Τι μετράει ξέρει κανείς, να υπάρχει σημείο επαφής της μπάλας με τη γραμμή ή η ευθεία από τη γραμμή να τέμνει την μπάλα?
Ο Χριστός κι η Παναγια!!
το πιο πισω σημειο της μπαλας να τεμνει νοητα το εξω οριο της γραμμης.
Ειστε σίγουροι οτι χρησιμοποιείται καποια τεχνολογία για την συγκεκριμένη φαση κ δεν ειναι βαρ μονο με ματι;
Ναι ρε, χρησιμοποιείται τεχνολογία, δεν το κοιτάνε με το μάτι μόνο.
Τελεια εικονα η αποπανω η οποια δειχνει πως αλλαζει η οπτικη αναλογα με την γωνια.
Ενας flat earther δε θα μπορουσε να το καταλαβει βεβαια.
Ναι ρε, το Goal Line Technology εχει καποια χρονια που χρισημοποιειται και πλεον οι μπαλες εχουν τσιπακι πανω για το ημιαυτοματο οφσαιντ, ολα μεσω καμερων και gps γινονται γι΄αυτο και βγαινουν τοσο γρηγορα.
Ναι το κατάλαβα και μόνος μου
Οκ παιδες θενξ.
Δεν ειμαι flat earther παντως
ελπίζω όχι σαν αυτό που έχουν τα εμβόλια
Καλα εννοειται.
Γιατι αν ειχαμε Μαροκο - Ιαπωνια θα ειχαμε σιγουρα εναν απο τους 2 στην τελικη οκταδα.
Και αν ειχαμε Ισπανια - Κροατια, θα εφευγε νωρις ενα απο τα φαβορι για να πανε ψηλα.
Βεβαια υπαρχει παντα το ενδεχομενο ετσι να προκριθουν Ιαπωνια και Μαροκο και να αποκλειστουν οι αλλες δυο, οσο ζουμε ελπιζουμε Το εχω πει κανα 2-3 φορες σε αυτο το θρεντ, οι μονες Ευρωπαικες που συμπαθω σε αυτο το Μουντιαλ ειναι Πολωνια και Δανια, οι αλλες μου ειναι ειτε αδιαφορες ειτε θελω να αποκλειστουν αμεσα.
Χαμος ΚΑΙ σημερα. Γκολ η Κορεα στις καθυστερησεις και περναει.
Οσον αφορα το θεαμα, νομιζω εχουμε δει πολυ καλυτερα Μουντιαλ στο προσφατο παρελθον, αλλα οσον αφορα την φαση των ομιλων, ειναι μαλλον το πιο αμφιρροπο και ενδιαφερον Μουντιαλ που μπορω να θυμηθω τουλαχιστον. Σχεδον σε καθε ομιλο γινεται χαμος οσον αφορα το ποιος θα περασει και ποιος οχι, μεχρι την τελευταια αγωνιστικη των ομιλων και το τελευταιο λεπτο.
Σάββατο (03/12)
Ολλανδία-ΗΠΑ (17:00)
Αργεντινή-Αυστραλία (21:00)
Κυριακή (04/12)
Γαλλία-Πολωνία (17:00)
Αγγλία-Σενεγάλη (21:00)
Δευτέρα (05/12)
Ιαπωνία-Κροατία (17:00)
Βραζιλία-Νότια Κορέα (21:00)
Τρίτη (06/12)
Μαρόκο-Ισπανία (17:00)
Πορτογαλία-Ελβετία (21:00)
ΗΠΑ
Αργεντινή
Γαλλία
Αγγλία
Ιαπωνία
Βραζιλία
Ισπανία
Ελβετία
ΗΠΑ
Αργεντινη
Γαλλια
Αγγλια
Κροατια
Βραζιλια
Ισπανια
Πορτογαλια
ΗΠΑ
Αργεντινή
Γαλλία
Σενεγάλη
Ιαπωνία
Βραζιλία
Μαρόκο
Ελβετία
Ολλανδια
Αργεντινη
Πολωνια
Αγγλια
Κροατια
Βραζιλια
Μαροκο
Πορτογαλια
Ετσι στην τυχη βεβαια. Πιστευω θα γινουν 1-2 εκπληξεις σιγουρα
Το πιστεύω κι εγώ αλλά τόσο μεγάλη έκπληξη να πετάξουν έξω τους Γάλλους οι Πολωνοί παραείναι έκπληξη. Για μένα δεν παίζει με την καμία αυτό. Συμπαθώ Πολωνία αλλά στο ματς με τους Αργεντίνους ήταν σε τελείως παθητικό ρόλο.
Θα τους περιλάβει ο Εμπαπέ την Κυριακή
Βγαίνει στους 8 Ολλανδία Αργεντινή όπως τόνοι. Κρίμα που οι δυο αγαπημένες μου παίζουν τόσο νωρίς