What Is This...That Stands Before Me... (Favourite Black Sabbath Albums)

μόνο το Heaven and Hell τα άγγιξε. 8)

(για να είμαστε και οντόπικ)

ναι…ολο δικο σου!

:stuck_out_tongue:

εσένα ρε κουκλεντέ σε κάθε σαμπαθοτόπικ μπροστά μου θα σε πετυχαίνω? :x
Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού.

αφου τα ζηταει ο κωλος σου μωρε ζεβζεκα!
:stuck_out_tongue:Χαϊλέ!α χαιϊλέ!

πες μου ποσο σε ψηνει να πας ζυριχη 18 ιουνιου που εχει εκτος απο big 4 ΚΑΙ Η&Η ΚΑΙ motorhead

H&H είδαμε και προσκυνήσαμε πέρσι. Και το 07.

Ταξίδι έξω για μπάντες που έχω ήδη δει δεν κάνω.

Αν πληρώνεις τα έξοδα βέβαια αλλάζει… :stuck_out_tongue:

με εχεις κοψει για λεφτα ε ? ειναι το συντακτικο κ η ορθογραφια μου που ψαρωνει τον κοσμο

ασε που απο το να παω εσενα ταξιδι , καλυτερα να πηγαινα κανα μωρο (θα τα δει αυτα η δικια μου κ θα αρχισει καρατιες :p)

Δε μου λες σε παρακαλώ, εϊσαι γενικότερα ανάγωγος ή μόνο πίσω από το Pc σου;

Οκ, από το κακάρισμα κατάλαβα…

Εν πάσει περιπτώσει, βαριέμαι να ανταλλάζω ‘φιλοφρονήσεις’ με ανθρώπους που δεν ξέρω και που πιθανότατα δεν θα με ενδιέφερε να γνωρίσω…

Ακόμα, ο αρχικός τίτλος του ‘Call Of Ktulu’ ήταν ‘When Hell Freezes Over’. Γιατί να μην το λέμε έτσι από εδώ και πέρα;

Στην τελική είναι λάθος των Moderators να αφήνουν δημοψηφίσματα με λάθος δεδομένα, και το συγκεκριμενο δεν είναι το μόνο…

Πες μας λοιπόν μια που τα γνωρίζεις ποιά είναι τα άλλα λάθος δεδομένα να τα διορθώσουμε.

Επίσης, λύσε μου την απορία. Γιατί δύο χρόνια που υπάρχει αυτό το πολλ είσαι ο μόνος που κάνει έτσι με αυτό το λάθος.

Γιατί είμαι νέος στο φόρουμ και δεν το είχα δει στο παρελθόν.

Όταν πέσω πάνω στα άλλα λάθη μετά χαράς να σας τα επισημάνω. Εν καιρώ όμως γιατί είναι πολλά…

Παρακαλώ. Με χαρά να μας υποδείξεις τα πολλά μας λάθη. Στα οποία δεν έχεις ακόμα “πέσει πάνω τους” βέβαια, αλλά που θα πάει, “κάπου εκεί βρίσκονται”, είμαι σίγουρος πως θα αρχίσεις όπου να ναι το ψάξιμο για να τα βρεις και να επιβεβαιωθείς. “Α-χα, να τα! το λεγα εγώ!”

Το πολλ δεν το είχες δει στο παρελθόν, οκ. Τα προηγούμενα ποστ τουλάχιστον δεν τα κοιτάς καθόλου, προτού αρχίσεις τις ειρωνίες σου? Το γεγονός οτι την ίδια απορία με σένα την είχαν (εύλογα) και άλλοι, στους οποίους απάντησα, εγώ και άλλα παιδιά, ξανά και ξανά, δε το είδες? Αφού είσαι καινούργιος μπορείς τουλάχιστον να σέβεσαι περισσότερο τους συνομιλητές σου. Γιατί στο να πουλάμε όλοι παντογνωσία και ειδημοσύνη καλοί είμαστε.

Αλλάζω (εν μέρει) μετά απο δύο χρόνια το όνομα του δίσκου στο poll, για να αποφευχθούν ξανά σκηνικά όπως το σημερινό. Cheers. 8)

(καλή ιδέα το Snowblind, ομολογώ πάει περισσότερο στον δίσκο απο το “Volume 4”) :stuck_out_tongue:

Θέλω πολλ “ποιόν τίτλο προτιμάτε; Paranoid ή War Pigs;”

ε στάνταρ και σ’αυτό θα τσακωθώ με τον μεγαθεριό. Το μόνο σίγουρο.

τριχες και κοντες ψω**ς…

Ρε,την παλευετε?
Πεφτει “χερι” γιατι μπηκε η μια ονομασια στην “τρου” /“οριτζιναλ” /“εμβρυακη”/“αρχεγονη” και οτι αλλο βαλει ο νους σας (πλαστικα σκατα και μαλλιαρα ανδρεικελα!\:D/) εκδοση της και “ο ασχετος”/“ξεφτιλισμενος”/“αμπαλλος”/“ανιδεος”/“ποζερας” συντακτης του εν λογω θρεντ τολμησε να παραλειψει την οποια πασα λοιπη?
=D>

ΚΑΚΟΙ MODS!!!
NA ΜΗΝ κανετε σωστα τη δουλεια σας!!!

μπορουμε να επανελθουμε στην κοντρα μεταξυ των πραγματικων Sabbath και των υποτακτικων του Ρονιε?
:wink:

ε σου αξίζει όμως.

σε καλή μεριά.

μεγιστο κωλοπαιδι…

Αλλα δεν πειραζει…σε λιγο θα εχω τελειοποιησει την θεωρια μου σχετικα με τα στοιχηματα στους 2 αυτους αγωνες και τα προγνωστικα σχετικα με τα σκορ αλλα και τους σκορερ!

Χμμ…Γιατι μου λεει πως εχω ψηφισει “Αλλο” ενω δεν εχω ψηφισει ακομα :-s

:-k

acid trip black-out?

Γαμωτο νομιζα οτι ψηφιζοθμε μονο ενα!Λοιπον, Sabbath Bloody Sabbath και Ηeaven And Hell

οποιος θελει να ακουσει τα πρωτα 5 αλμπουμ των sabbath ετσι οπως δεν τα εχει ακουσει ποτε του

ας με pm να του πω τρομερο blog με καταπληκτικα vinyl rips --> flac απο μεγιστο μαστορα/φουρναρη

η καυλα η ιδια.βινυλιο και τα γαμαει ολα λεμε

ακουω τωρα το vol.4 αλλο αλμπουμ σε βινυλιο…8O