Παρά πολύ καλό ρόστερ η Βραζιλία. Νομίζω γενικά λόγω της αποτυχίας στα τελευταία 4 Μουντιάλ την σνομπαρει ο κόσμος, αλλά λογικά θα προχωρήσει αρκετά.
Δεν νομίζω να την σνοπαρει κανένας. Ίσα ίσα σχεδόν όλοι την έχουν πρώτο φαβορί. Τρομερό ρόστερ
Δεν πρόκειται να δω ούτε λεπτό από το μουντιάλ, ούτε χαιλάιτς αργότερα.
#boycottworldcup
Θα δω καθε αγωνα δυο φορες, μια για μενα και μια για να μετρησει δευτερο streaming view για σενα
Θα χρειαστεί τρεις, και βλέπουμε
Θα εχω τον υπολογιστη σε λουπα να παιζει ολη μερα ολα τα ματς στο repeat, αν χρειαστει θα βαλω και το κινητο, συνεχιστε εσεις με τις μεγαλεπηβολες δηλωσεις που θα αλλαξουν την ανθρωποτητα και ολοι θα ζουμε σε μια ουτοπια απο 1η Ιανουαριου 2023 (!)
Βλέπω η Ελλάδα παραμένει αγέρωχη μέσα σου
Πως γίνεται να πηρέ τον Richarlison και οχι τον Φιρμινιο .
Τι σχεση εχει η Ελλαδα? Απλα θεωρω την ασταματητη κατακραυγη για το Μουντιαλ στο Καταρ τουλαχιστον υπερβολικη, οταν κανενας δεν ειχε καν αφησει σκεψη να περασει απο το μυαλο του για Μουντιαλ στη Νοτια Αφρικη, στην Βραζιλια, στην Ρωσια κτλ.
Ισως γιατι προτιμησε να παρει εναν καλυτερο παικτη.
Δεν είναι οτι θέλω να αλλάξω την ανθρωπότητα απλά δε θέλω να επιβραβεύσω τη θηριωδία που έγινε εκεί κάτω.
Κάπως τα έχω βρει με τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια και κάθε επιλογή μετράει. Αυτό το “με κάθε κόστος” δε μου κάνει
Τον richarlison τα θες και τα λες μωρε ? Αφαντος παιχτης ειναι
Οντως τωρα
Ο Maguire έπρεπε να μείνει εκτός.
Αν και είναι κατανοητή η επιλογή προπονητών να στηρίζονται σε συγκεκριμένο κορμό ακόμα και παικτών που είναι ντεφορμέ, ο συγκεκριμένος είναι απλά πολύ πολύ κακός για επίπεδο παγκοσμίου κυπέλου όταν μιλάμε για την εθνική Αγγλίας.
Ακόμα και η επιλογή του Στέρλινγκ μου είναι κατανοητή. Κατά τα αλλά μια χαρά την βρίσκω την αποστολή.
Respect για Gallagher, μου αρέσει πολύ σαν παίκτης και μέχρι στιγμής όπως παίζει το άξιζε.
Προφανώς σε κάθε ανακοίνωση αποστολής θα υπάρχουν αδικίες στα κοψίματα αλλά ξαναλέω ότι κάθε προπονητής στις εθνικές ομάδες έχει τα κολλήματα του και γενικά θέλει να διατηρεί όσο το δυνατόν πιο σταθερό κορμό.
Με Maguire και Trent Arnold θα κανουν παρτι οι αντιπαλες ομαδες στην περιοχη της Αγγλιας…
Trent αμυντικά εχει πρόβλημα σιγουρα. Αλλά επιθετικά ειναι καλός. Κρίμα στον James που τραυματίστηκε
Τώρα μόλις ανακάλυψα το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιαλ (δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα). Ο ΑΝΤ1+ τελικά δείχνει αρκετά ματς κυρίως στη φάση των ομίλων. Αλλά πάντα υπάρχει και ένα καλό ματσάκι στον ελεύθερο ΑΝΤ1.
Προημιτελικά, ημιτελικά και τελικός μόνο ΑΝΤ1 ελεύθερο.
Απ’ ότι φαίνεται δεν αξίζει να δώσεις 20 ευρώ για να βλέπεις τα ματς στον ΑΝΤ1+
Ακόμα και στη φάση των ομίλων τα καλύτερα παιχνίδια (αυτά το βράδυ), θα τα δείχνει στον ελεύθερο ΑΝΤ1.
Σε άλλα νέα…
Και όπως γράφουν στο Cult24:
Ενδιαφέρον γράφημα από την Statista, και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ένα.
Μποϊκοτάζ και νά 'χαμε να λέγαμε. Τις επόμενες μέρες όλοι θα μιλάνε για τη γιορτή του ποδοσφαίρου.