World Cup 2026

Εσύ έχεις προφανώς αδικαιολόγητη εμπάθεια. Δεν επιτρέπεται κρίση σε Αγγλία, μόνο σε όλες τις άλλες ομάδες.

1 Like

βρε τρομοκράτη ! μην μπουρλωτιάζεις όλα τα τόπικ. :face_with_peeking_eye:

εχω κατανόηση για τα παιδια που στηριζουν Αγγλια, καθως επαιξε πολλή πλύση εγκεφάλου όταν ήμεθα μικροί. Και γράφω ότι η Αγγλια των Μπεκαμ/Λάμπαρντ/Τζεραρδ ηταν υπερσυμπαθης και ταλαντούχα και θα μπορούσε να πάρει κάτι.

Αλλα τυφλοι δεν ειμαστε, σόρυ. Παιχταράς ο Μπελιγκχαμ, που σε οπεν πλεη δεν μπορουσε να κανει ενα σουτ και τον αποθεωνουν επειδη εβαλε γκολ απο ρημπάουντ.

Σημειολογικά πάντως, θα ειναι ματσαρα το Αγγλια-Αργεντινη

1 Like

Ομάδα μεγάλων underachievers, για μένα.

3 Likes

ναι μεν, αλλα από την άλλη, παίζουν και οι άλλοι ε. Δλδ αν σκεφτεις τι υπερομαδαρες αντιμετώπισαν…

Φυσικά, η FIFA απάντησε στα περί καλωδίων, αλλά εδώ μέσα ξέρουμε καλύτερα.

Καλά, τα περί “πλύσης εγκεφάλου” δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάμματα.

Αν δεν εισαι Αγγλος από το Πικαντίλυ (και δεν το λέω ειρωνικά, αλλά κυριολεκτικά), και αν δεν ερωτευτηκες τις αγγλικές ομάδες λόγω United ή των Ελληνων δημοσιγράφων, τότε πως έχεις τόσο καημό για τους Αγγλους ; Αν δεν εχεις, τοτε παρεξήγηση.

Ευρυτερα , ειναι χρησιμο να διαβαζουμε και τους αλλους - ξεκινησαμε να μιλαμε για ποδοσφαιρο, εκανες ευρυτερα σχολια, ακολουθησαμε, απαντησες μονο στα ευρυτερα σχολια και οχι στην ουσια του ματς που ειδαμε (τουλαχιστον εμεις), και σημερα σου γραφω πως συμφωνει και ο Τουχελ.

Δεν ξερω τι αλλο να πω

1 Like

Δύο γκολ στις καθυστερήσεις από Ζιζού. Το κλειδώσανε το ματς :stuck_out_tongue:

1 Like

Τα άλματα που γίνονται εδώ μέσα, με ξαφνιάζουν πάντως.

Έχω καημό για τους Άγγλους επειδή υποστηρίζω/συμπαθώ την εθνική τους ομάδα;

Ρε 'συ, επειδή θες εσύ να παίξεις με τις λέξεις, δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω. Δεν σχολίασα πουθενά (πουθενά όμως) αρνητικά το γεγονός ότι μπορεί να μη γουστάρει κάποιος την μπάλα που παίζει η Αγγλία. Σου (ξανα)είπα ότι αν αυτό είναι το κριτήριο της κουβέντας, είμαι πολύ πρόθυμος να το συζητήσω, απλά, βάζοντας στο τραπέζι το αν οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν διακριθεί στις πρόσφατες διοργανώσεις έχουν παίξει την απίστευτη μπάλα.

Εμμέσως (πλην σαφώς), παραδέχτηκες ότι το θέμα σου με τους Άγγλους δεν είναι απόλυτα ποδοσφαιρικό, αλλά αυτό εμένα δεν με αφορά καθόλου, γιατί εγώ δεν συνδέω άλλα πράγματα με το τόπι.

Αυτά από εμένα. Over and out. Κούρασα και κουράστηκα.

Εύχομαι διασυρμό της Αγγλίας από τους Αργεντινούς την Τετάρτη, να το κλείνουμε το ζητηματάκι.

αν εισαι τοσο προθυμος… εεεε, συζητησε το τοτε, μια ωρα αρχυτερα. Δεν σε σταματησε κανενας. Και για να απαντησω - ειδες το καλυτερο ματς ολων των εποχων, δλδ τον προηγουμενο τελικο του παγκοσμιου κυπελλου στο Καταρ ; Παιζει η σημερινη Αγγλια στο 50% εστω, των δυο υπερομαδαρων που ειδαμε τοτε ;

1 Like

Σε αγώνα Europa League στο St. James park (Newcastle) στη θύρα με τους φιλοξενούμενους πέταξαν 2 άτομα έξω για αυτό ακριβώς το λόγο και μετά ούτε να κοιτάξουν προς τη δίπλα θύρα δεν σκέφτονταν.

Ε, πες κι εσυ καμια αλλη, αν θελεις. Να πουμε τπτ για Αργεντινη ξερωγω; Γιατι δεν εχω δει πολλα απο εσενα. Με την Αγγλια τα εχετε βαλει στα τελευταια 100 ποστ.

Κι επειδη σου εχω πει και στο παρελθον οτι μερικες φορες εχεις επιλεκτικη μνημη:

Συνελθετε λιγακι γκαιζ (@ all) και γραψτε σαν κανονικοι ανθρωπο. Ισως καποια στιγμη βρουμε και κοινο σημειο για να συζητησουμε. Τα μισα ποστ ειναι για τη διαιτησια και τα αλλα μισα για τη ΦΙΦΑ. Δεν ειναι κανεις γεννημενος στο Πικαντιλι, αλλα ουτε και στην Κοπα Καμπανα για να τα βαψουμε μαυρα αν χασει η Βραζιλια.

Αγγλία παίρνει το μουντιάλ, Χάρι Κέιν αρχηγός και πρώτος σκόρερ, χρυσή μπάλα, συναισθηματική επιστροφή στην Τοτεναμαρα αφού δεν υπάρχει λόγος να παίζει στην Γερμανία πλέον, Πρεμιέρ Λιγκ 2027, αυτό είναι που αποζητούν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι

4 Likes

Δυστυχώς έχει μόνο καρδούλες το φόρουμ και όχι κανένα :laughing:

Οι υγιείς φίλαθλοι δεν θα ασχοληθούν καν με τους εμπορικούς αγώνες της φιφα και των οικονομικών χορηγών της…

1 Like

Χαλαρά η Ισπανία στο πρώτο…

Τρομερή εμφάνιση οι Ιβηρες.

Οι Ισπανοι εχουν κανει την Γαλλια να φαινεται ομαδα της σουπερ λιγδας.

2 Likes

Πολύ μεγάλη γάτα ο Φουέντε.

Πανεύκολα οι Ισπανοί, επιβλητικοί.

1 Like

Ρε Ουνάι Σιμόν
Ρε
Λίγη ντροπή ρε, κοτζάμ άντρας

Τους εχουν σβήσει.

Η εμφάνιση του Ρόδρι μπορει να ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει εβερ.