Windhand 9/4/14 @ Six D.O.G.S, Athens

Σύμφωνα με flyer της cts που μοιράστηκε μετά τους Kylesa…

Tickets:
10? limited
13? presale/doors

:):):slight_smile:

oh yeah it’s official \m/
https://www.facebook.com/events/701335006556235/

and yeah we’re going! 10 ευρώ (συν 1 τα fee) είναι κλεψιά…

2 μερες χωρις ιντερνετ και μου το στελνει πριν λιγο ο metal militia στο facebook, κοντεψα να παθω ανακοπη. Πριν λιγες μερες εψαχνα λαηβ βιντεακια και προσευχομουν να τους φερει καποιος λαηβ αλλα σκεφτομουν "εδω δε τους ξερουν καλα στην Αμερικη, θα ερθουν εδω?"
Winter sun και woodbine live, δεν εχω να πω κατι αλλο.

ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ

Προπώληση εισιτηρίων 13? στα παρακάτω σημεία:

Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Αθήνα (τηλ: 2103608366)
Rhythm Records - Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια (τηλ: 2103841550)
The Lab - Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια (τηλ: 2103825805)
Gorilla 11 - Θησέως 7, Μαρούσι (τηλ: 2108069800)

Ηλεκτρονική προπώληση:


συνεχίζεται κανονικά η ηλεκτρονική προπώληση και υπάρχουν ακόμα [B]διαθέσιμα περιορισμένα limited discount εισιτήρια των 10? [/B]
(ανταλλάσσονται με κανονικά εισιτήρια στην είσοδο)

booked

!bumped! (για τους αφηρημένους :p)

ποιος ξεχναει ρε? 2 μερες για woodbine και winter sun :papas::papas:

Φανταστική μπάντα, θα τιμήσω το λάιβ της Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι αύριο (8/4).

θα είμαστε πάνω από 50?Η’ θα συνεχιστεί η ξεφτίλα?

κλασικά, 1 περισσευούμενο 11άρι για τους φίλους… :stuck_out_tongue: pm…

Έχουμε κάποιο μικρό review για το χθεσινό live σε Θεσσαλονίκη; Ανυπομονώ για σήμερα!!!

Private Joker φούλαρε το inbox σου… :stuck_out_tongue:

ξεφουλαρε, αλλα στακα λιγο γιατι καποιοι ανθρωποι ειναι αναποφασιστοι… :stuck_out_tongue:

edit: Φανταστειτε απο τη μιαμιση ωρα που θα παιξουν η μιση να ειναι το Boleskin :lol:

Live Θεσσαλονικης:
Ειναι απαραδεκτο το φαινομενο στις συναυλιες στην Ελλαδα και δη οταν γινονται καθημερινη, να σου γραφει εναρξη 20:30 και να ξεκιναει στις 22:00. Και μαλιστα να υπαρχουν 2 support μπαντες.
Ξεκιναμε λοιπον:
Πρωτοι βγηκαν οι Mort Hug που επαιξαν για 45 λεπτα. Ηταν οτι πιο τραγικο εχω δει σε support μπαντα. Ανεμπνευστη μουσικη, τραγικη φωνη, υποστηκαμε μια 45λεπτη ηχορυπανση. Θελανε κ οσο το δυνατον περισσοτερο σκοταδι τρομαρα τους. Η μουσικη τους πρεπει να θαφτει σε καποιο δασος κ να μην ξανακουστει απο ανθρωπινο αυτι.
Δευτεροι οι Walking Stone Giants. Συμπαθεστατη μπαντα σε stoner μονοπατια. Το 45λεπτο τους περασε ευχαριστα, επικοινωνιακος ο κιθαριστας/τραγουδιστης χωρις υπερβολες κ φιγουρες.
Στις 00:05 περιπου βγηκαν οι Windhand κ διελυσαν το συμπαν. Τρομερη μπαντα, ακουγονται πολυ καλυτεροι οταν παιζουν live. Ετοιμαστειτε για γουστα. Αλλα δυστυχως κ προς εκπληξη μας, μας αποχαιρετησαν στις 00:50 δηλαδη μετα απο 45 λεπτα (!!!). Τρελη ξενερα! Μετα απο απαιτηση του κοσμου παιξαν αλλο ενα κομματι γυρω στο 7 λεπτο. Δεν ξερω αν θα ναι ετσι το σετλιστ τους στην περιοδεια τους αλλα πολυ φοβαμαι οτι ξενερωσαν κ οι ιδιοι κ κοψαν αρκετα το προγραμμα τους γιατι η ωρα ειχε τραβηξει. Κριμα, κριμα, κριμα!
Πουλουσαν ενα tshirt με 12 εουρος, βινυλια στα 15 κ cd στα 10. Συμπαθεστατοι ολοι τους.
Παρουσια κοσμου: εδω γελαμε…πρεπει να μασταν κατω απο 50 ατομα!!! Κ φανταστειτε το λαιβ τραβηξε μεχρι αργα οποτε καποιος που ηρθε με μεσα μαζικης μεταφορας χρειαζοταν ταξι για να επιστρεψει! Αυτα! Ευχομαι να περασετε καλυτερα στην Αθηνα!

πάνω κάτω ότι θα έγραφα εγώ,απλά δεν θα ήμουνα τόσο αυστηρός με τους Mort Hug.Όχι ότι μου άρεσαν,το αντίθετο μάλιστα,αλλά προτιμώ να είμαι λίγο πιο διαλλακτικός.Επειδή το κακό με το 8μπολ έχει παραγίνει κανονίστε να μας ξενερώσετε τελείως…τι 22:00 ρε μαλάκες?Πάτε καλά?Για μένα θα έπρεπε να κόψουν το πρώτο σαπόρτ,όσο άσχημο και αν ακούγεται αυτό,γιατί τα παιδιά νομίζω ότι ήρθαν από επαρχία αλλά το λάιβ πήγε κατά διαόλου γιατί η Windhand φαινόταν ότι είχαν ξενερώσει του κερατά.
Πάντως όσο έπαιξαν μας δώσαν τα μυαλά στα χέρια.εξαιρετικός ήχος και πολύ φιλικοί όλοι τους.Ελπίζω μόνο να ξανάρθουν,ψιλοδύσκολο βέβαια γιατί δεν ήμασταν πάνω απο 30 άτομα…

Θελω να ξαναζησω το καλυτερο συναυλιακο 90λεπτο της χρονιας ΤΩΡΑ…
δεν γινεται να το ειδαμε/ακουσαμε αυτο.

edit: Φανταστειτε απο τη μιαμιση ωρα που θα παιξουν η μιση να ειναι το Boleskin :lol:

edit: επειδη εχω σκαλωσει, το summon the moon δεν πρεπει να το επαιξαν, ετσι?

Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω.

Δε λέω πως ήταν άσχημα, απλά πιστεύω πως ήταν μια τυπική συναυλία, χωρίς αυτό το “κάτι παραπάνω” που είδαμε πχ σε Ufomammut ή Dub Trio (συγκρίνοντας με πολύ πρόσφατες συναυλίες ).

Το σαπόρτ αρκετά κουραστικό, δε γίνεται με μία μουσική ιδέα να φτιάξεις δεκαπεντάλεπτο κομμάτι, πώς να το κάνουμε. Επίσης έπαιζαν τόσο αργά που μία στις τρεις έσκαγαν αλλού τα ντραμς -Κόκκοτας junior-, αλλού η κιθάρα κι αλλού το μπάσο. Θέλει δουλειά.

Οι Windhand αντιμετώπισαν σωρεία τεχνικών προβλημάτων με τους ενισχυτές, δεν ξέρω μήπως κόπηκε κανα κομμάτι για να προλάβει ο κόσμος το μετρό. Όσο έπαιξαν πάντως ήταν πολύ καλοί, με highlight το θεούλη drummer που χανόταν από τα στρόμπια.

Ένα μπράβο και πάλι στη cts για τη συνέπεια στις ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων.

Αθήνα οι ώρες ήταν εκνευριστικά σωστές. Δεν πρόλαβα stonenrow, αλλά από παλιότερη εμπειρία μου, οι τύποι είναι θεούληδες, παίζουν μπάλα σε άλλη διάσταση κυριολεκτικά. Στα live από ότι θυμάμαι απλά αυτοσχεδιάζουν και χάνονται στο άπειρο. Σίγουρα πρέπει να σαι σε mood για να τους δεις, αλλιώς παίζει να σε διαολίσουν.
Windhand βρίστε με αλλά ένα δυο κομμάτια είχα ακούσει μόνο. Περαστικός λοιπόν από το live, αλλά μου δώσανε τα παπουτσάκια μου στο χέρι και έφυγα σαν βρεγμένη γάτα. Μπαντάρα επική. Παντοδύναμοι, κυρίαρχοι, να ξανάρθουν παρακαλώ αφού έχω ακούσει καλύτερα τους δίσκους τους. Και να έρθει και άλλος κόσμος, αξίζει σίγουρα. καμιά 150άρα ήμασταν Αθήνα.

Όσο και να προσπαθήσω να βρώ νόημα στα γραφόμενα είναι αδύνατο. Πρώτα απο όλα φαίνεται πόσο κακόβουλα είναι αρχίζοντας απο το βάφτισμα των MOAT HUG σε Mort Hug. Τρομάρα σε αυτούς που δεν μπορούν να οργανώσουν ένα καλό live αντάξιο των σχημάτων . Τουλάχιστον εμείς στην Αθήνα έχουμε βιώσει την “τραγικά ανέμπνευστη” μουσική τους που μας καθήλωσε . Αξίες δυνατές που τελικά βλέπεις πως αλήθεια … λίγοι έχουν την τύχη να καταλάβουν. Οι υπόλοιποι ας παπαρολογίσουν μήπως και φανούν ειδήμονες !!!