Ματσάρα μέχρι στιγμής.
Δεν ειναι κακη η Πολωνια. Το αντιθετο μαλιστα ειναι αρκετα καλη
ξανα γκολ ο καλυτερος γαλλος επιθετικος ολων των εποχων
Έπαιζε η Λυόν σήμερα?
Καποιοι λεγατε για εμπαπε. Θελω να δω ασκησεις κομανεντσι τωρα. Ξερετε ποιοι ειστε.
23 χρονων και εχει 9 γκολ σε Παγκοσμια ο αλλος. Δεν παμε καλα ρε.
Και ναι, σήμερα Κυριακή τους περιέλαβε ο Εμπαπέ. Ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ.
Ο καλύτερος παίχτης του πλανήτη. Πείτε εσείς για Χάαλαντ και Μέσι.
Όταν ο Messi ήταν 23, είχε ήδη 2 χρυσές μπάλες, ήταν ο καλύτερος παίχτης στην καλύτερη ομάδα που έχει εμφανιστεί ποτέ, και περίμεναν όλοι να πάει στη Ν. Αφρική με τον Μαραντόνα προπονητή για να σηκώσει το παγκόσμιο (αυτό πάει πιο πολύ για το 23 χρονών με τα 9 γκολ, που οι Αργεντίνοι έβαλαν τις ελπίδες τους στο μεταφυσικό). Όταν ο Μπαπέ ήταν 23 προσπαθεί να συγκριθεί με τον 37χρονο συμπαίχτη του Messi και βγαίνει και χαμένος
Δεν υπάρχει αυτος ο παιχτης. Συγγνωμη αλλα κανει πραγματα με την μπαλα στα ποδια που δεν τα εχω ξαναδει. Απίστευτο πραγμα.
Να γινω λιγο οπαδός τωρα
Πουτσα στην Πολωνία που την περασε η σκατοαργεντινη στην επομενη φαση.
Τρίχα από τα αρχίδια του Μέσσι, προχωράμε. Και ο Χααλαντ πολύ ανώτερος επιθετικός. Απλά ο Μπαπε είχε την τύχη να παίζει με τα χρώματα της Γαλλίας. Λογικό να έχει 9 γκολ σε Μουντιάλ όταν η εντεκάδα της Γαλλίας αποτελείται κυριολεκτικά από 11 παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο.
Το ίδιο είναι με το να είσαι ο Λεβαντοφσκι και να παίζεις με 6-7 ξυλοκόπους στην ομάδα σου ή με το να είσαι ο Χααλαντ και οι Νορβηγοί συμπαίκτες σου να μη μπορούν καν να πάνε στο Μουντιάλ?
Ο τρόπος που σταματάει, και με ηρεμία βαράει τη σουτάρα στο δεύτερο γκολ των Γαλλων…
Και μετά έρχεται και η άλλη γκολάρα, το κερασάκι στην τούρτα.
Εκπληκτικός!
Δεν διαφωνώ ότι μπορει να είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή αλλά μην το παρακάνουμε…
Ειδικά όταν μιλάμε για τον Μέσι.
Θυμαστε που λεγαμε οταν είμασταν μικροι οτι το 2000 θα εχουμε αμαξια που θα πετανε;
Ε το 2022 εχουμε τον εμπαπε. Εκπληκτικός.
Ναι για το τώρα μιλάω, όχι συνολικά. Σωστή η διευκρίνηση.
Απιστευτα βαρετη κουβεντα με συγκρισεις και οχι ο ενας ειναι κατσπλιας και ο αλλος ο Θεος επι της γης.
Ας χαρουμε αυτα που βλεπουμε χωρι να προσπθουμε να μειωσουμε τους αλλους, γιατι ειναι τοσο δυσκολο?
Ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή πάντως, ετοιμάζεται για ζέσταμα πριν βάλει τη φανέλα με το 9 και το περιβραχιόνιο του.
Με τα στόματα κλειστά σας άφησε ο Χαρίλαος με τα χθεσινά του ε?
Για να συνεχίσουμε, χθες είχαμε καλά αποτελέσματα προβλέψεων εκτός από μερικούς τρέντηδες που είδαν όνειρο για την ποδοσφαιρομάνα Σενεγάλη.
- Ιαπωνία
- Κροατία
0 voters
- Βραζιλία
- Ν. Κορέα
0 voters
Πολυ καλυτερος ο Κεην σε αυτον τον ρολο παντως, παρα σαν κλασσικος στραικερ. Εχει τα σωματικα προσοντα να υποδεχτει την μπαλα και ειναι πολυ καλος στο να την μοιρασει, οι περισσοτερες φασεις της Αγγλιας απο αυτον ξεκινησαν. Ωραιοι οι Αγγλοι, πολυ ανδιαφερον προβλεπεται το Αγγλια - Γαλλια.
Θα γίνω κι εγώ οπαδός αλλά όχι σήμερα.
Ρε συ, θέλω να μου κάνεις πρόβλεψη στο Γαλλία - Αγγλία το Σάββατο.