World Cup - Qatar 2022 (Μουντιάλ)

Δεν ξερω τι σημαινει “πεναλνταρα” αλλα και οι σχολιαστες εδω βλεποντας το ριπλει ειπαν οτι ειναι 100% πεναλτι μιας και του βρισκει τα ποδια και τον σπρωχνει με το χερι. Αν δεν ηθελες να το δωσει, τι να σου πω… ας προσεχε ο Ντεμπελε ρε μαν.

Εννοειται πεφτει πολυ ευκολα. Ποδοσφαιριστης ειναι.

Κι εγω οτι βλεπω λεω. Οσο οπαδικα γυαλια εχω εγω, αλλο τοσο εχετε κι εσεις, ετσι παει.

Ας έβαζε το γκολ που έπρεπε ο Ντεμπελες το 19 να παίρναμε το μέρος του

Εγώ αυτό που είδα ήταν ένα ελαφρύ σπρώξιμο και βουτιά του Ντι Μαρία. Κανένα πέναλτι.

Είμαι με την Αργεντινή, θέλω να το πάρει ο Μέσι αλλα να δούμε και ματσάκι ε;…τελικός είναι, δεν δίνονται αυτά τα πράγματα.

3 Likes

Ακόμα και τώρα 11 παίκτες πίσω απ τη μπάλα οι γάλλοι, βουτήξτε ρε άλλος ένας να τελειώνουμε :exclamation:

4 Likes

Όταν λες σχολιαστές εννοείς τον Γιαννακόπουλο που έπεφτε με 2,5 μποφόρ

1 Like

μπορεί να εννοεί τα αμερικανάκια που βλέπουν σόκερ

1 Like

Ο τρόπος που πέφτουν πάνω στη μπάλα τα χαφ της Αργεντινής και πως ντουμπλάρουν βοήθειες είναι το ποδόσφαιρο.

8 Likes

Εφόσον σε περάσει παίκτης εκεί, βάζεις τα χεράκια πίσω απ’ τη πλάτη και απλά κοιτάς. Τελείως χαζό το reach, μπάλα δε θα βρεις ποτε

3 Likes

Χάθηκε το τόπι και 2-0

2 Likes

Μαζι σου στο οτι ειναι ελαφρυ σπρωξιμο, αλλα τι να γινει τωρα, το σπρωξιμο ειναι πεναλτι. Ας προσεχε.

Εννοω οντως τα αμερικανακια, που σε ολο το τουρνουα μεχρι τωρα τα λενε οπως τα βλεπουν και εχουν πολλες φορες εκφραστει και κατα διαιτητικων αποφασεων που τις θεωρουν υπερβολικες. Απλα επειδη τα αμερικανακια δεν μεγαλωσαν με την κουλτουρα καφενειου, βλεπουν στο ριπλει χωρις να καθονται να βριζουν παναγιες πρωτα επειδη η προτιμηση τους εφαγε γκολ.

Ευτυχως ο Χιγκουαην ειναι στο σαλονι του και βλεπουμε Αργεντιναρα.

Είπα ότι είναι καλύτερη η Αργεντινή και δεν υποστηρίζω κανένα που είναι τα οπαδικα γυαλιά μου;

Η Γαλλία βέβαια δεν κάνει τίποτα και δέχεται και δεύτερο γκολ

Τώρα γκολάρα όμως

2 Likes

ασε με να σε πειράξω λίγο ρε μαν, με Αργεντινή είμαι και γω… απλά δεν θέλω να γαμηθεί ο τελικός με τέτοιο πέναλτι (για μένα δεν είναι)

2 Likes

Πέρα απο το πέναλτι, πολύ καλύτερη η Αργεντινή, η Γαλλία ειναι ανύπαρκτη.

Και τα έλεγα ο πούστης. Και εδώ δεν μιλάμε καν για αμφισβητούμενο, εδώ γελάει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης.

Σαν τον Ολυμπιακό την επταετία 1997-2003. Του έδιναν ένα πέτσινο πέναλτι, ξεκλείδωνε το ματς… μετά έβαζε και 1-2 γκολ ακόμα και σου έλεγαν οι γάβροι, καλά ρε με 3-0 μιλάτε για διαιτησία;

Ετσι ειναι. Γκολαρα το δευτερο, φοβερο.

5 Likes

Έτσι γαμάει η Λατινική Αμερική

2 Likes

Απ’ την άλλη όψη του νομίσματος βέβαια η Γαλλία ούτε στο 1-0 ούτε τώρα στο 2-0 κάνει τίποτα

Σε κανονική ροή εμένα μου φάνηκε ατσούμπαλη τρικλοποδιά.

Γαλλία πουθενά ως τώρα.

2 Likes

Η Γαλλία ειναι τραγική μέχρι στιγμής πάντως ε;…
Σαν να μην έχουν μπει στο γήπεδο.
Η Αργεντινή ελέγχει απόλυτα το ματς από το 1ο λεπτό.