World Cup - Qatar 2022 (Μουντιάλ)

100% Αγγλία.

2 Likes

Καλά πήγε αυτό

4 Likes

Αχαχαχχα, χειρότερη εκτέλεση στην ιστορία του μουντιάλ :exclamation:

3 Likes

Του άλλου ήταν τόσο κακή που την κάνανε και διαφήμιση ρε

Απίστευτοι Γάλλοι…με το στανιό να σώσουν τους Άγγλους απόψε…πάει ο άλλος χωρίς λόγο και ρίχνει τον Άγγλο, σωστό το πέναλτι.

2 Likes

Τουλάχιστον να το επιανε ο Lloris να σκάσει μισό χαμόγελο ο νννκκκ

5 Likes

Μπάτζιο ρε

Η κακόμοιρη η μπεκάτσα… :smile:

2 Likes

Σε κανονική ροή λέμε.

Είναι δυνατόν να μου συγκρίνετε με 5ο πέναλτι σε τελικό που ο άλλος την πήγε την Ιταλία μόνος του;

1 Like

Τυχαίο άρθρο

9 Likes

Εντάξει, έτσι και αλλιώς θα τα έχαναν στη διαδικασία των πέναλτι, γιατί να φτάσουν μέχρι εκεί;

3 Likes

Ρε μλκ σταματα, λυπησου τον λιγο τον νννκκκ δεν αντεχω :sweat_smile:

Ο Μπατζιο και να ευστοχουσε, οι Βραζιλιανοι μαλλον το επαιρναν αφου ειχε ηδη αστοχησει ο Μασσαρο. Και οσον αφορα την εκτελεση, το ιδιο χαλια ηταν του Κεην και του Μπατζιο, και οι δυο μπεκατσα σκοτωσαν.

9 Likes

Έτσι κάνουν οι μεγάλοι παίχτες, αναλαμβάνουν την ευθύνη, ένα από τα λίγα κακά πέναλντι απ’ τον Χαρίλαο (το γρουσούζεψα που είπα Χάρη πριν, σίγουρα). Με τα ψέμματα περάσανε οι Γάλλοι και πολύ πολύ σπρώξιμο.

Μεγάλη μαλακία του Southgate που έβγαλε τον Saka, εκτός αν δεν είχε ανάσες, Maguire μια στιγμή χρειάστηκε να κάνει τη μαλακία του και τα κατάφερε. Το χελωνονιτζάκι ούτε που ακούμπησε μπάλα.

@JTN έτοιμο το είχες το άρθρο, στον ύπνο σου τον βλέπεις :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

2 Likes

Πολυ σπρωξιμο με 2 πεναλντι στους αντιπαλους δεν το λες. Να συνελθουμε λιγο

1 Like

Φαντάσου πόσο σπρώξιμο φάγανε, αφού αναγκάστηκε να δώσει 2 πέναλντι (και το 1 με var e)

1 Like

Εκατσα να δω κι εγώ την “τιτανομαχία” και με πονεσαν τα μάτια μου.

Είμαστε παντού και πάντα με τα outsider, εκτός από όταν outsider είναι οι Άγγλοι.

Κροατία - Μαρόκο θα ήταν ονειρεμένος τελικός αλλά νομίζω ο οργανισμός Fifa ψήνεται πολύ για Γαλλία - Αργεντινή…

Πάντως η ομάδα που έχει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο συνεχίζει.

Στον Modric αναφέρομαι φυσικά.

Πολυ σπρωξιμο εφαγαν οι Αγγλοι, απλα ηταν μεσα στην περιοχη οταν το εφαγαν :stuck_out_tongue:

Οποιος ειδε επιρροη της διαιτησιας στο αποτελεσμα σημερα μαλλον το εβλεπε με βρετανικα γυαλια το ματσακι. Για εμας που ημασταν σχετικα αδιαφοροι, η διαιτησια ηταν αψογη σημερα.

6 στα 10 εγω, 9 στα 10 αυτοι που ελεγες να ακολουθησουμε (!)

Για Αργεντινή ψήνεται ο οργανισμός Fifa

Έλα για την εκτέλεση και μόνο μιλάμε.

1 Like