What Is This...That Stands Before Me... (Favourite Black Sabbath Albums)

το volume 4 με 15 ψηφους.

:lol::lol::lol:

Όταν “εσείς” (που αναφέρεστε στους άλλους ως “αυτούς”) καταλάβετε ότι τα H&H/M.R./L.E. είναι κι αυτά αξεπέραστα.

Δηλαδή, ποτέ, “τρου Σαμπαθικοί”.

Δηλαδή, άντε φτου κι απ’ την αρχή και φαύλος κύκλος και δε γαμιόμαστε όλοι ξέρω γω.

Ένα τελευταίο πράγμα γιατί κουράστηκα.

Ζήτω οι Σάμπαθ στην ολότητά τους, σε όλες τις γαμημένες φάσεις τους και με κάθε γαμημένο τραγουδιστή. Σάμπαθ υπήρξαν και χωρίς τον τρελό, και χωρίς τον κοντό, αλλά ποτέ χωρίς τον Μουστάκια. Τρέλαναν τον κόσμο και χωρίς ψυχεδέλειες/doom θεριακλίκια, και χωρίς έπος, μαγεία και παραμύθι, αλλά ποτέ χωρίς ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ.

Είπα και ελάλησα. Αρκετά πια με τους γελοίους διαχωρισμούς. Ενωτικοί, συσπειρωθείτε γύρω μου.

Κάπου προς το τέλος το γάμησα, το ξέρω.

ο αιομι ειναι η κολωνα και τα μπετα των σαμπαθ.η αρχη και το τελος.διχως αιομι παιζει και να ακουγαμε μελισσες και lady gaga τωρα

ενα και βασικοτερο κρατουμενο.

οσον αφορα τις συγκρισεις σαμπαθ με οζζυ/σαμπαθ με ντιο δεν τιθεται θεμα συγκρισης ρε παιδια

οι σαμπαθ με οζζυ ηταν περα απο τα μεταλ ορια και αφησαν εποχη στην ροκ και στην μουσικη γενικως.με τον ντιο ηταν μεταλ 100% και αφησαν εποχη μονο στον μεταλ χωρο.

αρα κακως συγκρινουμε τις 2 περιοδους.

επισης κανα καλο,γαμιστερο βιβλιο που να μιλαει για τους σαμπαθ περιοδου οζζυ ξερουμε ?να διαβασουμε και για τις καφριλες που εκαναν τοτε κλπ…για προτεινετε τπτ…

Aυτο ναι.

Tony Martin ρε νουνιααα :roll:

Νομίζω ότι με αυτήν την φράση μπορεί να κλείσει το θέμα.

Σωστότατος ο Awake,ναι!!!

διαβαζω αυτες τις μερες το how [SIZE=“4”]black [/SIZE]was our [SIZE=“4”]sabbath[/SIZE] και ειναι ολα τα λεφτα…!!!

να επαναλαβω κατι που ειλικρινα αξιζει 10000%

παιζει τρελο blog οπου τυπος με super εξοπλισμο ανεβαζει ‘vinyl rips’ απο sabbath και πολλους αλλους και ειλικρινα το αποτελεσμα ειναι απιστευτο

σαν να ακους με ακουστικα το βινυλιο απευθειας 8O

ακουω τωρα το sabbath bloody sabbath και πεθαινω.πλεον τα cd ταχω μονο για σουβερ

ειδικα οσοι ειστε παλιοροκαδες ψηθειτε και pm me να σας δωσω το blog link :slight_smile:

oχι ρε μαλακ…!!
τα μεγαλα μυαλα συναντιουνται…
και εγω αυτο ακουω…:!::!::!:

F:\MUSIC\VINYL RIPS[B]Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath[/B] (UK) (PBTHAL Vinyl Rip 2010)

ειμαι στο fluff…

στο blog Λεει και αυτο:

I have been informed blogger is shutting down sites with no notice, I am preparing a wordpress site in case that happens

πες και εσυ πως ακουγονται τα vinyl rips του τυπου γιατι εγω εχω αρχισει και γινομαι γραφικος εδω μεσα :stuck_out_tongue:

εχω χωρεσει σε ενα cdr vol.4/sabbath bloody sabbath μαζι και τα λιωνω

σαν να εχεις το πικαπ στο cd.και γλυτωνεις να σηκωνεσαι να αλλαζεις πλευρες στο πικαπ :slight_smile:

θα τσιμπησω και το βιβλιο , πρεπει ναναι πολυ ‘καψιμο’ :lol:

Ένα Black Sabbath και ένα Sabbath Bloody Sabbath για εμένα παρακαλώ…

δεν χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω απο το οτι μαμανε ασυστολα…!!!
τρελος ηχος…

περιστατικο απο το βιβλιο…:

διανυκτερευουν οι sabbath μαζι με μια αλλη μπαντα σε ενα καστρο…(!!)
το βραδυ ενας τυπουρας απο την αλλη μπαντα εντελως κομματια αρχιζει να κατουρα στην κουζινα στη βρυση!!
εκεινη την ωρα ξυπνησε η ιδιοκτητρια, τον βλεπει και γουρλωνει τα ματια…
αυτος ετσι καμμενος οπως ηταν την καθησυχαζει λεγοντας…
-οχι,οχι ειματσε ενταξει… τα μαζεψα τα πιατα στην ακρη…!!!
:lol::lol::lol:

επισης εχει αλλαξει ο τροπος που μπορεις να παρεις τα λινκ απο το blog…
ειναι λιγο ποιο δυσκολος…

πωπω ειναι θεοι.αυτα που εκαναν με οζζυ 70-73 ειλικρινα ειναι απιστευτα

μεσα σε 4 χρονια εβγαλαν οχι 1,οχι2,οχι 3,οχι 4 αλλα 5 [SIZE=“5”]ΔΙΣΚΑΡΕΣ[/SIZE]

θεικη μπαντα απο μια θεικη περιοδο

εχω εδω και 3 ωρες τα sabbath bloody sabbth/vol.4 στο ριπιτ και παιζουν εναλλαξ

πωπω ε ρε και να ζουσαμε στα 70s τι παπατατρακ θα ειχαμε παθει…

φανταστικος/πραγματικος διαλογος απο 1973

-ρε συ λες να παμε να δουμε τους sabbath ? βγαλανε νεο δισκο λεγεται sabbath bloody sabbath και λενε οτι ειναι καλος
+παλι sabbath ρε συ ? 5 χρονιες τωρα κανουν περιοδειες βαρεθηκα !!!
-ναι ρε τα λαμογια ? και τι να κανουμε τοτε?
+παιζουν και οι floyd αυριο δεν παμε εκει να ακουσουμε τι λεει αυτο το dark side of the moon?
-οχι ρε συ floyd παλι και αυτοι ολο τουρ κανουνε ?
+τοτε μηπως να παμε να δουμε can ?
-η μηπως zeppelin ? αλλοι απατεωνες αυτοι μας εχουν ξεπαραδιασει εναν δισκο καθε 6 μηνες !!!
+α ερχεται και ο miles davis την αλλη βδομαδα με 9μελη μπαντα παιζει με 2 κιθαρες και 3 ατμα κρουστα
+γαμα το,θελω κατι πιο ‘χαλαρο’
-μηπως να παμε στους rolling stones ? το exile on main street δεν ειναι κακο…

8O8O8O8O8O

καψιμο.

αυτο που λες για τον λιγο χρονο που καναν να βγαλουν τις 5 δισκαρες φαινεται στο βιβλιο…
εκει που διαβαζεις για τον εναν δισκο αμεσως βρισκεσαι να διαβαζεις για τον επομενο…

τιποτα παραπανω:wink:

master of reality και sabbath bloody sabbath.και γενικά ο,τιδήποτε από εποχή ozzy.βαριέμαι αφάνταστα τους sabbath με τον dio.

όντως δεν είναι τυχαία πρώτο στο πολλ. βασικά, αν το σκεφτείς, αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι υπάρχουν δύο επιλογές. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αν υπήρχε μία επιλογή και μόνο, τα πράγματα θα ήταν τελειώς διαφορετικά, και φυσικά δεν θα ήταν πρώτο το χεβεν εντ χελλ. Εξηγούμαι:

Οι περισσότεροι ψηφίζουν με το σκεπτικό “έναν δίσκο από την περίοδο του όζζυ και ένα δίσκο από την μετέπειτα”. Σίγουρα, στην μεταγενέστερη περίοδο, είναι πολύ πιο εύκολο να επιλέξεις το χέβεν εντ χελλ από οποιοδήποτε άλλο. Εν τούτοις, δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο άλμπουμ στην πρώτη περίοδο. Και όταν λέω “αντίστοιχο” δεν εννοώ φυσικά ως προς την ποιότητά του, αλλά ως προς την ευκολία του να το ξεχωρίσεις από τα υπόλοιπα.

Υπό αυτο το σκεπτικό (το οποίο είναι σωστό γιατί έτσι :p) το χεβεν εντ χελλ βγαίνει πρώτο, απλώς επειδή η διασπορά των επιλογών μας κατά την δεύτερη περίοδο είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με την αντίστοιχη διασπορά της πρώτης περιόδου.

Χέβεν εντ χελλ-ιστές, φάτε την σκόνη μας :p:p:p:p:p

Black Sabbath & Paranoid (War Pigs) for me,
plus, Sabbath Bloody Sabbath και συμπληρώνεται η αγία τριάς!8)