O συγκεκριμένος διαιτητής πρέπει να είναι τρελό βύσμα, όπου και να σφυρίξει πουτάνα τα κάνει και παρολαυτά συνεχίζουν να μας αναγκάζουν να βλέπουμε τη σκατόφατσά του.
Ναι, και εχουν σφαγιασει τους Αργεντινους σε ολοκληρη την παραταση.
Ναι μωρέ, λίγο κλωτσίδι έχουν ρίξει οι κοντοπούτανοι.
Ολλανδία τίποτα για 75 λεπτά, μετά γιουρούσι πάμε να πάρουμε την Πόλη (τα βάλανε όμως μαγκιά τους, αν και ανύπαρκτο φάουλ) και απόλυτο τίποτα και στην παράταση μέχρι τώρα.
Απορώ λοιπόν πώς κάποιοι βγάζανε στα φαβορί την Αργεντινή που κατάφερε να είναι στο 2-2 με 15 λεπτά μπάλας του αντιπάλου.
μλκ τι γίνεται…
Αυτό ειναι ποδόσφαιρο!
Καταλαβαινω οτι εχεις πορτοκαλι γυαλια, αλλα τα φαουλ της Ολλανδιας σε αυτο το ματς ειναι 30 εναντιον 18 των Αργεντινων. Στην παραταση μονο, εχουν κανει 11-12 φαουλ οι ορανιε. Βγαλε τα γυαλια, και ισως καταλαβεις τι εγραψα.
Διαιτησία επιπέδου σούπερ λιγκ.
Είναι πολύ σοφιστικέ αυτά που γράφεις συνήθως κ δυσκολεύομαι να σε πιάσω.
Παίζουν οι 2 αγαπημένες μου ομάδες. Γενικα ειμαι λιγο παραπάνω ολλανδός, αλλα πραγματικα μετα απο αυτο το ματς, οποιος κερδισει, χαλάλι του. Ας πιω απο τωρα στον κερδισμένο. Τσιρς!
όπως είδαμε, το απόλυτο 0
έχε χάρη που σήμερα μάς θέλει, αν δεν περάσουμε με τέτοια ρέντα σήμερα ε τι διάολο
Ναι γιατί στο κανονικο παιχνίδι έπεσε το κλωτσιδη από τους Αργεντινούς.
Κλωτσοπατινάδα σε 3,2,1…
Κάντε καμία γιόμα ακόμα φλώροι
ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ
2/2 σήμερα
Κι εγω
Ίσα μωρή κότα εσύ
Εκθετω τις αδυναμιες του συστηματος, don’t hate the player, hate the game
Μετρια ομαδα η Αργεντινή κυριως επειδη το φοβάται πολυ εχει αγχος για το αποτέλεσμα γιαυτο κ κανει αμυνα απο το 42.
Οταν αποφασιζει να παιξει λιγο μπαλιτσα δειχνει οτι το εχει.
Αυριο το πραγματικα μεγαλο παιχνιδι 9 το βραδυ.