World Cup 2026 - The Underdog game

Έχω μια συμπάθεια σε Μεξικό και Μαρόκο, αλλά δεν πειράζει, όπως τα έβαλα.

1 Like

Βαλτε αυτα που θελετε μωρε, δεν θα μας κλεψετε το Οσκαρ. Κλαιν αν εχουν παιξει.

4 Likes

Καλως, τοτε αλλαζω την λιστα μου αποπανω σε αυτην:

1. Αυστραλια
  2. ΗΠΑ
  3. Μαροκο
  4. Νορβηγια
  5. Νοτιος Κορεα

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική, οπότε παραθέτω τα πρώτα αποτελέσματα.

Από τους 9 max διαθέσιμους πόντους, έχουμε 2 χρήστες να ισοβαθμούν στην 1η θέση με 7,8 και από κοντά αρκετές υποψηφιότητες μεταξύ 6 και 7 ΄ποντων.

UG_GS1

Με βάση τους κανόνες βαθμολόγησης, δείτε ότι έχετε και τους expected πόντους με βάση την 5άδα που καταθέσατε.

Η σειρά απεικόνησης είναι βάση χρονολογικής σειράς που καταθέσατε 5άδα.

Για να δούμε πως θα πάει και η 2η αγωνιστική που θα ξεκαθαρίσει αρκετά και ποιοι έχουν καλές βλέψεις για knock out stages!

5 Likes

Θα ρεφαρω τη ν 2 η αγωνιστική , αλλιώς θα διώξω τον προπονητή! :upside_down_face:

6 Likes

Μην το κανεις γιατι θα με ξεπερασεις και δεν το θελω.

4 Likes

Με κατέστρεψαν οι Τούρκοι. Πολύ κακές εμφανίσεις παρά το dominance που είχαν στην στατιστική. Ομάδα χωρίς σχεδιο.

Πάει η #1 επιλογή μου, μείον ένας στο κυνήγι της πρωτιάς στο παιχνίδι χαχαχα

1 Like

Πολυ ταλεντο οι Τούρκοι αλλα ελάχιστη συνοχή και σκληραδα. Ηταν και ατυχοι βεβαια αλλα τους εφαγε και η υπεροψία τους αλλη μια φορα.

1 Like

Έχω μια συμπάθεια σε Μεξικό και Μαρόκο, αλλά δεν πειράζει, όπως τα έβαλα.

1 Like

Αυτοκαταστροφική ομάδα, το γκολ που τρώει δεν το έχω ξαναδεί 30 χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Αυτός ο Muslera πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κάνει

2 Likes

2η αγωνιστική και έχουμε τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Έχουν ξεχωρίσει τα πολύ καλά underdogs και οι χρήστες που τα διάλεξαν αλλά όλο το παιχνίδι θα γίνει στα knock out

UG_GS2

3 Likes

Οι οπαδοι της ομαδας , εστειλαν τελεσιγραφο στη διοικηση . Ή ξηλωστε και τα πλακάκια απο μέσα αλλιώς θα έχουμε ντράβαλα.
Η διοίκηση σκεφτεται να παραθέσει συνέντευξη τύπου μετα το περας της τελευταίας αγωνιστικής

6 Likes

Και οι δικοι μου ετοιμαζουν να σου στειλουν τωρα: “Μην αλλαξεις τπτ, πας καλα”

3 Likes

Σαρωσε η ομαδα στον 2ο γυρο.

1 Like

Ρε Κορέα, πας και χάνεις από Ν. Αφρική ;;;;;

Το πιο ωραιο σχολιο μεχρι τωρα για το μουντιαλ…

7 Likes

Αμα περασει Σενεγάλη και Πράσινο Ακρωτήρι παμε για ρελανς

1 Like

Τελικά αποτελέσματα ομίλων, με το bonus για όσες ομάδες πέρασαν στους 32.

UG_GS3

Και επίσημα τελευταίος :slight_smile:

6 Likes

Πρώτος στις καρδιές μας γιατί είχες την ιδέα.

Το σιγουράκι μου (Ουρουγουάη) με έκαψε τελικά.

3 Likes

Φευγουν και μενα σιγα σιγα. Αποχαιρετησα τους συμπαθεστατους Ιαπωνες, αλλα μου χουν μεινει τα 3 δυνατα πουλεν.
Χτες στο τσακιρ κεφι επαιξα και ενα στοιχημα να βγει πρωτος σκορερ ο Μεσι και να το παρει Η Γαλλια. Ειχα να παιξω καμια δεκαρια χρονια και

1 Like