Συμφωνω βεβαιως γραφω κιολας πως τα εδωσα στην τυχη.
Ο αριστερός με την κόκκινη ριγέ μπλούζα δεν μοιάζει για Ιάπωνας βέβαια…
Καλά πήγε αυτό.
Μηδέν άμυνα οι ΗΠΑ σήμερα. Κι οι Ολλανδοί αποφάσισαν να παίξουν μπάλα μετά από 3 ματς που ήταν ανύπαρκτοι
Έτσι είναι τα νοκ άουτ διαφορετική υπόθεση.
Καλά και το αντίθετο συμβαίνει, ομάδες που στον όμιλο έπαιξαν καλά να εξαφανίζονται. Μην πάμε να βγάλουμε κι άλλον ανύπαρκτο κανόνα του ποδοσφαίρου, και σίγουρα μην πάμε να πούμε ότι η Ολλανδία έχει μαγική φανέλα καπαμαρου σουπερατου ντραγκονμπολ ζ
Διαβάζω τώρα άρθρο του Ράλλη στο site του ΣΠΟΡ FM αναφορικά με το ΗΠΑ - Ολλανδία και γράφει ότι:
Όταν αρχίζουν να σφίγγουν τα γάλατα, «μιλάει» η φανέλα, η προσωπικότητα, το **DNA** της ομάδας, αν θέλετε.
Εντωμεταξύ οι Ολλανδοί δεν είχαν καν προκριθεί στο παγκόσμιο το 18 και στο euro το 21, αλλά όταν σφίγγουν τα γάλατα ο Ντεπαι γίνεται Βαν Μπάστεν και ο Μπεργκβαιν Γκουλιτ
Κανένας ανύπαρκτος κανόνας ποδοσφαίρου και καμία φανέλα. Υπάρχει λογική εξήγησης ή μάλλον εξηγήσεις.
-Κάποιες ομάδες αποδίδουν καλύτερα όταν ξέρουν ότι υπάρχει περιθώριο λάθους. Δεν αντέχουν όλοι την πίεση του χάνεις και σπίτι σου
-Άλλες πάλι δεν δείχνουν όλα τα χαρτιά τους και κοιτάνε απλά να περάσουν τον όμιλο
-Όσο για τις εκπλήξεις ένα ματς είναι και όσο κλισέ μπορεί να ακούγεται όλα γίνονται. Μπρει πχ Οι Αυστραλοί να κάνουν το ματς της ζωής τους και να πετάξουν εκτός Αργεντινή (λέμε τώρα)
Άδικό ή όχι ανάλογα με ποια ομάδα υποστηρίζεις πάει υποθέτω. Εγώ λέω πως είναι άδικο αλλά δεν με ενοχλεί γιατί ίσα ίσα δίνει κάτι απρόβλεπτο στο ποδόσφαιρο
Στα του ματς καλά να πάθει η USA, δεν παρουσιάζεις τέτοια άμυνα στους 16 παγκοσμίου γιατί έφυγες για DC. Επίσης οι Αμερικάνοι έχουν αρκετούς νεαρούς παίχτες με ταλέντο αλλά οι Ολλανδοί έχουν την εμπειρία και τις παραστάσεις. Ντεπάι και Κλάσεν μπορεί να μην κάνουν καλό μουντιάλ (η και χρονιά γενικότερα) αλλά δώσε τους την ευκαιρία και θα σε καθαρίσουν σαν αυγό. Έτσι πιστεύω εγώ ούτε φανέλες ούτε πνεύμα του Κρόιφ ούτε τίποτα. Την πάθανε στο euro και μάθανε και στην επόμενη θα μάθουν και οι Αμερικάνοι έτσι πάει
Γραφικό αλλά έχω διαβάσει πολύ χειρότερο. Ένας στο Gazzetta έλεγε ότι οι ΗΠΑ είναι φαβορί σε ζευγάρωμα με Ολλανδία και το MLS δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οκ τεράστια άλματα προόδου το εγχώριο πρωτάθλημα αλλά λίγο συγκράτηση
Εγώ θα πω ότι τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την ελληνική Σούπερ Λίγκα.
Έχουν τα μεγάλα πρωταθλήματα Πέτρο Μάνταλο;
Σόρυ δεν κρατήθηκα
Αν έσπαγε δεξιά τη μπάλα ο Μπέχιτς στον ελεύθερο συμπαίχτη του…
Τι άλλο πια να κάνει και ο GOAT με τους διάφορους Λαουτάρο που έχει μπλέξει…
Αρα εχουμε ματς με ολλανδια μετα, γμτ τους γουσταρω κ τους 2…
Έλα πάμε τώρα που είμαστε στα knockout και γίνεται ενδιαφέρον, πείτε τις προβλέψεις σας για σήμερα
- Γαλλία
- Πολωνία
0 voters
- Αγγλία
- Σενεγάλη
0 voters
Μπορούσε και έπρεπε να έχει 3 ασίστ χθες ο Μέσσι, εκτός από το γκολ και την γενικότερη απόδοση. Αλλά ο Λαουτάρο για κάποιον λόγο σουταρε φοβισμενος.
Όσον αφορά τα σημερινά , στην πραγματικότητα πιστεύω ότι δυστυχώς θα περάσουν Αγγλία και Γαλλία, αλλά έδωσα ψήφο στην Σενεγάλη για το θαύμα.
Μείνανε έξω χθες οι Γιάνκηδες, και τώρα κάνουν βουντού για τους κατέχοντες τα πατρογονικά εδάφη
Αν είχαν περάσει οι ΗΠΑ, και πάλι φανατικά με την Αργεντινή θα ήμουν στον προημιτελικό
Απλά είμαστε παραδοσιακά αντί - Αγγλία παντού και πάντα. Το να αποκλειστούν από Γαλλία στον ημιτελικό θα ήταν τέλειο, αλλά και μια ξεφτίλα από Σενεγάλη πολύ καλοδεχούμενη. Θέλω να δω τον Σνουπ Ντογκ στον πάγκο της Σενεγάλης να πανηγυρίζει.