Το μόνο ανώτερο που έχει αυτή η Αγγλία σε σχέση με το παρελθόν είναι η μεγάλη ρέντα.
Το ότι διαφωνείς, που καλά κάνεις, δεν σημαίνει ότι πρόκειται για βλακείες.
Αλλιώς να πάρουμε όλοι το φτυάρι κι όποιον πάρει ο Χάρος.
Αααχουυυ οκ οκ
Σκατα στην αμπαλη Αγγλία που βλέπουμε . Μια ομάδα υπερςκτιμημενων που παίζει ταμπούρι τώρα μπας κ σωθει
Δεν νομίζω φίλε μου, ρέντα μπορεί να έχεις σε δυο-τρία ματς, άντε σε μια ολόκληρη διοργάνωση, αλλά ρέντα 8 χρόνια τώρα λίγο δύσκολο.
Το καταλαβαίνω ότι δεν σας αρέσει η μπάλα που παίζει, αλλά καλώς ή κακώς δεν είναι αυτό το κριτήριο για την επιτυχία μιας ομάδας σε διεθνές τουρνουά.
Δεν καταλαβαίνω το μίσος, παίζει παράταση κ κερδίζει με ένα γκολ, τι έπρεπε να κάνει?
Νομίζω οι περισσότεροι περιμένουμε την ισοφάριση, να πάει τουλάχιστον στα πέναλντι
Επίσης, για ποιο λόγο δεν ήταν πέναλτι εκείνο της Αγγλίας μετά το Βαρ?
Γιατί ουσιαστικά δεν τον ανατρέπει, βάζει μπροστά το πόδι ο άλλος για να εκβιάσει την επαφή
Καλά έκανε και το πήρε πίσω
Επειδή ήταν επιθετικό φάουλ, ο Άγγλος ανατρέπει τον Νορβηγό.
Οι Άγγλοι μας πρήζουν συνέχεια πόσο υπερομαδςς έχουν, ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο κτλ κτλ. Οι παίκτες τους παραδοσιακά κοστιζουν υπερεκατομμυρια κ κάθε χρόνο ιτς καμιν χομ κτλ
Μια φορά να μπούνε να παίξουν σαν φαβορί, θα τους χειροκρότησω πρώτος . Πάντα είναι ένα μείγμα τύχης, διαχείρισης και κακομοιριάς . Βλέπεις τις ισπανιες, γαλλικές, αργετινες κτλ κ παίζουν μπάλα ακόμα κ όταν μένουν πίσω. Κ θα περάσουν τώρα αυτοί με ένα γκολ από γκέλα κ μετά ταμπούρι
Χίλιες φορές οι ψαράδες
Ούτε καν αλλά οκ
Δεν θες να περάσει η Νορβηγία ; Μια χαρά δεν στέκεται ;
Δεν με ενδιαφέρει αν στέκεται ή όχι, από μικρός μου άρεσε η Αγγλία κ το κυριότερο δεν την παλεύω με την αλαζονεία τους.
Ας δούμε πέναλτυ απόψε και ας περάσει οποίος. Όχι η Αγγλία και κυρίως όχι έτσι. Ακόμα μου χρωστάει η Άρσεναλ στο ώρες από τον τελικό του τσουλου που ειδα την προοδευτική να παίζει με την Πάρι
Σας γλέντησε Αγγλιάρα.
γλεντησε κανονικά τα μάτια μας, ξεκινάω τα κολλύρια
Επικό θέατρο Ελβετού στην εποχή VAR
Τι γκολάρα έβαλε ρε
Πωπω γκολάρα
Εν τω μεταξύ στη Daily Mail δεν θέλανε τον Μπέλινγχαμ στο Μουντιάλ ![]()