Ειρωνικά το λες?
Πω πω δεν μπορώ να τα βλέπω μιλάμε
Κάτι είπε ο Σπυρόπυλος για Μαραντόνα το 86 στο γκολ του Νευμάρ. Δεν έπιασα τι όμως ακριβώς οπότε δεν κράζω ακόμα.
Ούτε καν, για κανένα 2-0 ήταν το ματς αλλά και είχαν τύχη σήμερα οι Κροάτες και ο Λιβάκοβιτς γενικά είναι πολύ καλός μέχρι τώρα
Είπε κάτι ότι το γκολ του Νευμάρ ήταν παρόμοιο με το γκολ του Μαραντόνα το '86. Εντάξει βλακεία είπε, κράζεις άνετα.
Σπίτια τους τώρα οι Βραζιλιάνοι, αλλά εντάξει τους έμειναν τα ντεκαπάζ. Ο άλλος ο Νευμάρ φώναξε πριν λίγες μέρες και τον προσωπικό του κομμωτή στο Κατάρ.
Κοπα καμπανα για σαμπα τωρα, πουλο
Εντωμεταξυ εδω να πουμε οτι τον Σταρ σου δεν τον βαζεις ποτε 5ο γιατι μπορει η διαδικασια να μην παει μεχρι εκει. 1ο θα τον βαλεις η 4ο.
Ώπα άκυρο εδώ μπέρδεψα Klaassen με Janssen λολ, πάγκο τελικά ο Klaassen και βασικός ο Bergwijn, που δεν το περίμενα
Θα 'λεγα ότι αν Blind και Dumfries ανεβαίνουν παίζει και να κάνουν πλάκα οι εξτρέμ της Αργεντινής αλλά διαβάζω ότι κατεβαίνει με 5άδα πίσω, απλά ελπίζω να μη δούμε χειρότερο ματς από το 1ο ημίχρονο σήμερα, ήταν ύπνος σκέτος
έχεις και συ τα δίκια σου…
Μπορεις να τους προσαψεις οτι οταν προηγουνται απεναντι σε μια πολυ επικινδυνη Κροατια με 1-0 και το χρονομετρο δειχνει 116’, ισως καλο θα ηταν να εχουν παραπανω απο 4 παικτες στο δικο τους μισο του γηπεδου, για να κρατησουν το 1-0, αντι να κανουν τσαλιμακια και καθυστερησεις με 6 παικτες να βαριουνται την επιστροφη στην αμυνα.
Κι εγω γουσταρα διαχρονικα παντοτε Ολλανδια, αλλα εδω και καμια δεκαετια αυτο το πορτοκαλι εχει ξεθωριασει… δεν παιζουν την ομορφη μπαλα που επαιζαν καποτε, και ακομα και σε προσωπικοτητες υστερουν.
Αληθεια σας ενοχλει το ντεκαπαζ των Βραζιλιανων εν ετει 2022?
Is this 1995? Νταξει ειναι λιγο καγκουρια η φαση, αλλα ελεος.
σημερα διεξαγεται το μεγαλυτερο παιχνιδι του τουρνουα κατ εμε (ολλανδια - αργεντινη). εκανα την καρδια μου πετρα και δε συντονιστηκα στον αντενα, οσο κι αν με ετρωγε το χερι μου.
Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο
Όχι οτι δεν το ξέραμε αλλά δεν υπάρχει ο Μέσι ρε πόστη μου…μ έκανε να ποστάρω μετά από 1.5 μήνα
Αδιανόητη πάσα. Ευτυχώς το έβαλε.
Messi, Molina, beauty.pic.twitter.com/bSSXWM9aeK
— R.D. Football Scout (@RdScouting) December 9, 2022
Το καλο γουστο δεν κοιτα χρονολογιες ακομα και στο 3000 για τον πουτσο θα ειναι αυτο που καναν στο κεφαλι τους.
Τι τους εκανες ρε Μεσι;;;;
Οταν μια πασα σου προσφερει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το γκολ που ακολουθει…
Θλιβερό ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον έχει Μέσσι.
Πιστευα οτι θα το χασει το πεναλτι, αλλα και να ειχε πεσει ο Ολλανδος, ηταν απιαστο.