Oι Αμερικανες ειναι. Μιλαω εκ πειρας. Quintom σε νιωθω, αδερφε.
Δεν ειναι Αμερικανα :!:
Και διαφωνω γενικα, ξερω πολλες Αμερικανες αρκετα πιο “νορμαλ” απο πολλες Ελληνιδες.
Δεν υπαρχει κανενας τετοιος κανονας, ουτε για γυναικες γενικα, ουτε για καμια εθνικοτητα. Παιζουν φυσικα κουλτουρες και συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που ειναι πιο συχνα σε αλλης εθνικοτητας γυναικες απο αλλες, τα οποια εχουν να κανουνε και με παιδεια και με ανατροφη και πολλα αλλα. Αλλα το να βγαλεις ενα συμπερασμα γενικο νομιζω ειναι ακυρο. Και ευκολες λενε τις Αμερικανες, αλλα καμια σχεση…
Οχι ευκολες δε θα τις ελεγα. Αν και ναι γενικα δε μπορεις να κατηγοριοποιεις ολοκληρη εθνικοτητα, αλλα οι πιο πολλες που ειχα γνωρισει μεσω της πρωην μου ηταν τρελοκομεια. Η δικια μου δε το συζηταω, το ειχε παει σε αλλο επιπεδο αλλα μου αρεσε κι εμενα αυτο. Αμα δεν ειναι λιγο “περιεργη” η αλλη την βαριεσαι. Τουλαχιστον εγω ετσι ειμαι.
true!
Λοιπόν, μου έχει συμβεί 2 φορές.
Την πρώτη, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το άλλο το αγοράκι, αλλά ντρεπόμουν πάαααααρα παρα πολύ, ήταν πολύ όμορφο παιδάκι, και ήμουν σίγουρη οτι εγώ δεν του άρεσα, και όταν εντελώς άξαφνα με φίλησε, ένα σμουτς ξαφνικό, μιλάμε, είδα πυροτεχνήματα.
Την δεύτερη δεν είχε ειπωθεί τίποτα μεν, αλλά ήταν φάση του στυλ “πάμε μία βόλτα/πάμε για παγωτό στο πάρκο/ θες να σου δείξω τη δισοθήκη μου- γουινκ γουινκ-?”, αναμενόμενο κατά κάποιο τρόπο, πάλι δούλεψε.
Τώρα, να μου έρθει φιλί στα καλά καθούμενα από άνθρωπο που δεν μου λέει κάτι δεν το έχω πάθει. Αν λαμβάνεις στον αέρα κύματα ότι της αρέσεις κι εσύ, και δημιουργηθεί ένα ψιλοωραίο-ψιλομοναχικό περιβάλλον, όρμα, ευγενικά.
Να’το ρε φίλε το λέω και δε με πιστεύει κανείς, είναι που είμαι τόσο αφόρητα κανονική!
Οι περίεργοι άνθρωποι είναι και γαμώ τα παιδιά, απρόβλεπτοι και κρυψίνοες κι αψυχολόγητοι να σου κρατάνε το ενδιαφέρον!! Οι άλλοι είναι βαρετοί.
Τώρα σ’ αυτό με τα σαρπράιζ φιλιά που λέτε -ενδιαφέρον θεματάκι, έχουν σουξέ τα γκομενικά στο φόρουμ- έχω να συνεισφέρω ότι είναι ωραίο. Έχω δώσει εγώ, μου έχουν δώσει, ποτέ δε με χάλασε -εφόσον έχουν στείλει αμφότεροι τα vibes, κάποιος πρέπει να κάνει την κίνηση πια, και είναι χαζό αυτό το αμήχανο πρέπει-να-φιληθούμε-το-περιμένει.
[SPOILER]Είναι πιο ωραίο να το κάνει ο άλλος όμως.:oops: Όπως και να το κάνουμε, όλα τα κοριτσάκια λιώνουμε με τους αποφασιστικούς…[/SPOILER]
Η αναμονή του φιλιού είναι πολύ Γυμνασιακή κατάσταση πάντως.
Σε εμένα από μια φάση και μέτα απλά συνέβαινε φυσιολογικά και εντελώς αυθόρμητα.
εγω οταν λαγκαρω η εχω ενδοιασμους κανω την αλλη να με φιλησει.μια χαρα δουλευει
:bow2::bow2:
use the force luke
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΔΑΚΡΥΖΩ
Γεια σου ρε παπαρδελίτο Τζεντάι<333
Κάποιος να περιποιηθεί μια φωτο του ανάλογα πλιζ!
επίσης γιατί DOES τόσο καιρό. TAKES που να πάρει. [I]take[/I] a step
Ειναι οντως πολυ πιο ενδιαφεροντες οι “περιεργοι” ανθρωποι, αλλα μεχρι ενος σημειου. Παντα υπαρχει σωστη ισορροπια. Αν η αλλη ειναι πολυ κρυψινους, επειδη εχω καει, πλεον ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Και το αψυχολογητο παλι μεχρι ενος σημειου, αν το παρακανει απλα κατανταει κουραση.
Σαρπραηζ φιλι εχω λαβει, αλλα δεν εχω δωσει Επισης, οταν μαρεσει μια κοπελα, μπορει να κανω ολα τα απαραιτητα βηματα και ειναι πασιφανες οτι τη γουσταρω, αλλα στο τελευταιο βημα κολλαω. Εκτος απο 3 περιπτωσεις ως τωρα που γουσταρα ΠΟΛΥ, και που ενδομυχα ξερω οτι ηταν και πιο “υγιεις” περιπτωσεις γουσταρισματος. Δε βγαζω κανενα νοημα, το ξερω, αλλα δε βαριεσαι.
[SPOILER]Takes ναι αλλα και makes ε; Ακουγεται σωστο κι αυτο.:-s
[/SPOILER]
τι κοροιδευετε ρε.σοβαρα το πα
κανεις δε σε κοροιδευει, πολλοι μαλιστα στηνουν αδριαντα
Jedi tricks only work on the weak-minded, μονο σε χαζες κοπελες αρα.
σωστο ειναι κ αυτο, οπως λεμε “make your move”
Σωστός ο νεός! Ειδικά αν για διάφορους λόγους “απαγορεύεται” να κάνεις εσύ τη πρώτη κίνηση, απλά πετάς το δόλωμα και περιμένεις! 8)