World Cup - Qatar 2022 (Μουντιάλ)

Δεν νομιζω οτι ειναι δουλεια του τειχους να κοψει τον παικτη στην κομπινα, το τειχος εκει πρεπει να πηδηξει, δεν προλαβαινει ετσι και αλλιως, αυτος που τον μαρκαρει ειναι υπευθυνος.

Για τον ξαπλωμενο και εμενα μου φανηκε περιεργο οτι εξουδετερωνεις εναν παικτη σου ετσι, αλλα για να το κανουν σχεδον ολοι πλεον προφανως το ωφελος του να εχεις το τειχος να πηδαει παντα χωρις να περιμενει να δει που θα παει η μπαλα ειναι μεγαλυτερο. Εχει βαλει και ο μεγαλος Γκοραν Βλαοβιτς 2 γκολακια ετσι, ενα στο ΤσουΛου (ξεχναω το ματς γαμω το Αλτσχαιμερ) και ενα με ΟΦΗ στην Λεωφορο που ημουν μεσα :sunglasses:

Αποκλείστηκε στους 8 από την Αγγλία, αν θυμάμαι καλά. Και είδαμε τον ημιτελικό Αγγλία-Δυτική Γερμανία με τα χαμένα πέναλτυ του Πιρς και του Γουόντλ.

1 Like

Μιλάνε και οι ραγιάδες, καθίστε ήρεμα μην ξαναγινετε αποικίες

Hint, τη μέρα που έγινε, ήταν το μοναδικό γεγονός που έμεινε στην ιστορία

Καλά πήγε αυτό

2 Likes

Ερώτηση κρίσεως, μόνο σε μένα γυρνάνε τα μάτια κάθε φορά που τον λένε Ντουμφρις και όχι Νταμφρις???

1 Like

Ειχε την πλακα του παντως, proper ματσακι νοκαουτ, πολεμος.

1 Like

Ολλανδος ειναι, οχι Σκωτσεζος :stuck_out_tongue: Σωστο ειναι το Ντουμφρις. Βεβαια με το κατορθωμα του να αποβληθει μετα την διαδικασια των πεναλτι, μαλλον Νταμ Φακ επρεπε να τον πουν.

Α εγω γουσταρα τρελα shithousery, εχω βαρεθει στο ΝΒΑ να βλεπω να τρωνε τεχνικες ποινες επειδη μασησαν την τσιχλα με το λαθος δοντι. Τις προαλλες εφαγε τεχνικη ποινη ο Jordan Clarkson επειδη πεταξε την μπαντανα του λιγο βιαια. Εκει που κλωτσησε δυνατα τη μπαλα ο Αργεντινος στον παγκο των Ολλανδων ειχα λιωσει, μενουν στον χρονο αυτα.

1 Like

Πανω στο θεμα να πω οτι δεν την παλευω με αυτους που επιμενουν να λενε τον Πουλισικ Πυλισιτς. Αμερικανος ειναι μωρε μαλακες, δεν ειναι απο την Λιουμπλιανα, ελεος με τον εξυπνακισμο λιγο.

Κι ένα τελευταίο, ο Μέσσι αφού πανηγύρισε κανονικά μετά το 2-0, πήγε μπροστά στον Βαν Χααλ και πανηγύρισε με τον πανηγυρισμό του Ρικέλμε. Πιο πάνω νομίζω αναφέρθηκε το ότι έβριζε κάποιον ο Μέσσι μετά το τέλος του αγώνα (δεν εννοω στο βιντεο που μπηκε πιο πανω, σε αυτο νομιζω βριζει εναν απο τους Ολλανδους παικτες). Με τον Βαν Χααλ τα είχε βάλει στο γηπεδο, μάλλον γιατί ο Λουίς πριν το ματς είχε δηλώσει ότι η Αργεντινή είναι σαν να παίζεις απέναντι σε ομάδα που έχει 10 παίκτες γιατί ο Μέσσι δεν παίζει άμυνα .

Εντάξει μωρέ δεν του έκανε και τίποτα ο Λιονελαρας, απλά μια μυθική ασίστ από τις καλύτερες πάσες που έχουμε δει ποτέ, ένα πέναλτι για το 2-0, και το πρώτο πέναλτι στην διαδικασία στο τέλος με περίσσεια θράσος για να αποκαρδιωσει τους Ολλανδούς, σιγά πια.

Αντε κι αυτο, το εχω δει καπου 20 φορες σερι :joy:

2 Likes

Πολύ sore losers οι Ολλανδοί πάντως, άλλο ένα τουρνουά που ανέβηκε το level αντιπάθειάς μου προς αυτούς (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά).

1 Like

Σήμερα ο Χαρουλης θα οργιάσει στην Γαλλία :yum:

Ετοιμαζομαστε για το βραδυ

Aux armes, citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons!
Qu’un sang impur
Abreuve nos sillons!

Lol μόλις το έβαλα να δω πως παει, γκολ το Μαρόκο!

Flashback Νικοπολίδης

Τραγική έξοδος, επικό άλμα.

Ωραίο ματς.

1 Like

Γιατί όχι Ρικάρντο εναντίον Χαριστέα?

1 Like

Με γιομες δεν πάνε πουθενά οι Πορτογάλοι. Καλά κλεισμένο το Μαρόκο

Τι έβγαλε ο γάτος ο τερμας ρε

Φωνάζει ασταμάτητα ο Ζοάο Φέλιξ να του δώσουν την μπάλα στο κέντρο, 2 φορές την πήρε, τη μία την έκανε σουτάρα την άλλη κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο

Πέρασέ τον εκεί πέρα ρε φίλε…

1 Like