World Cup 2026 - The Underdog game

Πάντως μετά τα χτεσινά θα έχουμε σίγουρα 10 underdogs στους 16 και 2 στους 8, άσχετα με το πως είναι τα brackets.

Θυμίζω ότι και Γερμανία και Ολλανδία ήταν στο top 8 που δεν λογίσαμε ως underdogs.

Ένα τελευταίο στατιστικό, όλοι οι χρήστες έχουν χάσει έστω και μία επιλογή τους με αποκλεισμό, κανείς δεν έχει 5/5 να συνεχίζουν.

6 Likes

Τέλος της φάσης των 32.

UG_R32

@Aldebaran έχει κάνει μαγικό τουρνουά, ο μόνος που συνεχίζει με 4 ομάδες.

@osfp7 να σαι καλά! :stuck_out_tongue:

Τώρα, οι διαφορές είναι ακόμα πολύ μικρές για να ανατραπούν όλα, καθώς οι προκρίσεις στους 8 πριμοδοτούν πολύ.

5 Likes

Δεν θα μου κανει εντυπωση αν ο Aldebaran λεγεται Τζιανι. Ολα στημενα, ξερουμε τι κανετε.

Μεξικο μεγαλη μαντεψια, δεν το υπολογιζα για τοσο πολυ. Αλλα βλεπωντας το προγραμμα, λαθος μου. Και μαλιστα, εχω την αισθηση οτι θα το ξαναδουμε στους 8.

Επισης, ο πινακας δεν φαινεται σε dark mode, αλλα ενταξει, ειδα οτι δεν ειμαι τελευταιος, οποτε ολα καλα.

4 Likes

Το Μεξικό το έβαλα απλως επειδή το υποστηριζω πάντα! Ειμστε παντα σκληροτραχηλη ομαδα και συνήθως παμε στους 16! Για πιο πανω δύσκολα…

Οι αλλοι τέσσερις δεν ηταν και καμιά τρομερή μαντεψια: Μαροκο ειναι ομαδαρα, οπως και η Ιαπωνία. Η Κολομβια ειχε γαμησει στα προκριματικά και η Νορβηγία ηταν η πιο φορμαρισμένη ευρωπαϊκή ομαδα στους ομίλους.

Πιστεύω πως μια εκ των Μαροκο, Νορβηγία και Κολομβία εχει πιθανότητές για τετράδα…

1 Like

Μιας και γραφουμε τις @@ιτσες μας εδω, θεωρω οτι και οι τρεις μπορουν να φτασουν στους 8. Η Νορβηγια την εχει την Βραζιλια που ψαχνεται στην αμυνα και το Μεξικο πεταει εκτος τους λεοντες, διοτι ειναι βέροι άγγλοι (very ugly). Κολομβια επισης περναει απο Ελβετους, ειναι καλυτερη ομαδα στα ματια μου, αλλα θελει 40 σουτ στο τερμα για να βαλει ενα γκολ. Οι αλλοι βαζουν 3 γκολ με 1 σουτ.

Απο τις “δικες μου”, το Βελγιο δεν με επεισε καθολου και ειναι τυχη οτι ακομη παιρνω ποντους απο αυτους, ενω το Μαροκο ειναι Μαροκο, ο,τι εγραψες.

1 Like

@Aldebaran εντωμεταξύ έβαλε την 5άδα του τύπου 3 λεπτά αφού πόσταρα το παιχνίδι. Λες.και το είχε έτοιμο.

Πάντως είναι αρκετές οι συλλογιστικές στα underdogs. Εγώ π.χ. είδα τον τελικό του copa africa και ο άθλος του να το πάρει η Σενεγάλη με είχε συνεπάρει. Πίστευα ότι το Μαρόκκο θα διέλυε μετά από αυτό και η Σενεγάλη μου έβγαζε ότι θα είναι η καλύτερη αφρικάνικη χώρα.

Τουρκία επίσης ήταν η πιο σοβαρή περίπτωση των μπαράζ κτλ κτλ.

Πολλά μπορεί να συμβούν αλλά πραγματικά η 5άδα του είναι απίστευτα to the point.

2 Likes

Θελαμε να το παίξουμε και ψαγμενοι τρομαρα μας. Μπροστα στα ματια μας ηταν και το Μαρόκο και η Νορβηγία. Χαιρομαι που εβαλα Καπο Βερντε όμως

1 Like

Νορβηγια δεν την ειχα, ηταν συνειδητη αποφαση. Οπως και το Μεξικο που ανεφερα παραπανω. Αλλα απλως παρασυρθηκα απο τους αντιπαλους που ειχε στα φιλικα και το hype γυρω απο τον Χααλαντ, για να φτιαξω εναν δικο μου αντιμυθο. Κακως.

Σενεγαλη ηταν πολυ καλη, αλλα ειχε κανει προετοιμασια με την Κολομβια και το Εκουαδορ μαζι μωρε, οποτε εμαθε οτι δεν εχει σημασια το γκολ, απλως να σουταρεις κι οπου παει. Τουρκια ηταν απογοητευση, αλλα δεν υπαρχει δικαιολογια οταν οι της Αιγυπτου εκαναν ντολτσε βιτα στα μπαρακια τα βραδια και τωρα παιζουν με αντιπαλο την Αργεντινη στους 16. Να το χεσω το ταλεντο αν δεν βγαινει στο γηπεδο.

Έπρεπε να με ακούσω τελικά…

8άδα. Τελική ευθεία!

USG_R16

Μάχη για 4 μιας και ο Jonkyr είναι ακόμα στο παιχνίδι.

6 Likes

Μλκς Κολομβιανοι. Συντομα εκτος μαχης κι εγω νομιζω.

3 Likes

Το χει παρει ο Aldebaran. Οι ιδιες ομαδες μας εχουν μεινει γενικα!

2 Likes

Φυσικα, μπορω να κερδισω μονο οταν δεν υπαρχει βραβειο - story of my life!

6 Likes

Πρώτος στις καρδιές μας.

3 Likes

Μαροκο - Βελγιο στα ημιτελικα, βγαινει εξω Νορβηγια απο το αλλο μονοπατι, περναμε εμεις το Βελγιο και το παιρνουμε ευκολα στον τελικο, για να βγω πρωτος. Εφικτο, αν οχι ευκολο σεναριο.

2 Likes

Δυστυχώς κανένα underdog δεν κατάφερε να προχωρήσει στα ημιτελικά οπότε το αποτέλεσμα του παιχνιδού παρέμεινε ως είχε από τα προημιτελικά.

Νικητής και επίσημα ο @Aldebaran !

USG_R16

Εδώ να πούμε ότι η καλύτερη δυνατή 5άδα (με την optimum σειρά προτίμησης) με βάση την τελική βαθμολογία θα ήταν:

Νορβηγία
Μαρόκο
Ελβετία
Βέλγιο
Μεξικό

H 5άδα αυτή έδινε 102,4 πόντους όταν ο νικητής έφτασε τους 84!

Well done! thanks for the participation!

13 Likes

Ευχαριστούμε για το ωραίο παιχνίδι που έφτιαξες !

5 Likes

Στο Μαρόκκο με δύο κάπα ακούνε Φταινε οι Αγάπες όλη την ώρα ε

Ωραια φασουλα ηταν το παιχνιδι, χαλαρο απο την αρχη και μετα τα μισα με ενδιεφερε να μην βγω τελευταιος να δω την εξελιξη της βαθμολογιας.

Μπραβο @Aldebaran, αν και ξερουμε τι παιχνιδια παιξατε πισω απο κλειστες πορτες με τον @tylerdurden. Να τα χαιρεσαι τα εκατομμυρια που κονομησες, αλλα θα τα πουμε σε τεσσερα χρονια ξανα.

8 Likes

Σε 2, μας περιμένει ένα Euro ελπίζοντας με την Ελλάδα στην λίστα των underdogs.

8 Likes