World Cup - Qatar 2022 (Μουντιάλ)

Αυτό που νοικιάζουν ακόμα και τους οπαδούς το είδατε; Το ποστάραμε; Που σκάνε κάτι μουστακαλήδες “Ολλανδοί”. Κάτι μελαχρινοί “Αγγλοι”. Και κάτι Πακιστανοί “Γερμανοι”!

ΥΓ: σε λίγο βεβαια αυτοί θα νοικιάσουν και ευρωλίγκα, τσαμπιονς λιγκ, κανα τελικό κυπέλλου (ελπιζω ελλάδας μαζί με τους οπαδους μας), κανα ματσάκι πρεμιερ λιγκ!

1 Like

Κάτι ισπανικό είχε γινει Σαουδική Αραβία νομίζω σουπερ καπ

Και το ισπανικό, αλλά και το ιταλικό Super Cup έχουν γίνει αρκετές φορές εκεί ή στην Κίνα.

1 Like

Δεν ξέρω τι λέτε για ισπανικά και ιταλικά σούπερ καπ, αυτό που ξέρω είναι ότι αν υφίστατο μια στοιχειώδης αναγνώριση σε ορισμένες αξίες, τότε κάποια παιχνίδια της ελληνικής Super League 2 θα διεξάγονταν στην Μαλαισία, αφού κατά κάποιο τρόπο μαλαισιανοί την… “διοργανώνουν”!

8 Likes

Το ψήνουν πάντως για τελικό κυπέλλου Ελλάδος στο εξωτερικό φέτος.

Ε ναι να μεταδοσουμε πολιτισμο και σε αλλες χωρες, να τις κανουμε κι αυτες σαν τα μουτρα μας

5 Likes
1 Like

Ωραία…

Φταίω που δεν το έψαξα παραπάνω αλλά τόσα έχουμε διαβάσει. Δεν θα μου έκανε εντύπωση

Και φυσικά πρώτο και καλύτερο το σαιτ της αλήθειας του μπουκωμένου με ρούβλια και γνωστού συκοφάντη Λαλάκη έχει και σχετικό ρεπορτάζ. Μιλάμε για σαιτάρα όχι αστεία

https://www.sdna.gr/podosfairo/1026264_infantino-niotho-arabas-gkei-metanastis-ergatis

Πραγματικά όταν… μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τον Γιάννη τον Ινφαντίνο (σχήμα λόγου αυτό, προφανώς!)
Να λέω αυτά που πρέπει για να έχω ευχαριστημένους εκείνους που πρέπει, και στις δύσκολες ερωτήσεις να “πετάω την μπάλα στην κερκίδα” - το τελευταίο είναι μάλλον εύκολο για κάποιον που είναι επικεφαλής της ΦΙΦΑ, αυτό έλειπε!

3 Likes

Παρτι κανει το Εκουαδορ στο πρωτο ημιχρονο, ηδη 2-0 στο μισαωρο και εχει ακυρωθει και γκολ που δεν επρεπε για κανεναν λογο να ακυρωθει νομιζω, ως off side. Κατι περιεργαν ειπαν για το ποιοι παικτες επηρεαζαν την φαση και ποιοι οχι, ενω υπηρχαν 2-3 παικτες του Καταρ μαζεμενοι στην γραμμη του τερματος.

Οπως και να χει, θελω και 0-5 αν γινεται, σφυροκοπημα στους Αραβες.

Πρώτη φορά βλέπω ομάδα να μην μπορούν οι παίχτες της να αλλάξουν πάνω από δύο πάσες μεταξύ τους, πόσο μάλλον να εκδηλώσουν επίθεση στα αντίπαλα καρέ. Το μόνο που κάνουν οι παίχτες του Κατάρ είναι να διώχνουν μακριά τη μπάλα. Ελπίζω τουλάχιστον να κρατήσουν το εις βάρος τους σκορ σε κάπως λογικά επίπεδα, μην δούμε κανα αστρονομικό σκορ. Σταμάτησα να το βλέπω, δεν έχει νόημα.

Μια χαρα ειναι, ωραιο ματσακι.
Εχει δυο γκολ κι ενα ακυρωθεν, και αρκετο ξυλο κι απο τις δυο μεριες :stuck_out_tongue:

Οι παικτες του Καταρ δεν μπορουν να ανταλλαξουν πασες γιατι το Εκουαδορ παιζει εκπληκτικη αμυνα βασικα. Εχουν κρατησει το 0 στην αμυνα για 6 συνεχομενα ματς, το οποιο ειναι και το μεγαλυτερο διαστημα στην ιστορια τους. Πολυ πιθανο να παει στα 7 ματς αυτο.

2 Likes

Το Εκουαδόρ ως λατινοαμερικάνικη χώρα μπορεί να μην έχει την λάμψη Βραζιλίας, Αργεντινής, Ουρουγουάης κλπ αλλά έχει αρκετούς καλούς παίχτες Ευρωπαίους.

Εστουπινιαν, Καισεδο από Μπράιτον πχ ωραία παιχτακια και Βαλένσια αξία ακόμα και τώρα στην Φενέρ.

Οι άλλοι έπαιζαν όλοι στο εγχώριο πρωτάθλημα που δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο και δεν έχουν και την παράδοση των Λατίνων. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης και η διαφορά ποιότητας μεγάλη.

4 Likes

Κατέθεσα κι εγώ τον οβολό μου για Χαρίλαο πρώτο σκόρερ.

5 γκολ αύριο με τους Ιρανούς, από 3 σε ΗΠΑ και Ουαλία, θέλει άλλο 1 γκολ μετά για να γίνει πρώτος σκόρερ ever σε Μουντιάλ, σηκώνει και το τρόπαιο ως αρχηγός, παίρνει χρυσή μπάλα, μένει για πάντα στην Τότεναμ

1 Like

Χάρι έπαιξα και εγώ. Ας βάλει 2 μίνιμουμ με Ιράν και βλέπουμε.

1 Like

Τί έγινε ρε παιδιά;;; Διαβάζω παράπονα ότι γονάτισε ο ΑΝΤ1+. Κράσαρε το stream και έπεσε μαύρο. Καλά πάει.

Όσοι θέλετε καλή ποιότητα stream δοκιμάστε το score808

:arrow_up: Καλά πήγαν αυτά τα 2 ποστ :laughing:

6 γκολ έβαλε σήμερα η Αγγλία, 0 γκολ ο Άγγλος παπατζής.

2 Likes