Πάμε να βρούμε το(α) underdog(s) του φετινού mundial. Το παιχνίδι είναι απλό, διαλέγει ο καθένας 5 ομάδες εκτός του Top 8 (ARG, ESP, FRA, ENG, POR, NED, GER, BRA) και τις βάζει με σειρά προτεραιότητας. Η 1η του επιλογή παίρνει το 100% των max πόντων, η 2η το 80%, η 3η το 60%, η 4η το 40%, η 5η το 20%.
Πόντοι:
• Νίκη σε όμιλο: +3
• Ισοπαλία σε όμιλο: +1
• Πρόκριση στους 32: +5
• Πρόκριση στους 16 με ισοπαλία στην κ.δ.: +8
• Πρόκριση στους 16 με νίκη: +10
• Πρόκριση στους 8 με ισοπαλία στην κ.δ.: +12
• Πρόκριση στους 8 με νίκη στην κ.δ.: +15
• Πρόκριση στους 4 με ισοπαλία στην κ.δ.: +20
• Πρόκριση στους 4 με νίκη στην κ.δ.: +25
• Πρόκριση τελικό με ισοπαλία στην κ.δ.: +40
• Πρόκριση τελικό με νίκη στην κ.δ.: +50
• Κατάκτηση (όπως και να έρθει αυτή): +100
5άδες αυστηρά μέχρι αύριο στις 22:00 (μην έχουν γίνει πολλά ματς)
Ξεκινάω:
Τουρκία
Σενεγάλη
Νορβηγία
Η.Π.Α.
Ιαπωνία
Μπορώ να ανανεώνω σε κάθε αγωνιστική ομίλων και σε κάθε φάση μετά τα αποτελέσματα με τους πόντους ανά χρήστη.
Είναι με Νέα Ζηλανδία, Αίγυπο και Βέλγιο στον όμιλο αλλά έχουν όντως καλή ομάδα και θα παίζουν και με το μαχαίρι στα δόντια, πιστεύω, οπότε μια πρόκριση στους 32 -έστω ως καλύτερη 3η- την έχουν, για αρχή, και μετά στα νοκάουτ βλέπουμε.
Μπαινω κι εγω εκπροθεσμα, δεν εχω δει ουτε δευτερολεπτο απο τα ματς της Παρασκευης και του Σαββατου γιατι ημουν σε 3 διαφορετικες πολιτειες/περιοχες, οποτε λεω τα εξης:
Την Αυστραλια την στηριζω φανατικα ειδικα απο τοτε που επισκεφτηκα (να δωσει τα διαπιστευτηρια του και ο @osfp7) και ηθελα να την βαλω απο χθες πριν παιξει ματσακι αλλα δεν προλαβα, ελπιζω να περασει. Τα αλλα ειναι οτι ναναι, ειχα ηδη διαλεξει Τσεχια οτι θα παει πολυ καλα πριν την ατυχη ηττα της, οποτε για να αποδειξω οτι ειμαι τιμιος την βαζω.
Αυστραλια
Μαροκο
Νορβηγια
Τσεχια
Ιραν
Το σκεφτομουν και για Νοτια Κορεα και Μεξικο, αλλα αφου εχουν ηδη παιξει (και κερδισει) δε θα τις βαλω.
Στηρίζω Socceroos σε ολα τα μουντιάλ και ασιατικά κυπελλα εννοείται. Τωρα αμα θες να σου μεταφέρω παλμο δεν μπορω. Αυτη τη στιγμη ειμα στα πατρια εδαφη να δω την μανα μου και οταν γυρίσω θα εχουν αποκλειστεί μαλλον . Παντως μου ειπε ο αδερφος μου οτι εκαναν χαμο. Ποδοσφαιρικά εχουν ωραια ομαδα δεμένη με αρκετους παιχτες Ευρωπαίους και ειδικά στην τσαμπιονσιπ αρα καταλαβαινεις οτι ειναι πολυ physical. Θα την εβαζα αλλα ειχα κανονα μια ομαδα ανα ομιλο και πίστευα τους Τούρκους τρομαρα μου.
Όπως ξαναέγραψα δεν είσαι εκπρόθεσμος και μπορείς να βάλεις τα αουτσάιντερ όπως τα πιστεύεις και ας έχει ξεκινήσει η αγωνιστική. Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει από τα νοκ άουτ και μετά. Αν θες επιβεβαίωσε μου την τελική λίστα σου.
Τουρκία σήμερα μας κρέμασε, πιάστηκαν κορόιδα από μια φανταστικά στημένη Αυστραλία.
Θα έλεγα να μην περιορίζεστε αν υπάρχει κάτι που πιστεύετε πολύ και ας έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για να υπάρχει ισονομία αλλά ότι θέλεις.