To EON σε μένα έχει εξαιρετική ποιότητα, βλέπω μόνο Ευρωλίγκα βέβαια.
Οξυμωρο σχημα, αν βλέπεις Ευρωλιγκα αυτοματως βλεπεις κατι με αθλια ποιοτητα
Είμαι οπαδός του άσχημου και του οξύμωρου.
Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το πακέτο που παίρνουν από την Πρεμιερ. 100αρα έχω, η τηλεόραση είναι 8k και συνδέομαι με ethernet. Κάνε μια δοκιμή τώρα που παίζει Μπραιτον Φορεστ αν θες και μπορείς να μου πεις, εμένα η νορμάλ κάμερα μου φαίνεται γτπ
Οτι πρεπει για οξυμωρο και ασχημο θεαμα (!)
Εχεις δει ποτε αγωνα ΝΒΑ στον οποιον να μη νοιαζονται για την νικη?
Μέτρια είναι, όπως το λες.
Το οτι δεν μπορουσαν να κερδισουν, δε θα επρεπε να ερμηνευεται ως οτι δεν ηθελαν να κερδισουν. Μιλαμε για ομαδα μπουρδελο, προσπαθουσαν οι φουκαραδες αλλα δεν
Ειδικά ευρωλίγκα βρίσκω εξαιρετική ποιότητα. Αλλά οι επιλογές μου περιορίζονται στα ματς του Ολυμπιακού. Είμαι μέλος σε ένα discord group που ονομάζεται thrylos.live όπου ποστάρει τα links των ματς του Ολυμπιακού (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) και κάποια επιλεγμένα παχνίδια από Champions league και Euroleague.
Δεν ξέρω πού να το ποστάρω και το βάζω εδώ. Είναι ντροπή να υπάρχει θρεντ για Πρέμιερ Λιγκ και να μην υπάρχει για το Σαμπιονά.
Τρεις γκολάρες, απίθανες συνεργασίες Μέσι-Εμπαπέ που βρίσκονται με κλειστά μάτια.
Κατά τα άλλα η πολιτική είναι εκτός των αθλημάτων… (not!)
Με παρόμοια λογική θα έπρεπε να αποβληθεί η Ουκρανία επειδή έχει ναζί στην εξουσία
Το μουντιάλ γίνεται στο Κατάρ και οι Ουκρανοί έχουν πρόβλημα με το Ιράν