 - I Am One
08 - The Idol
09 - Hold On To My Heart
10 - The Great Misconceptions Of Me
Β’ Μέρος
Love Me???αν υπάρχει τέτοιο τραγούδι
L.O.V.E. Machine
Wild Child
Take Me Up
I Wanna Be Somebody
Blind In Texas
Με το που διαβαζω την πρωτη σου προταση εμεινα για λιγο…:-k
Πρωτη εμφανιση του γκρουπ, νταξει, ας ελπισουμε σημερα στην Αθηνα να ειναι καλυτερα…
Η διαρκεια καλη, για τα δεδομενα των W.A.S.P., οσο για τον ηχο, εξαρταται και απο το μερος…
Ιδωμεν!
Για το σετλιστ καποιες παρατηρησεις:
[SPOILER]Γουσταρω πολυ το Animal γαμωτο, και εχω γουσταρω πολυ να ακουσω Sleeping In The Fire, περισσοτερο απο το Idol… Bγαλε τα Blind In Texas και Wanna Be Somebody, βαλε Animal και ενα ακομη και ειμαστε οκ!8)
Οσο για το κομματι που λες, δεν εχω ιδεα ποιο ειναι…:-s [/SPOILER]
ειναι το πρωτο show της περιοδειας. ας ελπισουμε να ειναι καλυτερα εδω.
σχολιο:
γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! παιζουν παλι το Hate To Love Me δηλαδη; πω το καραγουσταρω αυτο το κομματι!!!
εντιτ:
δευτερο σχολιο:
μαλλον πρεπει να παρω αποφαση οτι δε θα ακουσω το mean man. παιχτε το ρε γμτ να μας φυγει η πικρα. οσο για το ανιμαλ, λογικο ειναι, εχουν τοσα χιτς, κατι πρεπει να μεινει απ εξω. εξ αλλου απο αυτα που παιζουν δε θα βγαζα καποιο να πω την αληθεια.
αφού κατάφεραν να 'ναι μέτριοι παίζοντας ολόκληρο το κρίμζον άιντολ, εκτός του ότι αξίζουν συγχαρητήρια αφού μιλάμε για κάτι δύσκολο ομολογουμένως, χαίρομαι που δεν κατάφερα να πάω. ή τουλάχιστον δε λυπάμαι ιδιαίτερα.
Tα σχόλια για τον ήχο δεν μου λένε τίποτα! [-X
Έχω δεί αρκετά lives στη Θεσ / νικη και ο ήχος τις περισσότερες φορές ήταν απαράδεκτος!
Και την επόμενη ή την προηγούμενη μέρα έβλεπα το ίδιο group στην Αθήνα και ο ήχος ήταν αισθητά καλύτερος! :yes:
Εχμ… το “Crimson Idol” ερμηνεύει!
Την, κατά κάποιο τρόπο, αυτοβιογραφία του, δηλαδή! :roll:
Φυσικό είναι να νιώθει πολύ φορτισμένος και να μην είναι μεσα στο κέφι παίζοντας τα συγκεκριμένα κομμάτια, που του θυμίζουν πολύ οδυνηρές στιγμές της ζωής του…
Ανάλογα τί ήταν προηχογραφημένο!
Αν μιλάμε για backing vocals π.χ. είναι κατανοητό!
Αν μιλάμε και για άλλα, τότε αλλάζει…
Πολύ την πάω αυτήν την πόλη! 8)
Χαχα!
100 λεπτά πυρακτωμένου metal!
Έτσι! Αυτά είναι!
Σχόλια επί του setlist:
[SPOILER]To “Hate To Love Me” δεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου!
Χαίρομαι που παίζουν την κομματάρα “Τake Me Up”!
Το “Μean Man” δεν το παίζουν χωρίς τον Holmes!
Το “Sleeping (In The Fire)” ύστερα από εκείνη την συγκλονιστική εκτέλεση τον Νοέμβριο του 2004 με το extended 5λεπτο solo δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεπεραστεί…
To “Animal (Fuck Like A Beast)” το έχουν παίξει τόσες φορές! Δεν πειράζει για μία φορά που δεν θα το παίξουν![/SPOILER]
Τα λέμε αύριο (σήμερα δηλαδή) το βράδυ!
Το εισιτήριο λέει ότι οι πόρτες ανοίγουν 19:30, που σημαίνει ότι θα ανοίξουν 20:15, εγώ λέω να είμαι εκεί κατά τις 20:30!
Θα τα πoύμε μέσα!
Ξέρω τον freedomofrock και τον Thorgal, οπότε θα σας βρώ!
ο μητσος με καλυψε. αντε να γινει αυριο μια arena of pleasure να τα σπασουμε.
αν δε με ξερει κανεις (που ολοι με ξερουν δηλ.) λογικα θα φοραω την Burst. κλασσικη πλεον μπλουζα για συναυλιες.
Eίσαι πιο ψώνιο και από τον Malmsteen! Τέλος!
απο τους γνωστους λεω ρε ππρα το πολυ να μην εχω γνωρισει εναν ή δυο
και παρε πισω το μαλμστιν. ηταν βαρυ ακομα και για πλακα.
Καλά ρε ππράκο!
Πώς κάνεις έτσι;
Για πλάκα το είπα! :lol: :lol:
Τώρα θα αναγκαστείς να την πληρώσεις κατά τη διάρκεια του ανεπανάληπτου ύμνου “Chainsaw Charlie”! :twisted:
Edit: Τα άλλα ψώνια που μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό, μου είναι πολύ αγαπητά και δεν θα σου κάνω την τιμή να σε παρομοιώσω με αυτά! :lol3: :lol3:
Τωρα στην ειπε νταξει…
Απο το πιτ του Chainsaw Charlie και Arena Of Pleasure να δουμε ποιος θα γλιτωσει…
Μουχαχαχαχαχαχαχα :twisted:
ωραια βραδυα σημερα!!λογικα αυριο στην αθηνα θα ειναι ακομη καλυτερα,ο ηχος οντως ηταν για τον μπεο,και υπηρχαν backing vocals ηχογραφημενα,οπως και πληκτρα,αλλα κυριως για το πρωτο μερος,λογικα για να αποδωθει πιο σωστα το crimson idol.Οπως και να εχει για καποιον που γουσταρει wasp ειναι μια καλη ευκαιρια να παει και να περασει τελεια!
και το κομματι που επαιξαν απο το τελευταιο αλμπουμ πολυ καλο!!
πάμε αύριο να γουστάρουμε με καλή διάθεση ω ρε
με ειπες μαλμστιν. δεν υπαρχει πιο βαρυ.
καλα, καλα. σου εχω ηδη ετοιμασει κατι για αυριο…