Εγώ χάρηκα αρκετά για την ανατροπή της Αργεντινής, αλλά περισσότερο χαίρομαι που κάποιοι θα αφρισαν βλέποντας αυτό το ματς.
Ο κατσικας έχει πλάκα πάντως. Έχει κάνει ένα ματς ΣΚΑΤΑ για 75 λεπτά, χάνοντας πέναλτι, κάνοντας δύο σουτ στα περιστέρια, τρεις απαράδεκτες πάσες, 3 απόπειρες για τριπλά που τον σταμάτησαν για πλάκα, και μετά δίνει μια ασίστ πάρε βάλε και βάζει μια ΓΚΟΛΑΡΑ, και γυρνάει όλο το ματς.
Παντελώς άσχετο με αυτό που είπα, αλλά δεν ξέρω μαν, υπάρχει κανένα άρθρο που να εξηγεί γιατί πήρε τα λεφτά των μαφιόζων που πουλάνε ναρκωτικά για να δώσει πρόσκαιρη χαρά σε καταπιεσμένους ανθρώπους ή επειδή ήταν παιχταράς στο ποδόσφαιρο και έκανε σωστές δηλώσεις δεν πειράζει;
Η Αίγυπτος κέρδισε τον σεβασμό μου, είχε αγκαλιάσει το θαύμα και παρόλο που είμαι φαν της Αργεντινής, θα χαιρόμουν να δω την Αίγυπτο να προκρίνεται. Από την άλλη θεωρώ ότι είναι άξια της μοίρας της , δέχτηκε 3 γκολ σε 10 λεπτά.
Όσον αναφορά την Αργεντινή , έδειξε αντίδραση παγκόσμιας πρωταθλήτριας κάνοντας μία ιστορική ανατροπή, αλλά η επιπολαιότητα που έχει δείξει στα τελευταία ματς δεν θα συγχωρεθεί στα επόμενα ματς, με Ελβετία ή (αν περάσει) με Αγγλία/Νορβηγία. (Κειν και Χάαλαντ δεν συγχωρούν ούτε τη μάνα τους).
Δεν υπάρχει κανένα ζευγάρι στο οποίο να υποστηρίζω κάποια ομάδα. Είτε θα αντιπαθώ και τους δύο είτε θα μου αρέσουν και οι δύο.
Χτες Κολομβία - Ελβετία ήθελα να περάσουν και οι δύο. Δεν είδα την κανονική διάρκεια και δεν έχασα και τίποτα από άποψη θεάματος. Είδα μετά την παράταση και τα πέναλτι.
Δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία σε συγκρίσεις με άλλους παίκτες εδώ και πάνω από δεκαετία. Ο Μέσσι είναι κάτι άλλο.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει υπάρξει πραγματικά εκπληκτικός παίκτης , ο οποίος έχει βάλει ένα σκασμο υπέροχα και σημαντικά γκολ, και ο οποίος όμως δυστυχώς κατέστρεψε την ομάδα μου όταν πήγε για 3 χρόνια εκεί. Δεν φταίει αυτός βέβαια, φταίει το ότι μια καλοδουλεμένη μηχανή που λειτουργούσε σαν ΟΜΆΔΑ επί 10 χρόνια και έκανε πολύ μεγάλες πορείες στο Champions League παίζοντας ως ένα εκπληκτικό σύνολο με ταλέντο τον Dybala, ξαφνικά άρχισε να παίζει στην υπηρεσία ενός νάρκισσου και άλλαξε όλο της το σύστημα σε καμινάδες και πάσες για να σκοράρει ο Ένας, και όχι η Ομάδα.
Από κει και πέρα τον σεβομαι για οσα έχει καταφέρει, αλλά ίσως η Πορτογαλία έπρεπε να τον έχει στον πάγκο φέτος. Είδαμε για μια ακόμα φορά το πώς μια ομάδα θυσίασε το παιχνίδι της για να εξυπηρετεί το παιχνίδι του Ενός.
On topic:
Είχαμε 7 στις 16 ομάδες από Ευρώπη και ήλπιζα να δούμε ένα ενδιαφέρον Μουντιαλ με αρκετές αφρικανικές και κάποιες από άλλες ηπείρους στους 8.
Τελικά αποκλείστηκαν σχεδόν όλες οι αφρικανικές στην φάση των 32 (σχεδόν όλες εξευτελιστικά αφού δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα) , ενώ στην φάση των 16 κέρδισαν κυριολεκτικά όλες οι ευρωπαϊκές τις αναμετρήσεις τους με μη ευρωπαϊκές.
Και τώρα έχουμε 6 στις 8 από Ευρώπη, και απορώ πως κάποιες σαν την Ελβετία και αυτό το Βέλγιο βρίσκονται εκεί πέρα.
Για μένα το μεγάλο φαβορί παραμένει η Γαλλία προφανώς. Θέλω όμως να δω Νορβηγία να πετάει έξω τουλάχιστον τους Άγγλους.