Σήμερα έχει σκαλώσει όντως με το ακυρωμένο γκολ της Νορβηγίας και το έχει χάσει κάπου, αλλά όλοι το χάνουν καμιά φορά, δεν τρέχει τίποτα. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να κάνω κάτι, αν δεν σου αρέσει το ύφος του απλά δεν σου αρέσει το ύφος του και αυτό είναι όλο.
Θαναηλακης > Σπυρόπουλος
Στους τυφλούς βασιλεύουν οι μονόφθαλμοι βέβαια.
Θαναηλακη πλέον μόνο αν είσαι καμμενος γαύρος μπορείς να υποστείς. Η μόνη περίπτωση που έκλεισα ήχο σε ματς.
Βλέπω εδώ που πέφτουν κορμιά μπας κ μπει κάνα γκολ από τσαφ, κ είδαμε Γαλλία χθες που έβαλε 2 , παίζοντας στο 70% της.
Σουρεαλ Μουντιάλ βλέπουμε. Χάρη Κεην σαγαπαμε αλλά πιο χεσμεντεν μεγάλη ομάδα δεν έχουμε δει
Κι όμως έχω ένα φίλο που δεν είναι Ολυμπιακός (καθόλου όμως) και λέει ότι του αρέσει ο Θαναηλάκης, γιατί γουστάρει λέει να παθιάζεται ο σπίκερ. Εννοείται του έχω πει ότι είναι τρελός για δέσιμο.
Πάμε ρε Αγγλία κλείσε στόματα!
Κουβα θες εσύ να παίξεις τα ανάποδα ![]()
Συνήθως τώρα παίζω live σύνολο καρτών, επόμενο γκολ και over under
Παίξε επόμενο γκολ Νορβηγία
Γεια σας κύριε κουβά…
Κρίμα πάντως, η Νορβηγία άξιζε πολύ περισσοτερο ενα γκολ
Αυτό ρε φίλε. Δεν βλέπω αγγλικό πρωτάθλημα κ τόσο γιατί εννοείται ότι είναι σε συνδρομητικό κανάλι αλλά θυμάμαι ποιοι παίζαν στην εθνική Αγγλίας κ τα τωρινά ονόματα κ με πιάνει θλίψη.
Για το 2-2 μωρέ
Τόσα χρόνια ακόμα ο πικφορτ ο τυραννόσαυρος παίζει βασικός ; Ο Άγγλος Γιάννης Ανέστης ;εντελώς άδικο το δεύτερο γκολ
Θαναηλάκης μόνο βαμμένοι γαύροι. Και αν και αυτοί…
Ο θαναηλακης είναι βλαμμενος γαύρος , όχι βαμμένος
Νίκο η σημερινή Αγγλία (χρόνια τώρα βασικά) είναι κλάσεις ανώτερη απ’ αυτές τις εκδοχές της που υποθέτω ότι εννοείς, οι οποίες είχαν μεγάλους παίκτες βέβαια αλλά Ομάδες δεν ήταν.
Σε ποιο άθλημα ;
What’s that now, a joke?
Ε δεν άρχισα πρώτος τις βλακείες βραδιάτικα
Οι βλακείες ποιες είναι;
Ίσως, τι να σου πω, δεν είμαι κ τόσο φανατικός με την μπάλα. Είχα μια ελπίδα λόγω του προπονητή βασικά αλλά το σημερινό είναι απογοητευτικό.
Ε διαφωνώ με αυτό ας πούμε . Και ευρύτερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τρώμε κακο ποδοσφαιρο στη μάπα, αν δεν είναι για τις αγαπημένες μας ελληνικές ομάδες