Συμφωνώ με τον συνονόματο όσον αφορά το αποτέλεσμα. Ωστόσο επιμένω ότι το Η&Η είναι ο κορυφαίος* δίσκος των Σάμπαθ. Γιατί έτσι.
*Κορυφαίος, όχι ο αγαπημένος μου.
Συμφωνώ με τον συνονόματο όσον αφορά το αποτέλεσμα. Ωστόσο επιμένω ότι το Η&Η είναι ο κορυφαίος* δίσκος των Σάμπαθ. Γιατί έτσι.
*Κορυφαίος, όχι ο αγαπημένος μου.
το sabbath bloody sabbath ειναι ευκολα οτι καλυτερο εκαναν.οσοι δεν το βλεπουν(ακουν),υπομονη μερικα χρονια και εδω θα ειμαστε
ΣΛΑΤΖΑΣ σου λεει ο αλλος και θεωρει καλυτερο δισκο των σαμπαθ το H&H, γιατι ετσι
Ω ΘΕΟΙ
+1
Ρε Βαγγέλη, έχεις άβαταρ το Ντιφέντερς οβ δε Φέηθ που να με πάρει ο διάολος :!:
fixed.
Σας θυμίζω ότι δε μένω μακριά από το σπίτι σας κύριε. Αν θέλω είμαι εκεί στα επόμενα πέντε λεπτά :!:
40 λεπτά με το αεροπλάνο, 10 ώρες με το κτελ!
Ναι αλλά όταν γυρίσεις Αθήνα θα μπορώ όντως να έρθω για “επίσκεψη”-αστραπή. Και δε θα το περιμένεις πια κιόλας κουφάλα! :twisted:
I will be always ready! :lightsabre:
End of spam.
Ε ναι μωρε το defenders of the faith ειναι υπερτατος μεταλ δισκος, δεν μπορω να ακουσω με τη μια την αρχη του, απο freewheel burning μεχρι rock hard ride free γιατι θα εχω προβλημα με τον σβερκο μου…ασχετο βεβαια με το γεγονος πως ειδικα οι πρωτοι 5 δισκοι των σαμπαθ μεμονωνενα, δεν συγκρινονται με κανενα αλλο μετεπειτα δισκο.
και τωρα που το σκεφτομαι εσυ εχεις αβαταρ wino, που να με παρει ο διαολος!
Άσε που ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να πετάξει όπως κάποιοι άλλοι που θα γυρίσουν από Όλλανδια με χίπικο ωτοστόπ
λοιπον ζητηστε απο τον awake το λινκ με το μπλογκ για τα vinylrips…μιλαμε ειμαι ετοιμος να πεταξω τα cd’s
και ενα παραξενο πραγμα που τωρα το βλεπω, μου βγαζει πως ψηφισα H&H?!?!
αχαχα ετσι να βλεπω κοσμο να ‘καιγεται’
ρε συ χαλισεκο τι ειμαι ο παπας ? κ εσυ αμα θες δωστο οπου θες
μπορειτε να το ζητησετε επισης απο τους
haliseco
crimson idol
stelios 86
manager nick
keyser
jim rotten
αν θυμαμαι καλα ειναι ορισμενοι εδω μεσα στους οποιους εχω ηδη δωσει το λινκ , δεν ειναι δικο μου site οποτε δεν εχω καμια αποκλειστικοτητα
εκτος απο sabbath εχει πολλα και καλα που αξιζει να τσεκαρετε
ορισμενα ετσι που θυμαμαι
beatles
floyd
acdc
aerosmith
dylan
soundgarden
rolling stones
led zeppelin
deep purple
zappa
genesis
iron maiden
metallica
hendrix
judas priest
megadeth
neil young
nirvana
queen
rush
santana
slayer
doors
tool
van halen
zztop
yes
α εχει και michael jackson
Κι απ’ το Γράκχο μπορείτε να το ζητήσετε. 8)
Ο οποίος επειδή είναι ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ το βρήκε μόνος του. 8)
και εμεις μονοι μας τα βρηκαμε φιλαρακο,αλλα δεν το καναμε θεμα
αντιθετως αρχισαμε να το μοιραζομαστε εδω μεσα για να το χαρουν οσο το δυνατον περισσοτεροι
αρα μπορεις να πας και πιο πανω στο μαγκο-μετρο
ον τοπικ,τσεκαρετε οπωςδηποτε τα vinyl rips των floyd
απλα διαστημικα !!!
Σαν αμετανόητος οπαδός της αυθεντικής σύνθεσης των Sabbath (γιατί υπάρχει και άλλη?) δηλώνω πως είναι ντροπή να είναι πρώτος δίσκος στο poll το Heaven & Hell !
Όσοι γουστάρετε σπαθιά,ιππότες και δράκους…να φύγετε, να πάτε αλλού! :lightsabre:
Πέρα από την πλάκα τώρα, οι Sabbath έτσι κι αλλιώς δεν είναι ούτε ο Ozzy, ούτε ο Dio.
Black Sabbath = Tony Iommi
Δύσκολο poll. Τα 6 πρώτα album ακούγονται μονορούφι και περιέχουν όλη την ουσία του metal συμπυκνωμένη. Ό,τι σύγχρονο και να ακούσεις, πάντα θα γυρίσεις πίσω σε αυτές τις χιλιοπαιγμένες δισκάρες και θα διαπιστώσεις πως δεν τις βαριέσαι ποτέ! Είναι πάντοτε φρέσκιες! Ό,τι riff και να ακούσεις το έχει παίξει πρώτος ο Iommi!
Σεβόμενος τα όρια που έθεσε ο thread-starter θα επιλέξω δύο δίσκους:
Black Sabbath + Master Of Reality
Ίσως ένα σκαλάκι πιο πάνω το Master Of Reality γιατί είναι ο πιο βαρύς δίσκος τους (από αυτό τον δίσκο ο Iommi άρχισε να κουρδίζει 3 ημιτόνια χαμηλώτερα) και γιατί όλες οι συνθέσεις είναι δικές τους, σε αντίθεση με το Black Sabbath.
Αλλά από την άλλη, και το ντεμπούτο είναι μέσα στην καρδιά μου γιατί είναι διαολεμένα bluesy και γιατί είναι αυτό που τα ξεκίνησε όλα! The root of all evil!
Εγω θεωρω καλυτερη την DIO-era των Black Sabbath, αλλα ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ οτι δεν μπορεις να αμφισβητησεις την σημαντικοτητα και την επιρροη που ειχαν σε ολα τα ειδη metal οι 6 πρωτοι δισκοι… Απλα εμενα η εποχη με Dio μου βγαζει μια ‘‘μαγεια’’ που δεν υπαρχει πουθενα αλλου με αυτον τον τροπο… Για αυτο και εχω ψηφισει σαν αγαπημενο δισκο το Heaven And Hell, :bow2: γιατι αυτο το feeling σε συνδυασμο με την μαγικη φωνη του κοντου, δεν υπαρχουν ουτε καν στους 6 πρωτους δισκους των Sabbath…
Me too! 8)
:yes:
Σαν προκαλω να κανετε πολλ με ΜΙΑ μονο επιλογη!
ΑΣΤΑΣΑΠΙΑ!
Κανοντας ενα Dio διαλειμμα, ειπα να ακουσω ξανα λιγο απο την αγαπημενη μου περιοδο.
Παρεπιπτοντως, κανοντας search εφτασα στο συμπερασμα οτι δεν υπαρχει τοπικ στο Groups & Artists για τους Sabs… αλλα και να υπηρχε τι να λεγαμε θα μου πειτε.
Αφου δε βρηκα αλλο τοπικ, λοιπον, ειπα να τα γραψω εδω, αφου εξαλλου για μια κυκλοφορια τους θα γραψω.
Ως ενας ακομη λατρης του Reunion, ειπα να δω κανα αποσπασμα απο το Last Supper DVD, το οποιο παραδοξως δεν εχω δει ακομα.
Μου δημιουργηθηκε ρε σεις μια απορια οσον αφορα το γυρισμα του, γι’ αυτο ας με διαφωτισει κανας γνωστης.
Κατα τη διαρκεια του ιδιου τραγουδιου, ο Ozzy ειναι αλλοτε λουτσα, αλλοτε στεγνος, ο Bill αλλοτε φοραει μπλουζακι, αλλοτε οχι, (ωστε να φαινεται το καλυγραμμο κορμι του μαστορα 8)) και παει λεγοντας.
Ολα αυτα ειναι πλανα απο διαφορετικες συναυλιες της ιδιας περιοδειας;;;
Γιατι αλλιως …what the fuck;;; :?
Ειπαμε μαγοι, θεοι ρε παιδια, αλλα οχι κι ετσι. :lol:
:lol::lol:
[B]
The concert footage was taken from six of the concerts on that tour
[/B]
το εχω
ειναι γαματο αλλα εχει ενα μικρο προβλημα…
μεσα στα τραγουδια εχει τους sabs να μιλανε…:?
μεγαλο λαθος…!!!
και η ιστοριουλα στο τελος που λεει ο οζζυ οπου εγινε σε μια παμπ ειναι ολα τα λεφτα…