World Cup - Qatar 2022 (Μουντιάλ)

Μόνο για τα φάουλ στον Saka, έπρεπε να έχουν φάει 3 κίτρινες ρε. ο Γκριζμαν, έκανε 3 φορές το ίδιο φάουλ που ήταν για κάρτα μέχρι να τη φάει. Αν είχαν κάρτες, λες να παίζαν τόσο σκληρά? Θυμήσου μια φάση που κατεβάζουν τον Foden και ο Griezmann τραβιέται όταν πέφτει, γιατί έχει κάρτα.

Το σπρώξιμο δεν είναι να σου δώσει πέναλντι μόνο ή να μη δώσει κόκκινη, που για να σου απαντήσω και πριν, είναι τελευταίος παίχτης, δεν έχει καμία πρόθεση να πάει στην μπάλα και επιπλέον στο replay φαίνεται πως κοιτάει που είναι ο Mount για να τον πετύχει. Τι πρέπει να κάνει για να δώσει κόκκινη, να του κόψει το πόδι (το οποίο δεν το έδωσε καν στην αρχή έτσι, με var το έδωσε)? Και άντε πες, πάει στο διάολο, ούτε καν κάρτα δεν έβγαλε το κοράκι !! Σε κάθε σχεδόν μονομαχία, οι Γάλλοι παίζαν στο όριο και σε αρκετές από αυτές παραπάνω. Γενικά η διαιτησία δεν είναι καλή σε αυτό το Μουντιάλ.

1 Like

το ειδα στο τλ μου και μ’ αρεσε
λιγο πιο πριν ειδα και αυτο που κολλαει με το τελευταιο σου ποστ

Reminder

Bukayo Saka has been booked three times this season in the Premier League.

Only one player has been booked for a foul on Saka.

Ο διαιτητης δεν εδινε ευκολα κιτρινες, αλλα ισχυει και για τις δυο ομαδες. Και οι Αγγλοι επρεπε να εχουν δεχθει 2-3 κιτρινες ευκολα.

Το “τελευταιος παικτης” δεν ισχυει ως απαραιτητη συνθηκη για κοκκινη καρτα εδω και δεκαετιες, ο κανονισμος λεει “σε προφανη θεση για γκολ”, και ως εκ τουτου δεν υπαρχει καμια κοκκινη καρτα, μιας και ο Mount εχει ακριβως μηδεν πιθανοτητες να πιασει αυτην την μπαλια. Ηλιθιος ο Γαλλος αμυντικος απλα, το πληρωσε με πεναλτι και κιτρινη. Η κοκκινη θα ηταν πολυ αδικη κατα την γνωμη μου, αφου δεν ηταν επ ουδενι σε προφανη θεση για γκολ.

Μόνο ένας ηγέτης θα έκανε back up τη θέση του με δήλωση Πέπε.

Εκτιμώ απεριόριστα.

4 Likes

Φράνκο Μπαρέζι που είχε εκτελέσει το πρώτο πέναλτι ακόμα χειρότερα.

Και βασικά τώρα που το σκέφτομαι, Zaza ένας και μοναδικός.

3 Likes

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ μακραν το χειροτερο πεναλτι στην ιστορια απλα ειναι σε Euro οχι σε Μουντιαλ.

Τι ηλιθιος θεε μου.

1 Like

Δεν έχεις δει ποτέ κόκκινη στο κέντρο του γηπέδου δηλαδή? Καρακόκκινη ήταν γιατί συντρέχουν και τα 3 που σου είπα.

Αν κατευθύνεται προς τα εμένα, δώσε παραπάνω context για να απαντήσω γιατί δεν το κατάλαβα

Εχω δει κοκκινη στο κεντρο του γηπεδου αν σταματαει παικτη απο ενδεχομενο τετ α τετ ή αν ειναι βιαιο μαρκαρισμα. Δεν εχω δει ΠΟΤΕ κοκκινη για μαρκαρισμα σε παικτη που δεν εχει ελπιδα να παρει την μπαλα παντως.

Στον bostonflesh απευθυνεται που εβαλε δηλωση Πεπε για να αποδειξει οτι η ΦΙΦΑ θελει την Αργεντινη νικητρια :smiling_face_with_tear:

Έφαγε πέρσι ο Αρσεναλαιος για τον Σόνι και καλώς την έφαγε. Ο Γάλλος, κοίταξε που είναι ο Mount kαι και πήγε και τον κατέβασε

Γι αυτο λοιπον εφαγε και κιτρινη καρτα. Τεσπα, μιλαω με κατι Αγγλους και ακομα κι αυτοι λενε οτι δεν ηταν κοκκινη, προχωραμε. Εχεις 2 χρονια να αλλαξεις ομαδα για να μην νιωθεις αυτην την στεναχωρια και την αδικια που νιωθεις τωρα :stuck_out_tongue:

Με κανα δεκαπενταλεπτο μπαλα περασαν οι Γαλλοι, απο την μια κριμα γιατι οι Αγγλοι ηταν καλυτεροι, απο την αλλη δεν μπορεις να πεις για αδικια, παιξαν οσο παιξαν, τα βαλανε και περασαν, οταν εχεις τοση ποιοτητα ετσι παει.

Κριμα για τον Κεην που ηταν ο καλυτερος του γηπεδου και θα φαει ολο το σκατο απο τον κλασσικο τοξικο Αγγλικο τυπο. Αν και δεν ειναι μαυρος οποτε μπορει να ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα.
Την αλλαγη του Σακα δεν την καταλαβα, ο καλυτερος μετα τον Κεην.

Τρελο ντερμπυ για εξωαγωνιστικους λογους το Γαλλια - Μαροκο παντως. Θα εδινα το δεξι μου για να δω Μαροκο - Κροατια τελικο. Αυτα :stuck_out_tongue:

Επειδη δεν εχω καμια διαθεση να μπω σε κουβεντα για τον Κριστιανο με τοση εμετικη εμπαθεια εδω μεσα, να πω απλα ενα πραγμα. Το οτι εκλαιγε σημερα για εμενα ηταν ο,τι καλυτερο θα μπορουσα να δω απο αυτον και ασε τα παιδακια να κοροιδευουν. Salute.
(ο,τι και να γραφτει πανω στο θεμα δεν απανταω)

5 Likes

Νομίζω ο Saka ήταν ο καλύτερος, γιατί όποτε είχε την μπάλα γινόταν τζέρτζελο. Ο Kane πήρε 3-4 φορές την μπάλα σε καλά σημεία και έκανε σωστές ενέργειες, αλλά ο άλλος ήταν πιο σε ρέντα σήμερα και έδειχνε να του βγαίνουν τα πάντα. Και ο Rice ήταν πολύ καλός

1 Like

Είδαμε ένα μεγαλο ματς απο 2 ευρωπαικες ομαδες που ξέρουν πως παίζετε η μπαλα.

Κατι οπαδοί της Αργεντινής θα βρουν κάτι να γκρινιάξουν οπως ο μεσσι στο διαιτητή στο ημιχρονο (!!!) του ματς προχθες αλλα οκ αυτοι εχουν μεινει στα 80’ς ακομα.

Με λιγα λογια

Η γαλλικη πουτσα που θα πέσει στα κεφαλια των επόμενων δεν θα εχει προηγούμενο.

Έλα μωρέ με τον τύπο που δεν μπορεί να καταλάβει ότι πέρασαν τα χρόνια (38 γίνεται σε ενάμισι μήνα) και δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Βγήκε πάλι η γυναίκα του να κρίνει το Φερνάντο Σάντος ότι… πήρε τις λάθος αποφάσεις (!!!)

Τα ίδια και η αδερφή του. Πριν 3 μέρες βγήκε δημόσια να του πει να φύγει από το Κατάρ και τώρα μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας ζητάει τη λίστα με τους υπεύθυνους του αποκλεισμού και ότι θάψανε τον αδερφό της! Ποιοι τον θάψανε άραγε; Και η άλλη αδερφή πήρε κι αυτή τη σκυτάλη να κράξει.

Εν τω μεταξύ στο δεύτερο ημίχρονο που τον έβαλε ο Σάντος ανύπαρκτος ήταν (πρώτη φορά που έγινε μέρος του παιχνιδιού ένα σπάσιμο στο 82’). O αδύναμος κρίκος κλασσικά (εικονογραφημένα).

Ξεθωριασμένη από τη φθορά του χρόνου πριμαντόνα.

Βέβαια και ο αντικαταστάτης του που έβγαλε μάτια στο προηγούμενο (Ράμος) ήταν ανύπαρκτος επίσης και έπαιξε παραπάνω

Πολλοί συγκρίνουν Μαρόκο με Ελλάδα το 04 καμία σχέση. Δεν είχαμε παίχτη με το στάτους του Χακιμι ή του Μαζραουι ή ακόμα και του Ζιγιεκ που πήρε Τσου Λου. Δεν είναι τίποτα τυχαίοι από μεσαιοκαλες ευρωπαϊκές ομάδες πχ Ελβετία έχουν πιο γεμάτη και καλύτερη ομάδα

Μεταξύ των 2 είμαι να σου πω την αλήθεια, ο Κεην μου άρεσε ακόμα πιο πολύ γιατί πραγματικά ήταν παντού, έπαιρνε όλες τις μπαλιές και είχε συμμετοχή σε όλο το παιχνίδι. Κρίμα που θα του μείνει το χαμένο πέναλτυ πραγματικά.

Ακατανόητη. Ο καλύτερος της Αγγλίας σήμερα όσο έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, τους έκανε άνω-κάτω όποτε έπαιρνε τη μπάλα.

Έβγαλε κίτριτη. Ήταν αρκετή.

Η Αγγλία ήταν λίγο καλύτερη, αλλά η Γαλλία δεν μπορώ να πω ότι μπήκε άδικα. Τρομερό το πρώτο γκολ, παληκαρίσιο το δεύτερο. Ο Ζιρού έκανε και μια απίστευτα δύσκολη κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο, στο 0-0. Απίστευτα δύσκολη γενικώς, αλλά όχι και τόσο για Ζιρού.

Το απογευματινό ματς δεν το είδα, αλλά κρίμα που έμεινε έξω ο συμπαθέστατος Σάντος. Φυσιολογικό το κλάμα του Κριστιάνο, μιας και έπαιξε στο τελευταίο του Μουντιάλ.

Πάμε τώρα να δούμε τι έχει απομείνει στον Μόντριτς και την παρέα του μετά τα δύο 120λεπτα που έχουν παίξει τώρα που έχουν να αντιμετωπίσουν τον καυλωμένο Μέσι στο τελευταίο του Μουντιάλ (δε φαντάζομαι αν δεν το πάρει να το αλλάξουν και να το κάνουν κάθε 2 χρόνια για να έχει κι άλλη ευκαιρία :stuck_out_tongue:) και τους ψευτόμαγκες της Αργεντινής, αλλά και το εκπληκτικό ντέρμπυ της Γαλλίας με την παλιά της αποικία ή του Μαρόκου με τους παλιούς του δυνάστες.

2 Likes

5 Likes

Ένα βήμα πριν τον τελικό και 18/31 έχουν βγει ήδη off. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι εντός από τύχη, αλλά c’est la vie που λέει και η επιλογή τους.

Κροατία και Μαρόκο, δεν πήραν ούτε μια ψήφο από τις 31, που είτε σημαίνει πως ήταν κωλοφαρδες, είτε μάλλον εμείς είμαστε άμπαλοι, ο καθένας επιλέγει τι νομίζει

Προσωπικά πόνταρα σε Αγγλία, βλέποντας μια πολύ καλή ομάδα σε κάθε ματς και έναν Kane σε φόρμα, αλλά δεν πειράζει, μπορώ εύκολα χωρίς ενδοιασμούς να υποστηρίξω πια το σενάριο που ήθελα πριν το Μουντιάλ (και κάθε Μουντιάλ), δηλαδή να το σηκώσει ο Μέσι.

Στους 4 λοιπόν, ρίξτε προβλέψεις για το νικητή.

• Αργεντινή
  • Κροατία
  • Γαλλία
  • Μαρόκο

0 voters

Κρίμα πάντως που οι περισσότεροι ασχολούνται με την απερχόμενη γενιά της Πορτογαλίας και όχι με τον φοβερό Ζοαο Φελιξ που ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις ευκαιρίες της ομάδας του και θα μπορούσε να γίνει ήρωας αν ήταν πιο τυχερός ή αν οι αντίπαλοι είχαν αλλον τερματοφυλακα, σε εναν αγώνα από αυτούς που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι τέλους!

Αντίθετα, το βράδυ, δύο παραδοσιακές ευρωπαϊκές δυνάμεις κέρασαν παραδοσιακή…βαρεμάρα σε ένα αγώνα σκοπιμότητας που δυστυχώς συχνά συναντάται σε τέτοιες φάσεις!

3 Likes