Who does the first step?

όταν λέω ότι λειτουργώ καλύτερα νύχτα…δεν με πιστευει κανείς!8) :wink:

Love doctor; :-k

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και ποιος σου είπε ότι μιλάω για υπαρκτή περίπτωση… :-k

Γενικά μιλάω! 8)

ελα τωρα. σε πιασαμε.

καλα…καλα…:stuck_out_tongue: που θα παει…:stuck_out_tongue:

Θα ΄θελες… :stuck_out_tongue:

Για να ξεκαθαρισω, δεν ειπα οτι χρειαζεται η τακτικη “φτυσιμο”. Το αντιθετο!! Ειναι ξενερωμα…

Αλλα δυστυχως πιανει ακομα σε πολυ κοσμο, αντρες και γυναικες. Παει μαζι με την τακτικη “σκωτσεζικο ντους”…

Εγώ σχεδόν πάντα είμαι πιωμένος και δεν θυμάμαι ποιος το κάνει το πρώτο βήμα.:lol: :lol:

Ολα ειναι θεμα προσωπικοτητας και απ τις 2 πλευρες.Αν η αλλη ή ο αλλος ειναι “περιορισμενης ευθυνης” ή αν εχουν την λεπτοτητα ενος ισοβιτη φυλακοβιου,τοτε και τις καλυτερες ατακες να εχεις,που λεει ο λογος, ακρη δεν προκειται να βγαλεις.
Ποτε δεν ειχα προβλημα να κανω το πρωτο βημα(εχει τυχει και το αναποδο).Βεβαια,οταν καποια σου δειχνει σημαδια επιθυμιας για συσφιξη σχεσεων και οταν φτανεις στο δια ταυτα υποχωρει ατακτα,αφου εχει τονωσει την αυτοπεποιθηση της για αλλη μια φορα,τοτε αρχιζεις και γινεσαι περισσοτερο επιφυλακτικος στις κινησεις σου.Δε λεω φυσικα πως κατι τετοιο ειναι ο κανονας,αλλα οι εξαιρεσεις που τον επιβεβαιωνουν.

Δεν υπάρχει αντρας γυναίκα. Υπάρχουν χαρακτήρες.

Το πότε ανοίχτηκε αυτό το θέμα, το πότε πρόλαβε να κάνει 8 σελίδες…

Τέσπα, στο θέμα μας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ άνετος ή τουλάχιστον παλιότερα.
Πλεόν έχω καταλάβει ότι και οι γυναίκες άνθρωποι είναι. :stuck_out_tongue: :wink:

Δε μου την έχει πέσει ποτέ γυναίκα, τουλάχιστον δεν το 'χω καταλάβει αν έχει γίνει.

Όταν ενδιαφέρομαι για κάποια και της το δείξω, αν δεν πάρω ένα θετικό μήνυμα τότε σταματώ πολλές φορές την προσπάθεια, ίσως κακώς.

Δεν έχω πρόβλημα πάντως να “μου την πέσει”.

Επίσης μια φορά έγινα “internet-οπέφτουλας” αλλά μαλακία, εκτός κι αν έπεσα στην περίπτωση. :stuck_out_tongue:

One small step for man, one huge step for humanity!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΨΕΜΜΑΤΑ!!! δεν πάτησε στο Φεγγάρι. Στο studio πάτησε:evil: :evil:

Ισότητα δεν θέλατε; Ε, οι κινήσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες. Να δείχνει κάτι και η γυναίκα και κυρίως να μην το παίζει δύσκολη για να τρέξει τον άλλο. Κι αν ο άλλος ή η άλλη είναι τούβλο και δεν καταλαβαίνει, ντουγρού επίθεση κ ότι βρέξει ας καταβάσει. Το πολύ πολύ να πέσει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.

Ανάλογα το άτομο και τη περίσταση…γενικά δεν έχω πρόβλημα να μου τη πέσει(μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες) ,για το αντίθετο τώρα,ας πούμε ότι δεν είναι τόσο στο χαρακτήρα μου,είμαι αρκετά ντροπαλός για να κάνω την πρώτη κίνηση,οπότε…

Ο αντρας!'Η καλυτερα η ερωτηση του poll επρεπε να ηταν “Ποιος θα επρεπε να κανει το πρωτο βημα”.
Εν μερει συμφωνω με τον Headshot με το παραδειγμα θυραματος και κυνηγου αλλα και ο Angmar εχει δικιο.
Αν μια κοπελα δεν δωσει πρασινο φως (κατα τη διαρκεια του πεσιματος) αν ο αλλος επιμεινει περισσοτερο, ισως να φερει σε δυσκολη θεση την κοπελα αλλα και τον ιδιο του τον εαυτο.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος προσέγγισης…
Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική…

Και σ’αυτο συμφωνω 100%!Και θα δωσω ενα παραδειγματακι… ο νυν μου μου την ειχε πεσει καπως αποτομα.Μου ειπε ακριβως τι ενιωθε!Κατι που πριν απο μερικα χρονια που το φανταζομουν δεν μου αρεσε και γενικα προτιμουσα ενα πιο “παιχνιδι”-style πεσιματος.Ετυχε ομως και πετυχε!Ειναι θεμα ο τοπος,ο τροπος, ποιος σου την πεφτει, πως σε κοιταει,σου μιλαει… Ειναι τοσο σχετικα ολα αυτα που τελεια συνταγη δεν μπορει να υπαρξει!:wink:

/Nerd mode on.

TAKES.

TAKES!

TAKES the first step.

/Nerd mode off.

Να ρθω???:smiley:

lol είπα να το γράψω εγώ, αλλά σκέφτηκα όλο και κάποιος άλλος καμμένος θα υπάρχει να το κάνει

Λοιπον…
Εγω απ το αρσενικο περιμενω την πρωτη κινηση…:smiley:
εγω απλα υπαρχει μια περιπτωση να τον κανω να καταλαβει οτι μου αρεσει με τον τροπο μου…:smiley:

Πολλες φορες οταν ειναι κοντα μου καποιος που μου αρεσει ερχομαι σε πολυ αμηχανη θεση…οπως γελαω,αλλαζω 1500 χρωματα… κλπ.

Αλλες παλι φορες οταν εχω δωσει σε καποιον αρκετα σημαδια προσπαθοντας να τον ‘‘βοηθησω’’ και δεν κανει τιποτα ξενερωνω ετσι ωστε και αν με πλησιασει αργοτερα λεω οχι…:stuck_out_tongue:

Eξαρτάται από την περίπτωση-περίσταση και από τις λεπτομέρειες της στιγμής…Αλλες φορές κάνω εγώ το πρώτο βήμα,άλλες φορές αυτές…Είναι θέμα timing καθαρά…Δεν υπάρχει γενικός κανόνας…

:thumbup: :thumbup: :thumbup: