Who does the first step?

]και ενα τραγουδακι των αγαπημενων μου blink 182 που ακουω οταν ειμαι λιγακι αγχωμενος για ραντεβου με κοπελα:p οι στιχοι τα σπανε…αξιζει!:slight_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=gzlUBOty9j4

Ο πιο τολμηρός.
Στατιστικά βλέπω όμως ότι το “σερνικό” είναι ο μεγάλος κυνηγός.
Δε με χαλάει βέβαια, το βρίσκω πολύ κολακευτικό -και βολικό! Να λέμε την αλήθεια!

Ξεθάβω. Μετά από καιρό κίνηση έγινε αλλά όπως θα λεγε και ένα φιλαράκι το μενού είχε κόκκορα με χυλοπίτες. Και ο λόγος ήταν μια ατάκα ούτε πρόστυχη ούτε καγκούρικη απλώς ωμή και χύμα (πρώτο EP Sodom κι έτσι) “έχω πάθει τη πλάκα μου μαζί σου”. Έγινε πριν ένα μήνα αλλά τα συναισθήματα είναι ανάμικτα: από τη μια περήφανος που έγινα πιο ενεργός σε αυτό το τομέα, από την άλλη νιώθω ψιλοάσχημα που ήμουν άγαρμπος ενώ έλεγα ότι θα το πάω με ρέγουλα. Καλά λένε “έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται”. Ντάξει καλύτερη τύχη στην επόμενη και αφήνω τους γνωστούς Αυστραλούς να μιλήσουν:

http://www.youtube.com/watch?v=y55wvdcCJfk

Λοιπον ενω θα θελα να πιασω μια κοπελα με την οποια εχουμε χημεια και περναμε χρονο μαζι και ειναι φανερο οτι γουσταριζομαστε και να τη φιλησω, δεν το εχω κανει ποτε. Μου φαινεται τρελη μαλακια, γιατι ακομα και να γουσταρει η αλλη, μπορει να ξενερωσει με κατι τετοιο, αλλα μπορει και να φτιαχτει φυσικα. Απλα εγω δε μπορω να το κανω. Οποτε παντα πρεπει να υπαρχει μια ατακα, ενα πεσιμο, κατι. Τι γνωμη εχετε επ αυτου?

άμα δε ρωτήσεις η απάντηση θα είναι πάντα όχι.

Ό’τι σου είπε και ο Elric από πάνω. Πιθανότατα αφού σου δείχνει ότι της αρέσεις να της το πεις και να γίνει μπουρλότο η κοπέλα!:smiley: Αλλά σε κάθε περίπτωση μιλα της και άμεσα. Και για να φτιάξω και τον Elric: THE TIME TO STRIKE IS NOW!8)

έτσι! δείχτεις the power of thy sword :lol:

Α παιδια της το ειπα, ηταν ενταξει ημασταν*.
Οχι για το φιλι, οτι τη γουσταρω κτλ. Καλα παει το πραγμα αλλα φιλι δεν εχει παιξει ακομα. Κι αυτη με γουσταρει δηλαδη το ξερω. Εχω 10 μερες στη διαθεση μου :!: Η ερωτηση που εθεσα ηταν γενικη απορια. Εγω ποτε δεν εχω φιλησει κοπελα χωρις να μιλησω πρωτα και δε νομιζω να το κανω και ποτε.

*(http://www.youtube.com/watch?v=qb-TIFFu-88&feature=related)

[SPOILER]
(αν ητανε το ιδιο, θα το ητανε αυτο. Μπορει να ειναι ενας γαμος με δυο γονεις και τεσσερις)[/SPOILER]

δε θέλω να ακουστώ καννίβαλος, αλλά μετά από κάποιο σημείο πρέπει να προβείς σε πράξεις.το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παππάς, και ο κίνδυνος οι γκόμενες σε τέτοιες φάσεις να σε περάσουν για goodnight kisser είναι μεγάλος. οπότε ,για μένα, βουρ στον πατσά 8) θέλει και λίγο (το καλώς εννοούμενο) θράσος.

Ε τα ξερω αυτα, απλα ειναι προσφατο γενικα και ειναι περιεργη.
Μονο περιεργες μαρεσουν αλλωστε.

τότε βάλε λίγο baby oil, τίποτα γούνινα σώβρακα και το έριξες το γυναικάκι :wink:

Λες να της αρεσουν οι γκεη?

γίνεσαι παράλογος [-X εγώ για το καλό σου τα λέω!
όντας με τέτοια αμφίεση αυτομάτως αδρανοποιούνται όι υπόλοιπες επιλογές στο πολλ και μένει μόνο η πρώτη 8)

Neil Armstrong does it.

Εγω οταν μου αρεσε καποια (τωρα ειμαι παντρεμενος και δεν κανω τετοια :D)της την επεφτα στα ισια και ας ετρωγα τα μουτρα μου :slight_smile:

Έχουμε πολλά πράγματα να πούμε εμείς οι δύο.
Όλες οι περίεργες,σε σχέση με τις άλλες βέβαια,σε μένα αρέσουν…:roll:

τι εννοείτε λέγοντας περίεργες; :-k
γιατί και εγώ περίεργες λέω τις δικές μου :stuck_out_tongue:

Πεφτω για υπνο γιατι πηγε 6, αλλα μπορω να το αναλυσω ΠΟΛΥ.
Ας πουμε πως γενικα εχω μια ιστορια με πολυ δυσκολες που πηρε παντα χρονο να τις ριξω.
Αλλα ολες κουκλιτσες ε, ολα κι ολα. Δεν ηταν πολλες, αλλα τις εβλεπα και ελιωνα παντα 8)

Ε αυτές μας αρέσουν ρε,οι δύσκολες!!
Τώρα βέβαια μιλά η ηθική αλλιώς…

Και γω κάτι πάρε δώσε με κάτι περίεργες είχα. Τελικά μήπως όλες οι γυναίκες είναι περίεργες? :stuck_out_tongue: