Who does the first step?

:lol: χαχαχα!καλο!απο τις θεωριες της Ρανιας ειναι;

Να τιμησω κι εγω το θρεντ της συνονοματης. :stuck_out_tongue:
Αν και προτιμαω να κανει ο αντρας την πρωτη κινηση, πρεπει να παραδεχτουμε πως οι γυναικες ειναι εκεινες που ουσιαστικα επιλεγουν και αφηνουν τους αντρες να πιστευουν οτι εκεινοι τις επελεξαν.Το θυληκο εκπεμπει ανεπαισθητα σηματα προς το αρσενικο και αναλογως δινει το πρασινο φως για να συνεχισει το παιχνιδι.Τωρα,ετσι οπως εχουν μεταφραστει τα ‘‘πρωτα βηματα’’ ως ‘‘ασχημα πεσιματα’’ ειναι μια αλλη ιστορια,πολλη θλιβερη.Οποιοι ψαχνουν εφημερες απολαυσεις χωρις δεσμευσεις και τα ρεστα,ειναι λογικο να χρησιμοποιουν πιο χυμα τεχνικες…πχ :

τωρα,οποιος εχει στο μυαλο του μια σχεση,ε σαφως δε θα φερθει ετσι(του πουστη δηλαδη).Εμεις σας θελουμε μεν κυνηγους αλλα και ευαισθητουλιδες και ντροπαλουληδες και να το πηγαινεται σιγα σιγα(οχι και σε βαθμο χελωνας γιατι μετα θ’αρχισουμε ν’αναρωτιομαστε αν ειναι η ιδεα μας οτι μας θελετε ερωτικα και μηπως τελικα μας κοιτατε μονο φιλικα).Στη περιπτωση της χελωνας πρεπει πια να επεμβαινει η γυναικα μπας και παρει μπρος ο αλλος. :stuck_out_tongue:

Στην εποχή μας οι γυναίκες αναγκάζονται να είναι οι “κυνηγοί”, αφού υπάρχει μια διστακτικότητα από πλευράς των αντρών να αναλάβουν τα καθήκοντά τους, με τη δικαιολογία ότι ΕΜΕΙΣ τους ευνουχίζουμε. Δε χρειάζεται να επεκταθώ σχετικά, ανέφερα ήδη ότι πρόκειται για [I]δικαιολογία[/I]…

Δυστυχώς για μας, αυτοί που τελικά αναλαμβάνουν να κάνουν μια κίνηση είναι οι γνωστοί “πέφτουλες” που λειτουργούν έτσι από χόμπι πλέον και κατά κανόνα “δε βλέπονται” (γι’ αυτό άλλωστε και την πέφτουν δεξιά-αριστερά: ψάχνουν επειγόντως γκόμενα!) Πάντως ακόμα και στην περίπτωση να είναι εμφανίσιμοι (υπάρχει μια μερίδα κι απ’ αυτούς) πάλι -κατά τη γνώμη μου- δεν έχει αξία η πρωτοβουλία που παίρνουν, γιατί θεωρώ πως η ομορφιά σε μια σχέση δεν είναι το “φάσωμα”, αλλά το να επιλέξεις τον [I]έναν/μία[/I] και με αυτόν/-ήν να είσαι. Ο πέφτουλας είναι πέφτουλας, δεν υπάρχει καμία γοητεία στην εκδήλωση του ενδιαφέροντός του, γιατί απλώς δεν κρύβει τίποτα το ξεχωριστό.

Τελοσπάντων, δεν ξέρω αν φταίει η ρομαντική προσκόλληση που έχω στο “ιπποτικό πρότυπο”, αλλά είμαι κάθετη στο ότι την πρώτη κίνηση πρέπει να την κάνει ο άντρας.
Δεν αναφέρομαι όμως στις “επιπόλαιες” (βλ. παραπάνω) περιπτώσεις. Αν νιώθεις κάτι για κάποια, πες το! Τι φοβάσαι, την χυλόπιτα; Μα αν τη θες, αξίζει να την κυνηγήσεις, κι ας την φας! Και τελοσπάντων, στο τέλος μπορεί και να τα καταφέρεις…

Δικαιολογία ΔΕΝ είναι. Επειδή δεν αξίζει να γράψω σεντόνι-κράξιμο (;p) ας καταλήξουμε ότι μαλάκες υπάρχουν και στα 2 φύλα και είμαστε οκ!

πεστα ρε μορτη8) !!

William Wilson ριχνεις και χυλοπιτες?

επίσης μου μοιάζει κάπως παλιά.

τώρα πλέον έχουμε το (ακόμη πιο μεγάλο.!!)φαινόμενο της ψηλομύτας…!!
έχουν πολλαπλασιαστεί οι γυναίκες που έχουν το ύφος της βασίλισσας… εγώ είμαι και καμία άλλη…

αν βρεθείς να ελκύεσαι από μια τέτοια το κάλο είναι οτι σου φεύγει η κάψα εύκολα.

κουλα-ρετε…!!

φερθείτε σαν άνθρωποι και ολα μια χαρά θα παν…αυτό πάει και στις δυο πλευρές.όπως είναι ψηλομύτες καποιες έτσι είναι και κάφροι ή αμπαλοι κάποιοι άλλοι…

*δεν μιλάω για μένα…εγώ τον έχω δέσει τον γάιδαρο μου…
**επίσης σιγά το πρώτο βήμα…εκεί μετράει μόνο αν ξέρεις λιγο τον άλλον…

οταν λετε σας ευνουχιζουν οι γκομενες, γιατι αυτο αναφερθηκε ως η δικαιολογια, πως ακριβως το εννοειτε? παραειναι αποτομες στις χυλοπιτες?

Με άλλα λόγια όποιος κάνει κίνηση είναι λίγο πολύ καταδικασμένος να χαρακτηριστεί από τη γυναίκα ως “πέφτουλας”, αλλά κατά τ’ άλλα φταίνε οι δειλοί και υπερδιστακτικοί άντρες που δεν την κάνουν την κίνηση;

:wacko:

Αποφασίστε μωρέ τί σκατά θέλετε και μετά ελάτε να τα πούμε, γαμώ το στανιό μου!

εδώ ο Γράκχος ρίχνει ύπουλα άδεια και περιμένει γεμάτα. Στηρίζω.

Καλά ευνουχισμός δεν είναι, αλλά το σκέφτεσαι πολύ περισσότερο αρχικά να κάνεις το πρώτο βήμα, και κατά δεύτερον αν αξίζει η συγκεκριμένη να κάνεις το πρώτο βήμα.

τι να σου πω ρε συ, γνωμη μου ειναι πως αυτο το θεμα του αντρικου εγωισμου ειναι καπως υπερεκτιμημενο.
νταξει προφανως δε λεμε να την πεφτεις σε ο,τι κινειται και να χαρακτηριστεις πεφτουλας, και δικαιως, αλλα εχω δει απειρες περιπτωσεις που ενω υπαρχει προσφορο εδαφος, δεν γινεται τιποτα για το φοβο αυτης της γαμημενης της χυλοπιτας.
νταξει ειναι και αυτο μια πιθανοτητα, αλλα μην τρελαθουμε δεν το γραφει και στο μετωπο σου μετα ‘ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ’. ειδικα σε περιπτωσεις που γουσταρεις μια κοπελα πραγματικα και χανεις ποσο χρονο με διλημματα και δισταγμους.

το μονο που με διαολιζει πραγματικα ειναι πως ακομα και η καθε κατακαημενη παρθενοπη αμα της την πεσουν θα νομισει ξαφνικα πως εγινε μοντελο της βικτοριας σικρετ. μα το θεο τρελαινομαι τοτε.

Ισχύει, το 'χα κ γω στο παρελθόν, αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο συχνό φαινόμενο πια. Δλδ είμαστε και κοντά 23 διάολε.

Αντιθέτως συναντάω αρκετά συχνά κοπέλες επάνω σε καλάμια και σκουπόξυλα καβαλημένες, να σε παίζουν να σε κάνουν να σε ράνουν, και ακόμα και να τους αρέσεις θα ρίξουν τη χυλόπιτα για να κοκορεύονται στις φίλες τους.

Γι’ αυτό έχω καταλήξει πως τίποτε δεν είναι απόλυτο, σκάρτοι υπάρχουν και στα 2 φύλα.

χαχαχα δικιο εχεις, εχω ριξει χριστοπαναγιες σε τετοια περιπτωση…αλλα πλεον αυτες οι περιπτωσεις φαινονται απο νωρις και εχεις κανει τη μεγιστη μαλακια αν χαλασεις πολυ χρονο η ακομα χειροτερα αν συνεχισεις να το σκεφτεσαι.

Να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, γιατί βλέπω ότι έχει αρχίσει να αποκτά χαρακτήρα μάχης των φύλων το θρεντ…:stuck_out_tongue:
Περιμένω να κάνει ο άλλος την πρώτη κίνηση.
Κάτι είπε ο Haliseco πιο πάνω για “πρόσφορο έδαφος”, όταν μου αρέσει κάποιος φροντίζω να δημιουργήσω τέτοιο πράμα. Και όταν έχω όρεξη να φλερτάρω, φροντίζω επίσης να δημιουργήσω τέτοιο πράγμα.
Όταν δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα από τα αποπάνω, φαίνεται. Και μόνο τότε πέφτει [I]άσχημη[/I] χυλόπιτα - ή όταν συμβεί άσχημο πέσιμο.

Αυτό.

Οντως υπάρχουν οι κοπέλες που κάνουν λες και είναι πριγκίπισσες,αλλά υπάρχουν και οι κοπέλες που είναι προσγειωμένες,όπως επίσης υπάρχουν και άντρες που έχουν καβαλήσει το καλάμι επειδή έχουν ωραία γονίδια και άλλοι που πατούν καλά στη γη.

Κατά τ’άλλα,δεν νομίζω ότι οι κοπέλες που κάνουν το πρώτο βήμα,ευνοχούν το “αρσενικό”.Δεν ζούμε πλέον στο 1800 που έπρεπε ο άντρας να ζητήσει την κοπέλα και η κοπέλα δεν είχε λόγο σε αυτό.Το πρώτο βήμα δείχνει την αυτοπεποίθηση που έχει ο καθένας,δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλοι.

Αυτό που λες έχει μια λογική. Και ναι, συμφωνώ ότι “μαλακίες” γίνονται κι από τα δύο φύλα- ΣΑΦΩΣ! Αν δεν κάνω λάθος όμως, το θρεντ λέει “ποιος θα έπρεπε να κάνει την πρώτη κίνηση” και σε αυτό απαντάω. Όπως, λοιπόν, είπα -έμμεσα ίσως, η άποψή μου ότι ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση είναι μάλλον στερεότυπη και επηρεασμένη από παλιότερες εποχές, αλλά και πάλι δεν αλλάζει.

Σχετικά με το θέμα “πέφτουλας”, πιστεύω είναι περιττό να μπω σε μεγάλες αναλύσεις. Φυσικά υπάρχει διαφορά στους “κάμακες” και σε αυτούς που απλά εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους, καθένας μπορεί να τη διακρίνει. Επομένως, δε βλέπω πουθενά γιατί η αναφορά που έκανα αποδεικνύει ότι “δεν ξέρουμε τι θέλουμε”.

ναι, αλλά φωτό δεν έχεις ποστάρει ακόμα… :blues:

δεν χρειάζεται αναφορά…έτσι είναι.!! (με αγάπη πάντα)
έτσι είναι η χημεία της γυναίκας…

*εκπομπή για την υγειά στη νετ…
γιατρός υποστηρίζει οτι δεν πρέπει να θυμώνουμε(ουτε να τις παρεξηγούμε) με τις γυναίκες καθώς η χημεία στο σώμα τους τις κανει να εχουν διαφορετικές αντιδράσεις στο κάθε τι ανάλογα την εποχή/ήμερα…

και ποιες ειπε οτι είναι αυτές οι μέρες??
η εβδομάδα της περιόδου, και μια εβδομάδα πριν, και μια μετά.!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΡΕ ΦΙΛΕ… έτοιμος ήμουν να πάρω τηλέφωνο…

Μα γιατί το λες?Δεν ισχύει?:-s

:stuck_out_tongue:

@William Wilson: Μιας και είμαι κοπέλα που δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση,για μένα το αποτέλεσμα μετράει,δεν διαφωνώ με αυτό που λες,απλά θεωρώ ότι έχει “παλιώσει” πλέον το “ο άντρας θα κάνει την πρώτη κίνηση”.
Σίγουρα είναι ωραίο να νοιώθεις ότι αρέσεις σε κάποιον και σε “κυνηγάει”,αλλά άμα ο άλλος κάνει 10 χρόνια καταντάει κουραστικό.

Πάντως εγώ, ο βασικός λόγος που δεν κάνω την πρώτη κίνηση, είναι ότι είμαι ανασφαλής κότα.
Οπότε λέω να κόψω τις μεγαλοστομίες και να ψηφίσω την τρίτη επιλογή.