Ο Toney δεν είναι Άγγλος; Γιατί δεν τον πήρε ο βλαμμένος ο Σαουθγκειτ;
Για Tomori δεν μιλάω. Είναι από τους καλύτερους Άγγλους αμυντικούς αυτή την στιγμή… Έχει κολλήματα ο τύπος.
Εντωμεταξυ όσοι παίχτες παίζουν μέχρι και σήμερα θα πάνε στο Μουντιάλ σερι. Ούτε ξεκούραση (όπως γίνεται το καλοκαίρι) αλλά ούτε και μάζωξη/προετοιμασία θα κάνουν οι ομάδες. Ένας ένας θα ψοφανε
Δεν είναι το Μουντιάλ καθεαυτό το πρόβλημα για την υγεία των αθλητών. Οι περισσότεροι θα αποκλειστούν νωρίς και στην τελική θα παίξουν λιγότερα ματς από έναν νορμάλ Νοέμβριο.
Το θέμα είναι μετά το Μουντιάλ που θα έχει 2 ματς την βδομάδα σχεδόν συνέχεια για να χωρέσουν πρωταθλήματα, κύπελλα κι Ευρώπη και να τελειώσουν όταν πρέπει
Γιατί ο Kane δε βγαίνει, αν δεν είναι να ξεκουραστεί, που κι αυτό σπάνια χρειάζεται. Σε ό,τι σύστημα κι αν παίξεις ο Kane παίζει, θες σκόρερ, θες target man, θες τεχνίτη, θες να τραβιέται έξω? Ακόμη και με αντεπιθέσεις να θες να παίξεις (δηλαδή γρήγορους παίχτες) ο Χαρίλαος ναι μεν δεν είναι γρήγορος-χωρίς να είναι αργός-, αλλά είναι και από τα καλύτερα 10 που υπάρχουν. Ο μόνος τρόπος να μην παίξει 90’, είναι στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου αν η Αγγλία έχει περάσει, αλλά και πάλι μπορεί να θέλει τα γκολ
Από Ελλάδα υπάρχουν παίχτες που θα πάνε στο Μουντιάλ; Ο Κορεάτης του ΟΣΦΠ. Κάτι Ιρανοί; Ο Τζουμπερ;
Ο Τσούμπερ δεν θα πάει, προτίμησε να μπει χειρουργείο. Από τον ΟΣΦΠ θα πάνε και οι δύο Κορεάτες. Από ΑΕΚ θα πάνε και οι δύο Ιρανοί Χατζισαφί και Μοχαμαντί και επίσης Βίντα και Σιμάνσκι.
Εκεί που βλέπαμε μπαλίτσα μια χαρά, πρωταθλήματα, CL κτλ έρχεται το σίχαμα του Κατάρ.
Σούπερ ντούπερ γηπεδάρες χτισμένες με τις σάρκες και τα κόκκαλα χιλιάδων σύγχρονων δούλων.
Το Κατάρ πιστεύω θα προμοτάρει και όσο περισσότερο μπορεί τις εθνικές ομάδες στις οποίες αγωνίζονται οι σταρ του συλλόγου του.
6500 νεκροί εργάτες στο Καταρ !! Άρα αφεντικά εγκληματίες 100% !
Όποιος στηρίζει αυτό το Μουντιάλ,
είναι οπαδός εγκληματικών οργανώσεων. ( όπως η FIFA)
Είναι οικονομικό έγκλημα το να δέχεσαι εκατομμύρια δολλάρια σε μίζες
για να πουλήσεις μια διοργάνωση σε αυτούς που φοράνε άσπρα σεντόνια ! (σαν φαντάσματα / μούμιες )
Οι 2 Κορεάτες, ο Σισέ με Σενεγάλη και ο Κόυντε με Καμερούν
Οι ψηφοι μου για τα καλυτερα πουλια σε καθε ομιλο:
A : Amur Falcon (Qatar)
B: Euro Robin (England)
C: White-Tailed Eagle (Poland)
D: Gallic Rooster (France)
E: Green Pheasant (Japan)
F: Common Kestrel (Belgium)
G: Grey Necked Rockfowl (Cameroon)
H: Southern Lapwing (Uruguay)
Ναι εχω πολυ ελευθερο χρονο σημερα.
Τι φλωρικη συμμετοχή κατεβάζει η Αυστραλία όταν έχει καζουαριους (Google that shit)
Κλαιω.
(λιστα θα βαλεις στο Μουσικο Καλενταρι για Νοεμβριο ή οχι?)
Επίσης ρε Quinton πουλιά;;; Βρες με θηλαστικά να γίνει σωστό ματς
Να κατεβάσει το Εκουαδόρ τζάγκουαρ και το Καμερούν λιοντάρια. Όπως και να το κάνουμε πιο επιβλητικά ζώα απ’ τα πουλιά
Χμμ… το σκέφτομαι γιατί δεν έχω χρόνο να ακούσω τόσα πολλά νέα τραγούδια. Και δεν λέει να ψηφίζω μόνο αυτά που ξέρω ήδη. Πάντως αν βάλω τελικά λίστα, μέχρι πότε έχω περιθώριο;
Ο παπάρας στο Twitter, όχι εγώ (!)
Προσωπικά αδιαφορώ για εθνικά πουλιά, θηλαστικά, ποτάμια, φυτά κτλ
Έχεις καμία δεκαριά ώρες ακόμα
Λέει ο Χάαλαντ ότι φαβορί για το Μουντιάλ είναι Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία, Αγγλία. Τα ίδια λέει και ο Μέσι.
Εντάξει για τους 3 πρώτους. Η Αγγλία από πού κι ως πού είναι φαβορί; Και επιπλέον, είναι δυνατόν να αναφέρεται ως φαβορί η Αγγλία και να μην αναφέρεται η Γερμανία;
Η Αγγλία στις 2 τελευταίες διοργανώσεις έχει πάει Ημιτελικά και τελικό και έχει αρκετά ταλαντούχο ρόστερ. Η Γερμανία απ την άλλη στις 2 τελευταίες αποκλείστηκε ομίλους και 16. Λογικό μου φαίνεται να την έχουν από πάνω. Και εγώ προσωπικά τους έχω ψηλά τους Γερμανούς. 3η σερί μέτρια διοργάνωση δεν γίνεται
Κάνα power ranking έχετε σκεφτει;