almighty γιατί! Σε είχα μάχιμη:p
[B]Βασικά το ερώτημα το βασικό και το οποίο πρέπει να γίνει θρεντ, είναι ποιά κοπέλα από το φόρουμ έχει κάνει πρώτη κίνηση[/B]
almighty γιατί! Σε είχα μάχιμη:p
[B]Βασικά το ερώτημα το βασικό και το οποίο πρέπει να γίνει θρεντ, είναι ποιά κοπέλα από το φόρουμ έχει κάνει πρώτη κίνηση[/B]
Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα είτε την πέσει ο άντρας είτε η γυναίκα,το ίδιο είναι.
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εμείς οι άντρες πρέπει να κάνουμε την πρώτη κίνηση.Επίσης θεωρώ όμως ότι στο φλερτ κάνει κουμάντο η γυναίκα.Μην περιμένετε να σας φλερτάρουμε όταν ένα τεράστιο ποσοστό του γυναικείου φύλλου το “δίνει” από την πρώτη νύχτα,χαμένος χρόνος είναι.Όπως μας μάθετε είμαστε.Δυσκολέψτε λίγο!
1.000.000.000++ λάικ!!
Τα πράγματα πλέον έχουν γίνει τόσο “χύμα”, που έχουν χάσει την ομορφιά τους. Εν μέρει, με το να υπάρχουν τέτοιου είδους “μικρο-ρόλοι” ανάμεσα στα φύλα, διατηρείται μια κάποια ισορροπία και ρομαντισμός πιστεύω, κι από αυτήν την άποψη το υποστηρίζω κιόλας και όχι γιατί ξέρω γω είμαι σνομπ με το ανδρικό φύλο ή γενικότερα
ε πρεπει να συνελθετε καποτε γυναικες,γιατι οι περισσοτερες που ρωταω πλεον λενε “μα βεβαια ο αντρας θα κανει τη πρωτη κινηση!” και “βεβαια και θα με κερασει”…εχω δει περιπτωσεις να γουσταρει κάργα η γκομενα και παλι να μη κανει τιποτα,και οχι μια φορα…και αμα θελει κερασμα να ρθει για το ΚΑΛΟ.
[SPOILER][/SPOILER]
?
πσ: life is too short klp klp , κλισεδουρα του κερατα αλλα νομιζω οτι απο τη στιγμη που γουσταρεις καποιον και αυτος το ιδιο, το να το “τρεναρεις” τεχνητα δεν εχει νοημα
πσ2:επισης think outside the [B]GREEK[/B] box,
το φλερτ μπορει να συνεχιστει και μετα το σεξ
mehe μέχρι τα 19 μου ήμουν ντροπαλός του κεράτα λίγο το ότι κουτσά στραβά πάντα έβρισκα μια κουλή που να της αρέσω και κάπως να το μαθαίνω δεν είχα παράπονο και δεν την είχα πέσει ποτέ. Διάολε όχι τίποτα άλλο χεζόμουν πάνω μην φάω απόρριψη και χάσω το 100% που είχα στα στατς…
[SPOILER]μετά άρχισα να πίνω:)
[SPOILER]true story![/SPOILER]
[/SPOILER]
mehe μέχρι τα 19 μου ήμουν ντροπαλός του κεράτα
μετά άρχισα να πίνω:)
τεραστια αληθεια. και δουλευει το γαμημενο
on topic
δε πιστεύω ότι έχει τόσο μεγάλη σημασία ποιος κάνει το πρώτο βήμα, μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα. Τι δηλαδή, μη ρίξεις τα μούτρα σου? άσε που αν δε το κάνεις ποτέ θα μείνεις με την απορία. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι τι γίνεται μετά.
πόσο αλήθεια!!!
Anyway! Όποιος γουστάρει κάνει το πρώτο βήμα! Simple as that.
χεχ, επειδή πίνω, έχω φάει τα μούτρα μου ουκ ολίγες, δεν έχω παράπονο, εξ’ου και γίνομαι όλο και λιγότερο μάχιμη :roll:
Btw, το Almighty C. σημαίνει Αlmighty Chicken
[B]Αυτό.[/B]
ιδια περιπτωση ακριβως ειμαι κι εγω τωρα,χωρις το σποιλερ ομως.
Τι λες :!:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Η γυναικα πρέπει να κυνηγάει. Τέλος.
Τέτοια ακούνε κ καβαλάνε ένα καλάμι από’δω μέχρι απέναντι… :lol:
Είναι δεδομένο ότι οι γυναίκες στο θέμα του φλερτ είναι πιο δυναμικές πλέον και αυτό φαίνεται. Αυτό είναι από τη μια καλό διότι κάνει πιο ενδιαφέρον το όλο παιχνίδι από το απλά να της κάνεις μια φιγούρα και να την εντυπωσιάσεις. Από την άλλη ένας νέος άντρας μπορεί όχι λόγω εσφαλμένης καθοδήγησης, αλλά λόγω μη καθοδήγησης ή και λόγω αδυναμίας χαρακτήρα (σε σχέση με τη κοπέλα που τον ενδιαφέρει) να νιώσει ψυχολογικά ευνουχισμένος. Πιστεύω ότι εκεί πρέπει η κοπέλα να του δώσει ένα σημάδι για να προχωρήσει ή όχι (αμα είναι σωστή). Το ίδιο ισχύει με τους ρόλους αντεστραμμένους. Πιστεύω ότι όποιος από τους 2 δείξει ενδιαφέρον για τον άλλο πρέπει να κάνει κίνηση. Γιατί δε θα σου ρθει κανένας σύντροφος στο πιάτο .[SPOILER](αυτό λειτουργεί και σαν αυτοκριτική για μένα)[/SPOILER]
αυτος που καιγεται πιο πολυ…:lol::lol:
Αν μιλάμε για άτομα που γνωρίζονται και απ’ τις δύο πλευρές γίνεται. Η γκόμενα χαϊδεύει λίγο τα μαλλάκια πιάνει λίγο μπράτσο κλπ και ο τύπος τη φιλάει
Σε μπαράκια κλπ ε νταξει συνήθως ο άντρας αλλά και εκεί πρέπει να δράσει η άλλη με κανα κοίταγμα κλπ
η αποψη του ελλανορ με εκφραζει απολυτα!! επισης να εχουμε και την αυτοπεποιθηση αλλα και την αυτοεκτιμιση να εκφραστουμε!!!..νομιζω οτι η αυτοπεποιθηση παιζει μεγαλο ρολο κυριως οταν οι γυναικες αντιλαμβανονται οτι οι αντρες εχουν…και οπως ειπαν και πολλοί και 1,2,3 χυλοπιτες να φας δν χαλασε ο κοσμος…
Τα ειπες ολα!ΤΕΛΟΣ. 8)