World Cup - Qatar 2022 (Μουντιάλ)

Εγκυκλοπαίδεια έχεις γράψει :stuck_out_tongue:

Το βράδυ θα μπει η Αργεντινή πιστεύω.

14 ετών, στο euro του 2008 είχαν ομαδάρα, απέκλεισαν τους Άγγλους στα προκριματικά και χάσανε από τους Τόυρκους στα πέναλντι, αφού προήγηθηκαν στο 119 και ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις. Ήταν λίγο πριν ο Modric κάνει την καλύτερη 4ετίας της καρίερας του.

Αν το κλειδώσω, θα κλειδώσει και η Αργεντινή ρε κλεφταρά

Το πως πήγε με τους νικητές στο poll, δείχνει το πως η Αμερική γαμεί και δέρνει, μπουυυυυ

1 Like

Αν περάσουμε σήμερα τον κοντό, πάμε να το πάρουμε. Μόνο τέτοιο ανάποδο απ’ όλες τις απόψεις Μουντιάλ μπορεί να τελειώσει με κατάκτηση Ολλανδίας

2 Likes

Δεν εχει settings για καθε ενα απο τα δυο πολλ ξεχωριστα?
Αν οχι, ε κανε δυο ποστ το ενα μετα το αλλο :stuck_out_tongue:

1 Like

Χμμ… νομίζω ψάχνεις άλλοθι για το Μέσι σε περίπτωση αποκλεισμού της Αργεντινής από την Ολλανδία.

Απλά να θυμίσω ότι μέχρι και την έναρξη του Μουντιάλ οι στοιχηματικές έδιναν ως δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου την Αργεντινή (και πάντα μέσα στα 4 μεγάλα φαβορί στοιχηματικά) η οποία ερχόταν με ενεργό αήττητο σερί 30+ αγώνων. Όταν η Ολλανδία ήταν πάντα χαμηλότερα και με σχεδόν διπλάσιες αποδόσεις.

Άλλωστε όπως είδαμε και πριν λίγο οι Κροάτες, με σαφέστατη λιγότερη ποιότητα σαν ομάδα από τη Βραζιλία, πέταξαν έξω το μεγάλο φαβορί.

Χαρίλαος χρυσή μπάλα, Bellingham incoming για να παίξει με το ιερό τοτέμ των Άγγλων

Ή μπορεί να παίζεις με τους κανόνες ρε μπούλη #διπλης

1 Like

Ας παίξουν με το τοτέμ του Εμπαπέ πρώτα και βλέπουμε για τα υπόλοιπα

Τι αλλοθι να ψαχνω? Ομαδικο αθλημα ειναι. Κανενας δεν το κερδιζει μονος του.

Ο Μεσσι και ο Μαραντονα ειναι οι δυο παικτες που εχουν ανυψωσει την Αργεντινη σε World Class επιπεδο στην ιστορια της χωρας, και κανενας αλλος. Αληθεια ειναι αυτο. Οποια ομαδα της Αργεντινης να παρεις χωρις τον Μεσσι ή τον Μαραντονα, αποτελουσε δευτεροτριτη ομαδα παγκοσμιως.

Μακάρι αν και βλέπω Γαλλία

Κειν >>> Μπαπε, και επίσης υπάρχει Maguire πίσω :stuck_out_tongue:

Για το βραδινό, δεν ξέρω πόσοι έχετε αντιληφθεί πως στην Ολλανδία υπολογίζονται σοβαρά για μπροστά Bergwijn και Janssen (!!!) δύο υπερταλέντα που χαρήκαμε στην Τότεναμ, ενώ κομβικός παίχτης της είναι ο Depay που τον προσέγγισε σοβαρά το καλοκαίρι

Κανείς δεν το έχει αντιληφθεί, χεστήκαμε για την Τότεναμ :stuck_out_tongue:

5 Likes

Απαράδεκτη νοοτροπία Βραζιλίας στο 1-0. Οι Κροάτες ούτε με τα ψέματα ούτε με την τύχη (Νταξ λίγη τύχη είχαν προφανώς). Οι τύποι δεν το έκαναν μια ούτε 2 αλλά πολλές φορές στα 2 τελευταία μουντιαλ και σε σύγκριση με την φετινή Ολλανδία έχουν περισσότερο ταλέντο και μονάδες πχ

Ίσως παραήταν αμυντικοί αλλά σόρυ κιόλας που δεν έπαιξαν φουλ επίθεση γιατί υποστηρίζατε Βραζιλία, θέλατε ματς με Αργεντινή, την παίξατε στο στοίχημα κατάκτηση ή οτιδήποτε άλλο.

Μια χώρα μισή της Ελλάδος σε πληθυσμό και αρκετά μικρότερη που όταν ο Μόντριτς ήταν παιδί είχε πληγεί από καταστροφικό πόλεμο είναι πλέον εδώ με μια κοχονάτη ομάδα και 2 φορές σερί 4αδα παγκοσμίου και μαγκιά τους

ΥΓ Και στην τελική ας πιάσει ο Τίτε κάτι Ροντρίγκο, Άντονι Και Ριτσάρλισον και να τους μάθει πως παίζονται τα μεγάλα ματς και όχι να πουλάνε μούρη με το πλατινέ μαλλί τους γιατί σήμερα ήταν κατώτεροι των περιστάσεων μαζί με τον Βινίσιους φυσικά. Κασεμίρο, Νευμάρ και Πακετά ήταν μόνο στο ύψος τους μεσοεπιθετικά. Αμυντικά ήταν άψογοι όλοι τους μέχρι το 1-0

ΥΓ2 Δεν υποστιρίζω Κροατία ούτε έχω θέμα με Βραζιλία ότι βλέπω λέω :stuck_out_tongue:

4 Likes

Εννοούσα για το επιθετικό ταλέντο, μια φορά έκανα ειρωνικό post για την Τότεναμ αλλά δεν το έπιασες, όπως κι ο Άλισον :stuck_out_tongue:

edit:

Τι σου φταίει ο Ρίτσι ρε, εγώ μέτρησα τουλάχιστον 4 φορές που πίεζε παντού παιρνώντας δίπλα απ’τον τουρίστα Νειμάρ. Ναι, δεν περιμένεις να μαρκάρει ο Νειμάρ, αλλά μια χαρά την έκανε τη δουλειά του ο Ρίτσι, και έβγαλε μια πάρε βάλε φάση στον Νειμάρ. Τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή, όταν έπαιζε έτσι η Κροατία, να πάρει την μπάλα, να περάσει 4 παίχτες και να το παστελώσει?

Ο Bergwijn δεν έχει κάνει τίποτα όποτε έχει μπει, ο Janssen βασικός είναι μέχρι τώρα σε όλα οπότε καμμία έκπληξη εκεί. Για μένα δεν βγάζει κανένα νόημα γενικά αυτό ειδικά με τον FDJ σε ρόλο Πίρλο ας πούμε αλλά LVG είναι αυτός, δεν θ’ αλλάξει στα γεράματα

Αν το πάρει η Ολλανδία θα το πάρει λόγω της τριάδας στα στόπερ πρώτα, μπροστά είναι ό,τι πετάξουν ο Depay (τον οποίο αντίστοιχα είχαμε χαρεί εμείς στη United) και ο Gakpo (που παίζει να χαρούμε στη United :P)

Καλά, τύχη είχαν, αλλά χωρίς αυτή δεν πας και πουθενά όταν είσαι τόσο μικρός. Μέσα στο παιχνίδι είναι και η τύχη. Πάντως της αξίζουν συγχαρητήρια, δεν μπορεί κανείς να πει ότι έφτασε άδικα εδώ που έχει φτάσει.

1 Like

Ε βγάλτον άμα θες και βάλε τον Πέδρο. Το ότι Άντονι, Βινίσιους και Ροντρίγκο μόνο ήταν μέσα συμφωνούμε τουλάχιστον;

Σαφώς αλλά έχουν και ταλέντο και προσωπικότητες (Πέρισιτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς) και υπερπαίχτη ακόμα και τώρα Μόντριτς. Άσε που και ο πιτσιρικάς της Λειψίας φαίνεται σωστός βράχος απ τα 20 του. Θέλω να πω πως σίγοτρα υπάρχει και ποδοσφιρική λογική όχι μόνο τύχη

1 Like

Μια χαρά έπαιξαν οι Βραζιλιάνοι. Δεν μπορείς να τους προσάψεις τίποτα, είχαν κλειστεί όλοι πίσω και δεν μπόρεσαν να τους σπάσουν (δεν είδα την παράταση βέβαια), συμβαίνει

1 Like

Μια χαρά έπαιξε η Βραζιλία, άλλο ένα γκολ το έβαζε άνετα, ένα λάθος πλήρωσε στην παράταση και στα πέναλτι άντε πες να μην είχε βάλει τον άπειρο Ροδρίγο πρώτο-πρώτο. Συμβαίνουν αυτά

1 Like

Ήμουν στον κτηνίατρο, φάγαμε λίγη αναμονή και είπα να βάλω στριμάκι. Το πετυχαίνω με το που αρχίζει η παράταση, βλέπω το 1-0, έρχεται η σειρά μου. Γυρνάω τώρα και βλέπω πρόκριση Κροατία. Τι να πεις, ποδόσφαιρο! Μπράβο στους Κροάτες ξανά, φοβερή φουρνιά ποδοσφαιριστών και με μεγάλες προσωπικότητες.

Εγώ γενικά δεν έχω αντιπάθειες στις εθνικές ομάδες, αλλά ούτε βαρβάτες συμπάθειες, εκτός από τους Οράνιε. Η Ολλανδία διαχρονικά ήταν η ομάδα που γούσταρα να βλέπω και που γούσταρα τους παίκτες τους. Στο τουρνουά μια φορά τους έχω δει (με ΗΠΑ) και ήταν πολύ ψυχροί για Ολλανδοί και μακριά από αυτό που έχω αγαπήσει στο ποδόσφαιρό τους, αλλά θα χαρώ να το πάρουν (χλωμό). Επίσης, η Αργεντινή είναι μια ομάδα που θα ήθελα να δω με κούπα, άρα ας πούμε πως στηρίζω τον νικητή του ζευγαριού.

8 Likes

Ευτυχως γιατι οι δημοσιογραφοι με τις υπερβολες τους και αυτα τα ασπρα βαμμενα μαλλια των βραζιλιανων μου φερναν εμετο