World Cup 2026

Το μόνο ανώτερο που έχει αυτή η Αγγλία σε σχέση με το παρελθόν είναι η μεγάλη ρέντα.

2 Likes

Το ότι διαφωνείς, που καλά κάνεις, δεν σημαίνει ότι πρόκειται για βλακείες.

Αλλιώς να πάρουμε όλοι το φτυάρι κι όποιον πάρει ο Χάρος.

2 Likes

Αααχουυυ οκ οκ

Σκατα στην αμπαλη Αγγλία που βλέπουμε . Μια ομάδα υπερςκτιμημενων που παίζει ταμπούρι τώρα μπας κ σωθει

Δεν νομίζω φίλε μου, ρέντα μπορεί να έχεις σε δυο-τρία ματς, άντε σε μια ολόκληρη διοργάνωση, αλλά ρέντα 8 χρόνια τώρα λίγο δύσκολο.

Το καταλαβαίνω ότι δεν σας αρέσει η μπάλα που παίζει, αλλά καλώς ή κακώς δεν είναι αυτό το κριτήριο για την επιτυχία μιας ομάδας σε διεθνές τουρνουά.

3 Likes

Δεν καταλαβαίνω το μίσος, παίζει παράταση κ κερδίζει με ένα γκολ, τι έπρεπε να κάνει?

Νομίζω οι περισσότεροι περιμένουμε την ισοφάριση, να πάει τουλάχιστον στα πέναλντι

1 Like

Επίσης, για ποιο λόγο δεν ήταν πέναλτι εκείνο της Αγγλίας μετά το Βαρ?

Γιατί ουσιαστικά δεν τον ανατρέπει, βάζει μπροστά το πόδι ο άλλος για να εκβιάσει την επαφή

Καλά έκανε και το πήρε πίσω

1 Like

Επειδή ήταν επιθετικό φάουλ, ο Άγγλος ανατρέπει τον Νορβηγό.

1 Like

Οι Άγγλοι μας πρήζουν συνέχεια πόσο υπερομαδςς έχουν, ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο κτλ κτλ. Οι παίκτες τους παραδοσιακά κοστιζουν υπερεκατομμυρια κ κάθε χρόνο ιτς καμιν χομ κτλ

Μια φορά να μπούνε να παίξουν σαν φαβορί, θα τους χειροκρότησω πρώτος . Πάντα είναι ένα μείγμα τύχης, διαχείρισης και κακομοιριάς . Βλέπεις τις ισπανιες, γαλλικές, αργετινες κτλ κ παίζουν μπάλα ακόμα κ όταν μένουν πίσω. Κ θα περάσουν τώρα αυτοί με ένα γκολ από γκέλα κ μετά ταμπούρι

Χίλιες φορές οι ψαράδες

1 Like

Ούτε καν αλλά οκ

Δεν θες να περάσει η Νορβηγία ; Μια χαρά δεν στέκεται ;

Δεν με ενδιαφέρει αν στέκεται ή όχι, από μικρός μου άρεσε η Αγγλία κ το κυριότερο δεν την παλεύω με την αλαζονεία τους.

Ας δούμε πέναλτυ απόψε και ας περάσει οποίος. Όχι η Αγγλία και κυρίως όχι έτσι. Ακόμα μου χρωστάει η Άρσεναλ στο ώρες από τον τελικό του τσουλου που ειδα την προοδευτική να παίζει με την Πάρι

1 Like

Σας γλέντησε Αγγλιάρα.

3 Likes

γλεντησε κανονικά τα μάτια μας, ξεκινάω τα κολλύρια

7 Likes

Επικό θέατρο Ελβετού στην εποχή VAR

1 Like

Τι γκολάρα έβαλε ρε

1 Like

Πωπω γκολάρα

1 Like

Εν τω μεταξύ στη Daily Mail δεν θέλανε τον Μπέλινγχαμ στο Μουντιάλ :exclamation:

HNAZCpKXAAAATy2