World Cup 2026

Αλέξης Σπυρόπουλος μακράν ο κορυφαίος Έλληνας σπορτκάστερ, ό,τι και να λένε οι χέιτερς

4 Likes

Αυτός είναι ερωτευμένος με την άρθρωση του λόγου του.
Κι επιπλέον δεν έχει πει διαχρονική ατάκα του στυλ «σουτ τηλεφώνημα».

Βιάστηκες.

5 Likes

Κλεφτοκοτάς

Μεγάλη σούπα το ματς, ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση οι Μαροκινοί.

Δίκαια και σβηστά οι Γάλλοι, δεν βλέπω πως θα αλλάξει κάτι.

1 Like

Σβηστά την πουλεψε κι ο σχολιαστής

Βιάστηκες.

2 Likes

Ε με τον παπάρα
Λες και διαβάζει το φόρουμ είναι

3 Likes

Έχεις πέσει έξω σε όλα, το μίσος σου σε τυφλώνει :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Στο πέναλτι της Γαλλίας εντωμεταξυ, που ήταν βέβαια, ο Μπαπε πέφτει πριν τον ακουμπήσει κανείς.

1 Like

Όσα παίζω με συναίσθημα πάω κουβά! Ευτυχώς δεν έχω πολλές εμπάθειες :joy:

1 Like

sddefault

Τελείωσε τους ρε Νορβηγία. Και τους Άγγλους και την μαφία του Ινφαντίνο.

1 Like

Τραγική Αγγλία, χειρότερα κ από ερασιτεχνική ομάδα. Λες κ δεν θέλουν να παίξουν.

1 Like

Αυτή η Αγγλία θα πάρει το παγκόσμιο ; Εδώ δεν ξέρω αν θα έπαιρνε το κύπελλο Ελλάδος

Εντελώς άλλη ομάδα, μηδέν πάθος, μηδέν πλάνο.

Εν τω μεταξύ, άρχισαν οι νορβηγικές ιστοσελίδες τα περί σκανδάλου κλπ, πληρωμένο… , ότι να 'ναι

Δεν έχω ξαναδεί ματς χωρίς γραμμές , όλοι ανοικτοι, με λιγότερες φάσεις … Θα είναι ντροπή να περάσει αυτή η αμπαλη Αγγλία . Αν κ αν πέσουν σε καμία Γαλλία πάνω, θα φάνε 6

3 Likes

όταν δεν μας τα ζαλίζει με ένα σωρό άχρηστα ιστορικά στοιχεία επιπέδου Σωτηρακόπουλου, όταν δεν μεροληπτεί λες και παίζει κάποια ελληνική ομάδα εναντίον των εξωγήινων και όταν δεν μιλάει με ύφος που αξίζει μπουκέτο… καλός είναι

Άλλη ομάδα από τι?

Ξενερωνω που αυτό το ματς είναι 1-1. Ένα παιδαριωδες λάθος της Νορβηγίας στην φάση της ισοφάρισης και η αδυναμία των Βίκινγκς να τελειώσουν 3-4 φάσεις που βρωμουσαν γκολ από μακριά, ίσως γλιτώσουν αυτήν την άθλια Αγγλία από έναν αποκλεισμό που θα ήταν εντελώς δίκαιος.

Ορθά ακυρώθηκε βέβαια το 2-1 της Νορβηγίας.

Ας πέσω για ύπνο. Πες ρε @potofgold τι να παίξω στοίχημα για σίγουρο κέρδος.