Ναι! Όλη την regular season κάθε χρόνο!
Μέτρια είναι, όπως το λες.
Το οτι δεν μπορουσαν να κερδισουν, δε θα επρεπε να ερμηνευεται ως οτι δεν ηθελαν να κερδισουν. Μιλαμε για ομαδα μπουρδελο, προσπαθουσαν οι φουκαραδες αλλα δεν
Ειδικά ευρωλίγκα βρίσκω εξαιρετική ποιότητα. Αλλά οι επιλογές μου περιορίζονται στα ματς του Ολυμπιακού. Είμαι μέλος σε ένα discord group που ονομάζεται thrylos.live όπου ποστάρει τα links των ματς του Ολυμπιακού (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) και κάποια επιλεγμένα παχνίδια από Champions league και Euroleague.
Δεν ξέρω πού να το ποστάρω και το βάζω εδώ. Είναι ντροπή να υπάρχει θρεντ για Πρέμιερ Λιγκ και να μην υπάρχει για το Σαμπιονά.
Τρεις γκολάρες, απίθανες συνεργασίες Μέσι-Εμπαπέ που βρίσκονται με κλειστά μάτια.
Κατά τα άλλα η πολιτική είναι εκτός των αθλημάτων… (not!)
Με παρόμοια λογική θα έπρεπε να αποβληθεί η Ουκρανία επειδή έχει ναζί στην εξουσία
Το μουντιάλ γίνεται στο Κατάρ και οι Ουκρανοί έχουν πρόβλημα με το Ιράν
Παρά πολύ καλό ρόστερ η Βραζιλία. Νομίζω γενικά λόγω της αποτυχίας στα τελευταία 4 Μουντιάλ την σνομπαρει ο κόσμος, αλλά λογικά θα προχωρήσει αρκετά.
Δεν νομίζω να την σνοπαρει κανένας. Ίσα ίσα σχεδόν όλοι την έχουν πρώτο φαβορί. Τρομερό ρόστερ
Δεν πρόκειται να δω ούτε λεπτό από το μουντιάλ, ούτε χαιλάιτς αργότερα.
#boycottworldcup
Θα δω καθε αγωνα δυο φορες, μια για μενα και μια για να μετρησει δευτερο streaming view για σενα
Θα χρειαστεί τρεις, και βλέπουμε
Θα εχω τον υπολογιστη σε λουπα να παιζει ολη μερα ολα τα ματς στο repeat, αν χρειαστει θα βαλω και το κινητο, συνεχιστε εσεις με τις μεγαλεπηβολες δηλωσεις που θα αλλαξουν την ανθρωποτητα και ολοι θα ζουμε σε μια ουτοπια απο 1η Ιανουαριου 2023 (!)