Έχω μια συμπάθεια σε Μεξικό και Μαρόκο, αλλά δεν πειράζει, όπως τα έβαλα.
Βαλτε αυτα που θελετε μωρε, δεν θα μας κλεψετε το Οσκαρ. Κλαιν αν εχουν παιξει.
Καλως, τοτε αλλαζω την λιστα μου αποπανω σε αυτην:
- Αυστραλια
- ΗΠΑ
- Μαροκο
- Νορβηγια
- Νοτιος Κορεα
Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική, οπότε παραθέτω τα πρώτα αποτελέσματα.
Από τους 9 max διαθέσιμους πόντους, έχουμε 2 χρήστες να ισοβαθμούν στην 1η θέση με 7,8 και από κοντά αρκετές υποψηφιότητες μεταξύ 6 και 7 ΄ποντων.

Με βάση τους κανόνες βαθμολόγησης, δείτε ότι έχετε και τους expected πόντους με βάση την 5άδα που καταθέσατε.
Η σειρά απεικόνησης είναι βάση χρονολογικής σειράς που καταθέσατε 5άδα.
Για να δούμε πως θα πάει και η 2η αγωνιστική που θα ξεκαθαρίσει αρκετά και ποιοι έχουν καλές βλέψεις για knock out stages!
Θα ρεφαρω τη ν 2 η αγωνιστική , αλλιώς θα διώξω τον προπονητή! ![]()
Μην το κανεις γιατι θα με ξεπερασεις και δεν το θελω.
Με κατέστρεψαν οι Τούρκοι. Πολύ κακές εμφανίσεις παρά το dominance που είχαν στην στατιστική. Ομάδα χωρίς σχεδιο.
Πάει η #1 επιλογή μου, μείον ένας στο κυνήγι της πρωτιάς στο παιχνίδι χαχαχα
Πολυ ταλεντο οι Τούρκοι αλλα ελάχιστη συνοχή και σκληραδα. Ηταν και ατυχοι βεβαια αλλα τους εφαγε και η υπεροψία τους αλλη μια φορα.
Έχω μια συμπάθεια σε Μεξικό και Μαρόκο, αλλά δεν πειράζει, όπως τα έβαλα.
Αυτοκαταστροφική ομάδα, το γκολ που τρώει δεν το έχω ξαναδεί 30 χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Αυτός ο Muslera πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κάνει
2η αγωνιστική και έχουμε τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα.
Έχουν ξεχωρίσει τα πολύ καλά underdogs και οι χρήστες που τα διάλεξαν αλλά όλο το παιχνίδι θα γίνει στα knock out

Οι οπαδοι της ομαδας , εστειλαν τελεσιγραφο στη διοικηση . Ή ξηλωστε και τα πλακάκια απο μέσα αλλιώς θα έχουμε ντράβαλα.
Η διοίκηση σκεφτεται να παραθέσει συνέντευξη τύπου μετα το περας της τελευταίας αγωνιστικής
Και οι δικοι μου ετοιμαζουν να σου στειλουν τωρα: “Μην αλλαξεις τπτ, πας καλα”
Σαρωσε η ομαδα στον 2ο γυρο.
Ρε Κορέα, πας και χάνεις από Ν. Αφρική ;;;;;
Αμα περασει Σενεγάλη και Πράσινο Ακρωτήρι παμε για ρελανς
Τελικά αποτελέσματα ομίλων, με το bonus για όσες ομάδες πέρασαν στους 32.

Και επίσημα τελευταίος ![]()
Πρώτος στις καρδιές μας γιατί είχες την ιδέα.
Το σιγουράκι μου (Ουρουγουάη) με έκαψε τελικά.
Φευγουν και μενα σιγα σιγα. Αποχαιρετησα τους συμπαθεστατους Ιαπωνες, αλλα μου χουν μεινει τα 3 δυνατα πουλεν.
Χτες στο τσακιρ κεφι επαιξα και ενα στοιχημα να βγει πρωτος σκορερ ο Μεσι και να το παρει Η Γαλλια. Ειχα να παιξω καμια δεκαρια χρονια και