Οι wig wam στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με το melodicrock.com οι wig wam που μας χάρισαν ανατριχίλες στη eurovision σχεδιάζουν εμφάνιση στην Ελλάδα! Απανταχού posers ενωθείτε!!!

ΥΕΑΗΗΗΗ!!! :lol: :lol:
Γουστάρω τρελλά, επιτέλους θα δω live αυτό το υπέρτατο συγκρότημα!! :lol:
Τελικά ισακούστηκαν οι προσευχές μου 8) !!
Thanx Lord :roll:

…συγκεντρωθείτε!!! :evil:

Aφου σε εχω κοψει καλα εσενα … εισαι ποζερακι σαν το Σακη :lol: :lol: :lol:

Δεν το αρνήθηκα ποτέ!! :roll:
Και μην κοιτάς τώρα που έχει “ψιλοαρεώσει” το μαλλί (…δεν είμαι και σαν τον Σάκη τον καραφλάκι, βέβαια), παλιότερα το είχα δαχτυλίδι περμανάντ και ντύσιμο… wig wam!! :lol: :lol: :lol:

Θεέ μου, επιτέλους θα τους δω!!! :lol:
Τώρα δεν με πειράζει που δεν πρόκειται να δω τους Floyd…καλύφτηκα!! :roll:

[size=6]…[/size]

Πάλι καλά που το έμαθα γρήγορα πως έρχονται οι wim wam για να πουλήσω το εισιτήριο sabbath. 8)

Ετσι και αλλοιως δεν χανεις και τιποτα , αφου οι Sabbath ειναι για τον πεο !!!

Ετσι και αλλοιως δεν χανεις και τιποτα , αφου οι Sabbath ειναι για τον πεο !!![/quote]

Και ποια η διαφορά…; Μαστούρηδες και αντίχριστοι είναι όλοι… Και οι Sabbath και οι Wig wam. Τελικά το αποφάσισα. Θα πάω στο Άγιο όρος να μονάσω…

Ετσι και αλλοιως δεν χανεις και τιποτα , αφου οι Sabbath ειναι για τον πεο !!![/quote]

Και ποια η διαφορά…; Μαστούρηδες και αντίχριστοι είναι όλοι… Και οι Sabbath και οι Wig wam. Τελικά το αποφάσισα. Θα πάω στο Άγιο όρος να μονάσω…[/quote]

Nα πας εχει και τραινακι απο την μια μονη στην αλλη

Κάνουμε πλάκα τώρα έτσι;

ante pale…!!! :lol:

re Angel_In_Black…ligo ele0s dld… entaksi mas tin eipes tin apopsi sou , i opoia ennoeite oti de mas endaiferei (toulaxiston to megalitero pososto twn xristwn aytou tou forum) . twra , to na les sinexeia ayti ti frasi gia na kaneis pozeria (kai mi peis oxi , ele0s dld) einai ligo enoxlitiko . daks , efoson einai apopsi sou tin dexomaste alla apo kei kai pera mi mas ta prizeis, daks eisai poli rizospastis …ftanei pia… :roll:

Κράξτε τον του αξίζει… Εντελώς ιερόσυλος και καθόλου ριζοσπάστης… “Ακροδεξιός γάρ” :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Χαλαρώστε ρεεεεεεεεεε

Αρκεί να μην είσαι ο μηχανοδηγός :stuck_out_tongue:

Κάνουμε πλάκα τώρα έτσι;[/quote]

Έχεις δίκιο παραφέρθηκα αλλά είναι καλή φάση όσο να’ναι. Εντάξει δεν είπα ότι είναι και το γεγονός της χρονιάς αλλά τα παλικάρια είναι μορφές όπως και να το κάνουμε.

Χαλαρωσε μπομπιρα θα σου σπασει η μασκα .!!!

Και στο τσίρκο Medrano τα πηθίκια που κάνουν ένα ακροβατικό νούμερο είναι μεγάλες μορφές!
Πήγαινε να τα δεις αυτά και μετά πήγαινε και στο άλλο τσιρκο!!
Κοίτα που θα γίνουν και φίρμες οι Mam-Mam !! :twisted: :twisted:

Και στο τσίρκο Medrano τα πηθίκια που κάνουν ένα ακροβατικό νούμερο είναι μεγάλες μορφές!
Πήγαινε να τα δεις αυτά και μετά πήγαινε και στο άλλο τσιρκο!!
Κοίτα που θα γίνουν και φίρμες οι Mam-Mam !! :twisted: :twisted:[/quote]

Tωρα που μιλαμε για πιθηκους και μαϊμουδες και τσιρκο κλπ κλπ … o μπασιστασς των Μetallica απο εκει το εσκασε ? :roll:

Νομίζω πως τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Εγώ θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι μια μπάντα που ανήκει στον ευρύτερο χώρο της μουσικής που ακούμε κατάφερε να πάει στη eurovision και να πάρει κάποιους ψήφους, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο rock αυτό το πράγμα. Μπορεί κάποιοι “κουλτουριάρηδες” του rock να μη συμπαθούν την εμφάνισή τους και το poser στιλάκι τους αλλά εγώ (που δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο είδος) οφείλω να ομολογήσω πως ήταν ευχάριστη έκπληξη. Τι να κάνουμε δεν μπορούν όλοι να είναι Pink Floyd/Dream Theater/Jethro Tull (παραδείγματα ψαγμένων ονομάτων), υπάρχουν και πιο απλά πράγματα στο rock. Live with that.

Θα φωνάξω το Σάκη να σε κλείσει μία εβδομάδα στο στούντιο που ηχογραφούν οι Manowar και θα σου πω εγώ μετά τι είναι τσίρκο, κάτσε καλά!! :lol: :lol: :lol:

Εγώ πάλι γιατί εκνευρίζομαι όταν βλέπω σχήματα να “φτιάχνονται” για τη eurovision και το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξεφτιλίζουν τη rock φιλοσοφία σε ένα pop κοινό?! :roll:
Γιατί κι εγώ, αν ήμουνα οπαδός της Παπαρίζου σχολής, θα έβλεπα τα παλικαράκια και θα έλεγα ότι έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω, ότι είναι ρόμπες αυτοί οι ροκάδες και τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά!! :roll:
Μάλλον εγώ το έχω το πρόβλημα, όμως, Sorry! 8O