Whitesnake

Θα συνεχιστούν διάφορα reissue,remasters,επανεκδόσεις,μέχρι δλδ να γίνουν όλα τα άλμπουμ και όλη η δισκογραφία.Να ρέει το χρήμα,να ρέει.

Αυτά τα τσιτατα του David,εγώ τελείωσα,εξαφανίζομαι,άφησα άσπρη χαίτη δεν τα παίρνω στα σοβαρά.

1 Like

δεν ξέρω αν το είδες, αλλά όλα σχεδόν έχουν γίνει, πακετάρισε όλα τα λαίβ, βαφτισε τα σολο, σαν μπάντα, έκανε τα ακουστικά, εβγαλέ το good to be bad, τα πιο μετά τα έχει η frontiers και φαντάζομαι - ισως πάνε πιο μετά. αλλά ναι για 40 έτη, 1987 ίσως και να κάνει κάτι. πιστεύω.

1 Like

ελπίζω και επανεκδόσεις στα πρώτα, γιατί κάποια πλέον είναι ακριβά ακόμα και σε used

κατσε ρε φίλε, όλα δεν έχουν βγει ριμάστερ ? και σε κουτιά ? καλά, εντωμεταξυ ΕΥΡΩΠΗ τπτ, μονο εισαγωγές 60-90ε και αμερική είναι χώμα 30-35ε.

Για τα πρώτα υπάρχει το Little Box o’ Snakes The Sunburst Years 1978-1982. Και δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβό. Κάτι παραπάνω για εκείνα τα χρόνια το είχε αποκλείσει λόγω των estate των πρώην manager του που τα διαχειρίζονται.

2 Likes

και big & small κι όλα. το μεγάλο χτυπάει λίγο βσκ. αλλά έχει την πλάκα του.

είναι cd . με ενδιαφέρουν βινύλια

Αν δεν είσαι φανατικός δε νομίζω ότι αξίζει η διαφορά στην τιμή για ένα βιβλίο, ένα ακυκλοφόρητο live και ένα 7".

Good luck then! :stuck_out_tongue:

1 Like

42 Χρόνια :heart:

6 Likes