τοσο μεγαλη διαφορα ρε μαν? τοσο πολυ εχει πετυχει την ποιοτητα?
MASTER OF REALITY .Ακομα πιο μαυρο απο το πρωτο , ακομα ή εστω το ιδιο γνωστες-δυναμιτες συνθεσεις με το Paranoid , το καλυτερο αργο κομματι (solitude) , γαματη εισαγωγη album , τα καταπληκτικα riff του lord of this world και οι στιχοι ολων των τραγουδιων κορυφαιοι .
ειμαι αναμεσα σε master of reality και το ομονυμο, δεν μπορω να τα ξεχωρισω
Paranoid & Black Sabbath μάλλον, γιατί είναι δύσκολη η επιλογή μόνο 2 άλμπουμ των Sabbath 8)
εχω μια ερωτηση…(και βαριεμαι να διαβασω 18 σελιδες)
γιατι ο freedomofrock εχει ψηφισει ολους τους δισκους.??
αλλοιωση εκλογικου αποτελεσματος…?
γτ δεν γνωριζει:p
χαχα…οκ…
black sabbath
paranoid
Sabbath Bloody Sabbath και Heaven And Hell από τα της ψηφοφορίας
Headless Cross από αυτά που λείπουν
Το ομώνυμο ντεμπούτο τους είναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΟΣ. Δεν υπάρχει αυτό το άλμπουμ. Το βάζω και το λιώνω σε ξεκάρφωτες φάσεις όταν βαριέμαι άπειρα να ακούσω κάτι από τα καινούρια πράγματα που ακούω. Και κάθε φορά που το ακούω, ακούγεται τόσο φρέσκο το γαμημένο, που είναι αδιανόητο το πόσο τέλειο είναι.
Από κοντά τα Paranoid και Heaven And Hell.
paranoid k sabbath bloody!!!
vol.4
sabbath bloody sabbath
το peak των sabbath ειναι αυτα τα 2 αλμπουμ,τα οποια τυχαινει και να ειναι και συνεχομενα
δεν χορταινω να τα ακουω.
Αν και τα έχουμε ξαναπεί…
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ HEAVEN AND HELL ΠΡΩΤΟ
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΟΦ ΡΙΑΛΙΤΥ ΠΡΩΤΟ
Πέστα ρε! Κι εγώ βγάζω σπυριά που το βλέπω. Μπορώ να δεχτώ μια ριζοσπαστική άποψη σε οτιδήποτε σχεδόν, όχι όμως και στους σάμπαθ, μη τρελαθούμε!
Noμίζω όμως ότι όλοι συμφωνήσαμε ότι το Η&Η αποτελεί δίσκο που διχοτομεί το σύμπαν. Και προσωπικά πιστέυω ότι αξίζει να κονταροχτυπιέται με τα διαμάντια της Όζζυ έρα για την πρωτιά στην δισκογραφία των Σάμπαθ, ή αλλιώς Θεών, Δημιουργών των Πάντων κτλ, κτλ. Και φυσικά έχω την γνώμη ότι δεν είναι τυχαία πρώτο στο πολλ.
Πάντως εγώ Heaven & Hell και Black Sabbath είχα ψηφίσει. Δύο εξίσου “πρώτα” άλμπουμ, εντελώς διαφορετικά μα και εντελώς γαμιστερά εξίσου.
Και στην τελική που θα πάει αυτή η βαλίτσα με τον ανόητο “Σαμπαθο-εμφύλιο”;
Τα εφτά πρώτα άλμπουμς των Σάμπαθ, με τον Όζζυ, ζμπρώχνουν όλο το σύμπαν, και τα τρία με το Ντίο επίσης ζμπρώχνουν όλο το σύμπαν.
Να το λήξουμε κάπου εδώ; Ε; Τί λέτε;
Όχι.
:p:p
Οχιά να σε δαγκώσει.
8)8)
Εμεις να το ληξουμε …αυτοι ποτε λενε να καταλαβουν οτι τα 6 (τουλαχιστον) με τον Οζζυ ειναι αξεπεραστα;;;