World Cup - Qatar 2022 (Μουντιάλ)

Απόλαυσε την Κροατία τώρα εσύ.

Ψεματα ξε-ψεματα ειναι εκει τοσα χρονια τωρα, ρισπεκτ για την παιχτουρα τον Μοντριτς, κριμα για τον Νευμαρ και το αδικο χεητ που τρωει (εχει κοψει και τα καραγκιοζηλικια πλεον). Απο την αλλη ο Νευμαρ εχει και αλλο ενα-δυο μουντιαλ μπροστα του, αυτη η Κροατια ειναι μαλλον η τελευταια της παρασταση.

Οπως ελεγε και ο Καισαρης παντα κατι χαλαει και δεν το βλεπουμε το Βραζιλια - Αργεντινη.

8 Likes

Αν περασει η Αργεντινη, θα πεσουν κορμια στον ημιτελικο με Κροατια.

Από το να βλέπω τον Nεημαρ!

Κατσε μην δουμε Ολλανδια - Κροατια και καραφλιασουμε ολοι.

1 Like

Αν δεν κάνει ανάλυση xG και xA δεν πιστεύω τίποτα πια

2 Likes

Τεράστιος παίχτης.

Μπράβο ρε Κροατία. Η Βραζιλία νόμισε ότι τελείωσε το ματς μόλις έβαλε το γκολ.

Πρώτο ματς που είδα αυτό :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ποστ ηγέτη.

9 Likes

Επειδή δεν πάτησα να φαίνονται οι ψήφοι, ποιοι 3 μάγκες ψήφισαν να περάσουν οι Κροάτες?

Εγω, για καποιο λογο τους πιστευα.

2 Likes

Δύο εγώ :sunglasses:

1 Like

Οταν λεω ψεματα εννοω προφανως το σημερινο ματς, κατα τα αλλα η Κροατια των τελευταιων 10 χρονων μασαει σιδερα, ειναι ομαδαρα με πολυ ταλεντο.

Τεραστια αληθεια αυτο, και στεναχωρηθηκα για τον ιδιο, κουβαλαει αυτην την Βραζιλια χρονια τωρα οσο μπορει.

Ρε κακομοιρη εισαι long term οπαδος της Λιβερπουλ, με αυτα που εχεις δει ο Νεημαρ ειναι πολυτελεια για τα δικα σου τα ματια

Ολοι μας :joy:

Δεν πεθαινουν πια εργατες στο Καταρ? :stuck_out_tongue:

1 Like

4 μαγκες, μολις αλλαξα την ψηφο μου
(ας το κλειδωνες)

3 Likes

Τι λες ρε κομπλεξικέ κωλογερε. Παλι κλαμα και εδω
Λες και η Βραζιλια επαιξε καμια τρομερη μπαλα.

Α πεθανε ενας χτες και μας ενημερωσε καποιος official απο το Καταρ “πως κανετε ετσι, και ο θανατος ειναι κομματι της ζωης”.

3 Likes

Η μία ψήφος ήταν δική μου. Βέβαια για να είμαι απολύτως ειλικρινής η ψήφος μου ήταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά και πάλι…

1 Like

Το ειδα το βιντεο και επεσα απο τα συννεφα που ενας ζαμπλουτος σειχης εκανε sociopathic δηλωση, δεν το περιμενα με τιποτα

3 Likes

Πεθαίνουν. Στην Αμερική δεν έχετε πια καπιταλισμό ή συνεχίζεις να τον πολεμάς από μέσα :stuck_out_tongue:;

Τα λέμε το βράδυ με πρόκριση της Ολλανδίας

1 Like

Εγω δεν δηλωσα ποτε οτι δε θα αγορασω κατι απο την Amazon επειδη παει κοντρα στα πιστευω μου ομως :stuck_out_tongue: Τις μεγαλεπηβολες δηλωσεις τις αφηνω για εσας! Παραμενω γραναζι της μηχανης του καπιταλισμου, οπως ολοι μας.