World Cup - Qatar 2022 (Μουντιάλ)

Το ιδιο ειπε και ο Κολινα παντως που εχει και επισημη θεση στην ΦΙΦΑ.

1 Like

4-1 από την Κροατία εν τω μεταξύ και αυτή τη στιγμή 0-2 από το Μαρόκο… σκίσανε τα καλσόν λίγο εκεί στον Καναδά!

Ίσως να ενθουσιάστηκαν από το ότι έπαιξαν καλύτερα από το Βέλγιο στο μεταξύ τους ματς. Μεγάλο ενδιαφέρον στα πρωινά ματς σήμερα.

Το Μαρόκο ήδη στο 2-0, το δεύτερο γκολάρα σεντερφορισια. Άρα Κροατία και Βέλγιο παίζουν για μια θέση στους 16. Ελπίζω να περάσει η Κροατία, παίζει πολύ πιο οργανωμένα και γενναία ως τώρα, και υπερέχουν παρά πολύ σε τεχνική. Εξαιρετική ομάδα, δεν είναι τυχαίο το ότι πήγε τελικό πριν 4 χρόνια, κι ας έχουν μεγαλώσει λίγο.

Για της Πορτογαλίας και το “χέρι στήριξης” είπε ο Κολίνα απ’ όσο έχω δει, μίλησε και για της Αργεντινής;

Τι συζηταμε εντωμεταξυ, ο Τσεζνι ριχνει μπουνια στον Μεσσι κανονικα, ελεος.

Οκ, ανεξάρτητα από συμπάθειες και αντιπάθειες, όταν χάνει αυτά ο Λουκάκου δεν γίνεται να περάσουν οι Βέλγοι, δεν τους θέλει…

Πρέπει να είχαν πολλά εσωτερικά θέματα πάντως. Κάποιοι παίχτες πχ Βιτσελ έπαιζαν με μια απάθεια

Μοιραιος ο Λουκακου, αλλα η Κροατια πολυ πιο ομαδα στο γηπεδο.
Θα ηταν αδικο να περασει αυτο το Βελγιο. Αντιο, σπιτακι σας τωρα.
Γαμω για Μαροκο που περασε πρωτο στον ομιλο. Δευτερη αφρικανικη ομαδα στους 16.

Ελπιζω και σε Γκανα και σε Καμερουν, αλλα εχουν πιο δυσκολο εργο. H Γκανα μπορει να περασει και με ισοπαλια αυριο (αρκει να μην κερδισει την Πορτογαλια με 2 γκολ και πανω η Κορεα), ενω το Καμερουν θελει νικη απεναντι στη Βραζιλια και ταυτοχρονα να μην κερδισει η Ελβετια.

Χειρότερος απ’όλους ο De Bruyne…

1 Like

Ισπανία - Ιαπωνία, δεν βλέπεται αυτό το πράμα. Οι Ιάπωνες είναι 5 επίπεδα κάτω, δεν μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα πάνω από 8 δευτερόλεπτα ούτε με αίτηση. Τη χάνουν κατευθείαν. Το έκλεισα στο 25’.

Όσον αφορά το Βέλγιο, ήταν η πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου παρ’ όλο που ήρθε τρίτη και αποκλείστηκε. Πλήρωσαν τις πολύ κακές σχέσεις των παιχτών μεταξύ τους, την απάθεια που έδειχναν στον αγωνιστικό χώρο και τα συνεπακόλουθα αυτών. Όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν την ποιότητά τους αλλά ήταν πλέον αργά.

(Ντοκού παιχταράς)

1 Like

Στα χαρτιά μπορεί ναι αλλά το θέμα είναι το γήπεδο. 2,5 κακά ματς έκανε και ένα καλό ημίχρονο με Κροατία. Ε δεν το λες και αδικία που πήγαν σπίτι. Ίσως αν δεν πήγαιναν με κακό κλίμα να μιλούσαμε αλλιώς αλλά με τα αν δεν γίνεται σοβαρή κουβέντα.

Βέλγιο, Δανία & Ουρουγουάη οι απογοητεύσεις του τουρνουά

Edit α και το Μεξικό επίσης δεν παρουσίασε τίποτα

2 Likes

Ρε σεις έξω δεν ήταν;…

Όλη η μπάλα πέρασε έξω, τι είδαν στο βαρ δεν ξέρω.

1 Like

Ισοφάρισαν οι Κοσταρικανοι.
Ε ρε γλέντια, όχι μόνο για την Γερμανία αλλά και την Ισπανία τώρα…

εμενα μεσα μου φαινεται

Δλδ με ενα γκολ της Κόστα Ρικα περνάνε αυτοί με Ιαπωνία;;; Τι πάει να γίνει εδώ απίστευτο…

Γκοοοοοοοοοοοοολλλλλλ Κοστα Ρικα

Το έκλεισα στο 46 :stuck_out_tongue:

Φοβερά πράγματα!

2-2 κατευθειαν

Μηνύματα στο αλλο γηπεδο στέλνει η Γερμανία. Βαλτο στην Ιαπωνία μην μου το βαλουν εμενα. Αν πεσω θα πεσεις.